Şimdi Ara

7000 TLYE SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ, MONİTÖR DAHİL!? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemi toparlamaya başladım.Güç kaynağını, kasayı, HDD, SSD, Fare ve klavye aldım öncelikle.Xigmatek 1050watt ve corsair 750d.Ama bu Xigmatek 1050w silver bana kafayı yedirtti.Bir arkadaşımla tartışıp duruyoruz, vatanın iade süresi 2 gün geçti.High Power ve Silver Stonun 1200 wattlık güç kaynakları 600-630 lira ve bunları almamı onu geri iade etmemi söylüyor.BİLEN biri KULLANAN biri yardımcı olursa sevinirim.YORUM İSTEMİYORUM.Ayrıntılarıyla nedenlerini öğrenmek istiyorum.Alacağım işlemci İntel 5930k, Gskills 16 gb 3000Mhz DDR4 ram.MSİ AC9 Gaming anakart, Corsair h110 soğutma sistemi, ekran kartı msi r290x veya 390x olacak.LÜTFEN ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BİLEN BİRİ.
  • gahgetgumdaoyna G kullanıcısına yanıt
    Nvidia 19 eylülde 900 serisi ekran kartlarını açıklayacak, ddr4 ramler yolda, ram firmaları üretimlere başlamışlar bile. Yakın zamanda bu kadar fiyatla bir sistem almanızı önermiyorum.
    Intelin 8 çekirdekli işlemcileri de bekleniyor, ddr4 ile aynı zamana denk gelir diye düşünüyorum, onları beklemeniz daha iyi. x99 serisi bir anakart almanız da daha isabetli olur kanaatindeyim.
    Ramleri kesinlikle şimdi almayın, ddr4 ü bekleyin bana soracak olursanız.
    Soğutucu, kasa ve ssd oldukça güzel, değiştirmenize gerek görmüyorum.

    Ayrıca PSU konusuna gelecek olursak, piyasadaki en iyi ürün evga supernova serisi psulardır, inventus.com.tr den bulabilirsiniz. Arkadaşın önerdiğinden daha kaliteli ve sağlam bir üründür, uzun yıllar sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz, zaten 10 yıl garantisi var.

    Yapacağınız işlere bakılırsa gtx serisi bir ekran kartı almanız daha doğru olur, yine söylediğim gibi, 900 serisi bir ekran kartı çok daha iyi olacaktır. Eğer tamin edilen sentetik test sonuçları gelecek olursa, 970-980 oldukça iyi gelecek. Eğer beklemeyecekseniz 290x almak yerine gtx780/780ti ye yönelmeniz çok daha doğru olur. EVGA acx serisi ekran kartı işinizi daha iyi görür.




  • Kesinlikle iade edip supernova serisi psu alın, biliyorum, kullandım ve piyasada, hatta global piyasada gerçekten supernova ile yarışabilecek sayılı psular var, belki seasonic platinum, ama kesinlikle aldığınız psu değil.

    Ayrıca ekran kartını gtx780 ile değiştirin. Bekleyecekseniz 900 serisi ekim gibi türkiyede olur, ama ddr4 ü beklediğinize bakılırsa gtx900 serisi ekran kartlarını bekleyin. Ayrıca, amd kısa bir süre için 295x2 de 500 dolarlık bir indirime girdi, eğer türkiye piyasasında vatan çakallık yapmazsa oldukça makul seviyelere alınabilecek bir kart.
  • gahgetgumdaoyna G kullanıcısına yanıt
    Aldıgınız güç kaynagı silver sertifikalı verimlilik gold sertifikasına göre düşük ve corsair,cooler master,evga gibi psu markaları var iken xigmatek silver psu almak iyi olmamış mümkün ise corsair rm1000 veya evga supernova 1000 g2 almanızı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 11 Eylül 2014; 10:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün itibari ile işlemci (5930K) sigara paketi gibi ne o öyle kutusu:) ve monitör Asus 24 inc 144hz gelmiş durumda, Anakartı sipariş ettim Asus rampage extreme V ilk perakende olarak alan benim vatandan Türkiyede:).Ramla su soğutmayıda ram stoklara girince beraber sipariş edeceğim tahmini haftaya.Yalnız sıkıntı şurda ben bu bilgisayarı bir süre ekran kartsız kullanmayı düşünüyordum ki 4-5 ay kurgu üstüne yoğunlaşabileyim ama monitöre nasıl bağlayacağım :/ Evdeki hesap çarşıya uymadı sanırım çıkış yok anakartta.Var mı bir fikri olan?
  • Ayrıca Xigmatek psu yu iade ettim onun yerine Evga Supernova 1300 watt g2 alacağım, iadenin onaylanmasını bekliyorum.Vatan iade konusunda gıcıklık yapıyor ama uğraşıyoruz bakalım.Tahmini bilgisayarın fiyatı 9000 lirayı geçecek gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.