Şimdi Ara

70 bin tl ye Mpv tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • alperdgal A kullanıcısına yanıt
    Aslında biz 3 kişi rahat sığariz fakat işin içine anneanne babaanne girince sıkıntı oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bin tl ye fiat 500l dışında hiç birini 2013 model üstünü alamıyoruz fiyatlar o kadar yükselmişki. 100 bin km üstü araçta almak istemiyorum açıkçası 70 bin tl az bi para değil bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagle_beagle

    70 bin tl ye fiat 500l dışında hiç birini 2013 model üstünü alamıyoruz fiyatlar o kadar yükselmişki. 100 bin km üstü araçta almak istemiyorum açıkçası 70 bin tl az bi para değil bence
    500L güzel araç fakat yazdığım direksiyon kutusu sorunu önemli. Garantiden yenilenmiş veya servis bakımlı bir araç bulmaya çalışın bu durumda. Servis bakımlı olanlarda masraf 8000 yerine 1600 gibi oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    @SYE35 çok güzel özetlemiş.

    Verso neredeyse son kasaya kadar aynı altyapıyı makyajlayıp makyajlayıp piyasaya sürdü, o yüzden uzunca bir süre parça sıkıntısı çıkarmaz.

    Şahsen mpv alacak olsam tarz dursun dersem 500l, dayanıklı olsun dersem verso, teknoloji ve konforu ucuza yaşamak istiyorum dersem scenic alırdım.

    C4 picasso ve 3008in parça fiyatları scenicten az biraz pahalı diye biliyorum. scenic megane 2/3 lerle çoğu parçası aynı olduğu için daha uyguna geliyor.
    Periyodik bakımda kullanılan parçalar her markada benzer fiyata, yılda 30bin kullanılsa ve iki defa bakıma girse oluşacak fark 200 liradır.

    Peugeot- citroen için son motorlarında ekstra olarak adblue denen sistem var (konu sahibi bütçesine göre hdi veya e-hdi alabileceğinden belirtmemiştim), bu sistem yeni olduğundan arıza çıkarabiliyor, onarımından anlayan çok olmadığı için serviste yaklaşık 5000 gibi masraf çıkarıyor, servis bakımlı araçta rakam düşüyor (ben 1500e yaptırdım, ücretsiz yaptıran da var 5000 lira ödeyen de, sistemi iptal eden de) araştırdığım kadarı ile yeni parçalarda tekrar sorun çıkarma riski düşük, yine bu sistemde her bakım 100 lira civarı adblue sıvısı masrafı oluyor.

    Kaporta, far vs. masraflarda ise lodgy dışında her araç pahalı artık. 500L diğerlerine göre biraz hesaplı olabilir ancak scenic, verso, 3008 vs. hepsi pahalı. Megane ile 308 kıyaslanınca çıkma ve yan sanayi parça bolluğundan dolayı renault avantajlı oluyor ancak mpv grubunda bu durum geçerli değil.




  • Verso 1.6 benzinlidir ve motor zayıf kalabilir.
  • Bütçe yoksa mecbur 500L oluyor galiba
    Diğer söylenenler 200 bin km araç almak bana mantıklı gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bir verso bulabilirsen alınır önceliğin bu olsun
  • 500 L bakıyorum parama bu geliyor gönlüm c maxtan yana ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel meriva. Daha büyüğünü istersen zafira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.