Şimdi Ara

70.000 TL Civarında Alınacak Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phidias

    quote:

    Orijinalden alıntı: Offchu!

    Ben sizin yerinizde olsam 0 km Hyundai IX3 alırdım dış tasarımı x6 ile aynı zaten BMW nin eski tasarımcısı tasarlıyor artık hyundai leri bir test sürüşü yapın 62.000 tl fiyatı.

    62.000TL hyundai'a vermek mi yoksa 20.000'e gelmemiş BMW 316i mi?

    Hocam kişisel tercih meselesi elbette, ancak ben sıfır araç hemde jeep almak imkanı varken o paralara neden ikinci el alayım ? test sürüşü yapmanızı önerdim zaten araçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • C 180 Kompressor alırdım. o paraya 2. el çok temiz bulunur. Bazı konularda eleştiriler var bu araç hakkında ama Mercedes Mercedestir. Kalite detaylarda gizlidir. Passatmış, Insigniaymış, Avensismiş hikaye bunlar.
  • Fransiz dusunmuyorum demisiniz ama 508 i bir deneyin otomatik ve dizel ki dis tasarimda etkileyici

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo S60
  • İkinci el (sıfırı ne yazık ki artık gelmiyor) 2011 Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive-S (CVT) öneririm. 1.6 motorlar düz vites. Bir dönem neredeyse 1.6 larla aynı fiyatlara satıldı 58-64 bin. (reklam kampanyası sanırım ÖTV farkı bizden şeklindeydi.)
    Şehiriçi 7-8 lt yakar. Sair D segmenti araçlara göre kesinlikle daha ucuz. 147 PS güç yeterli performans sunar. Güvenlik, konfor, geniş iç mekan

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-89080615/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-avensis-2011-1-8-elegant-extra-multidrive-s-otomatik-94088447/detay




  • bir cevap da ben yazayım.çok deneme sürüşü yapmayı seven birisi olarak,daha evvel astra-308 ve şuan da golf tdi dsg sahibi olarak,nasıl düşünmek isterseniz artık.fransızlardan uzak durma görüşüne katılıyorum.toyota çekmiyor ve ses yalıtımı yeterli değil.honda vites geçişleri çok kemikli ve yine ses sorunu var.şimdi gelelim VW grubuna.kesinlikle bu araçların tümünden daha kaliteli araçlar üretiyorlar.dsg ile ilgili şikayetler dogru piyasada çok.ancak şöyle bir durum var.vw zaten 2 yıl garanti sürecinde sorun olursa zaten 1 e 1 değiştiriyor şanzumanı.ayrıca +2 yıl garanti alabiliyorsunuz istediğiniz an(garantiniz bitmeden)vites geçişleri sarsıntısız ve ses izolasyonu kesinlikle MÜKEMMEL.alabiliyorsanız Passat tercih edin.jetta meksika fabrikasında üretiliyor.golf ve passat almanya da.jetta yı çok tavsiye etmiyorum.ama asıl önerime geliyorum.ve İDDİA EDİYORUM.sizin aradığınız araç Skoda Octavia 1,6 tdi dsg highline+sunroof.ödüllü bagaj hacmi,kaliteli işçilik ve uzun süre satmayı düşünmemeniz size OCTACİA diye bağırıyor neredeyse.kesinlikle inceleyin.motor VW in kendi motoru.yani motor olarak Audi=Vw=Skoda=Seat.fark sadece işçilik ve malzeme kalitesi ile ve en önemlisi ticari ad ile ortaya çıkıyor.şanzuman sorunu olabilir diye düşünmeyin.pozitif düşünün ve Octavia alın derim.geniş araç istemeseniz Golf öneririm.hakikaten ben aracıma aşığım




  • http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=1

    http://www.skoda.com.tr/new/aksesuar_octavia.asp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczaci20 -- 10 Eylül 2012; 21:27:50 >
  • ben s60a bakın derim
  • Eğer insignia düşünürseniz pazarlikla 72500 e alınabilir. 3400 km de.

    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=98404755&rnd=6347

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c180 avantgarde(beyaz)! Eğer 3 kasa bakıyosanız e90 yerine e92-93 bakın bence 4 kapı isitoysanız illaki e60 bakın bence temizlerini sizin bütcenize uygun şekilde bulabilirsiniz.Bence başka bi marka ya da araba model yoktur dedikleriniz arasında.BMW-MERCEDES alma ihtimaliniz var ise eğer gerisiyle uğraşmayın. Ne japonların kağıttan arabalarıyla ne de fransızların sorun için yaşayan arabalarıyla.. VW-Audi ye gelince bence bmw mercedes alamayanların tercih ettiği markalar bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Offchu!

    quote:

    Orijinalden alıntı: phidias

    quote:

    Orijinalden alıntı: Offchu!

    Ben sizin yerinizde olsam 0 km Hyundai IX3 alırdım dış tasarımı x6 ile aynı zaten BMW nin eski tasarımcısı tasarlıyor artık hyundai leri bir test sürüşü yapın 62.000 tl fiyatı.

    62.000TL hyundai'a vermek mi yoksa 20.000'e gelmemiş BMW 316i mi?

    Hocam kişisel tercih meselesi elbette, ancak ben sıfır araç hemde jeep almak imkanı varken o paralara neden ikinci el alayım ? test sürüşü yapmanızı önerdim zaten araçtan memnun kalacağınızı düşünüyorum.

    Hyundai ya 60-70.000 tl vermek mi ciddi misiniz :) he tasarım güzellik diyosanız da ALFA ROMEO !




  • Hyundai İ40 a binmiştim gerçekten geniş ve güzel duruyo 60 bin civarı vermeye degermi bilmem
  • 5008 e bakmalısınız bence çok iyi bir araç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

    Passat 1.6 TDİ düşünmezmisiniz ?

    sonra ilk yokuşta bayılsın
  • 508 veya LATITUDE passat klişesinden çıkın artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phidias

    Merhabalar Arkadaşlar,

    Son 2 haftadır araç almak için bayağı bir araştırma halindeyim. İşin içinden bir türlü çıkamadım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum :)

    İhtiyaçlar :

    Eğer araç 0 olursa,

    Kesinlikle otomatik vites (Yarı otomatik de olabilir)
    Büyük bagaj (420 LT ve üzeri)
    Konfor
    Aracı satmayı düşünmediğim için 5-10 yıl değer kaybetme v.s. gibi bir sorunum yok.
    Aile arabası olarak kullanacağız Yakıt tüketimi 8LT altında.
    Dizel
    50.000-70.000 TL arasında bütçe.

    Bu şekilde ki araçları incelediğim de jetta ve passat a gözüm kaymakta lakin DSG şansjımanın çok problem olduğunu okuduğum için soğudumu söyleyebilirim. Fransız düşünmüyorum bu yüzden citroen, pejo, reno eliyorum. Toyoto 1.4 motor gitmiyor araç ayrıca çok nazlıdır. Günü gününe bakımını yaptırmak lazım. Bu şartlar altında bulabildiğim tek araç chevrolet cruze. Onun da yakıtı problem 9LT civarın da. Daha önce kia cerato vardı bende kendisinden pek memnun kalmadığım için kia düşünmiyorum.

    Yada bu kadar para vermişken 2. el az km yapmış bir araç mantıklı olabilir diyorum bu durumda da şöyle şartlar ortaya çıkıyor.
    60.000-80.000 TL arasında,
    benzinli modellerde
    Otomatik vites
    2010 - 2012 model 30.000 KM'ye kadar,
    Mercedes c180 kompresor modelleri var. 70 ile 80 bin arasında model ve km ye göre değişiyor.
    BMW 3.16i 65.000 ile 75.000 TL arasında model ve km ye göre değişiyor.
    BMW 3.20i 75.000 ile 80.000TL arasında model ve km ye göre değişiyor.
    Volvo s60 70.000 ile 80.000TL arasında model ve km ye göre değişiyor.
    Audi A4 75.000 ile 80.000TL arasında model ve km ye göre değişiyor.

    Bu şartlar altında sıfır araçmı alınmalı yoksa 2.el daha karizmatik benzinli araçlara mı yönelmeli?

    1.6 motor genelde bakıyorum vergisi uygun olsun diye.

    Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim ayrıca mercedes v.s. tavsiye ederseniz donanım seviyleri konusunda fikrim yok hangisini tercih etmeli?

    Çok teşekkürler.

    ön yargılı değilsen,aradığın tüm özellikler 5008 te var.2 oda 1 salon,ekonomik(yakıt tüketimi 4,5-6 lt arasında;kullanıma göre ,auto 6r(yarı otomatik)




  • merhaba arkadaşım
    Bende uzun zamandan beri araç bakıyorum..otomatik yada manuel sıkıntı etmiyorum..hem iş hem aile hesabı ile konforlu araç bakıyorum..maalesef ya paraya uymuyor yada içine sinmiyor ..türkiye bazı marka takıntıları var..birilerine ister istemez insan sorası geliyor..bizlerin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli..kendimce hem iş hem ailemle rahat sıkıntısız ve bazı teknik donanımları olsun servisle parçayla uğraşmadan binebileceğim bir arac almak bende istiyorum...böyle düşünmek gerek..sizin hangi kasayı hangi marka model sizi rahat hissettiriyorsa en doğru karar o dur.

    saygılarımla
    A.Hakan
  • hakan0027 H kullanıcısına yanıt
    sanırım sizin güncelleme vaktiniz gelmiş:)
  • Megane 4
  • 4 Yıl sonra gelen cevabımı ileteyim. Citroen C5 aldım ama ne yazık ki ciddi anlamda sanjuman sorunları yaşadım-yaşıyorum.

    Keşke omurgayı koruyup fransızdan uzak kalsaymışım :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.