Şimdi Ara

7 kişilik otomobillerin vergisi + yakıtı vs... Öneri? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
32.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Düşün bakalım bir yılda kaç kez 6-7 kişi bindiriyorsun? Tabii servis aracı olarak kullanmıyorsan... Eğer 6-7 kişi bindirirsen bu kadar kişinin bağajını nereye koyacaksın, ayrı bir konu. Sadece bir kaç kez bu amaçla kullanacağın aracın 6-7 koltuklarını bir yıl boyunca taşıyıp, fazladan yakıt harcatmanın anlamı var mı? Ne diyeyim, yine de hayırlı olsun sizlere. Önerim: Renault Grand Scienic 1.5 cdi, 5 kişilik.
  • Caravelle akar konu minibüs ise.
  • Madem bu konu açılmış yazıyorum..Biz iki aydır.konforlu ve devamlı 300 kg yük taşıyacak gerektiği zaman ailece yurt içi seyahat yapılacak araba arıyoruz...Önce Önce 105 lik dizel LİNEA en dolu modelinden başlayıp sonra COROLLA AVENSİS araştırıp sonra C MAX ve SCENİC araştırmaları sonucu son ve kesin FORD S MAX tercihi yaptık..Ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Yıllık MTV 1850 Lira..Yeni modeller daha yüksek....Bir aydır ne maceralar yaşadık ? Burada özet olarak yazacağım..Şu an feci halde gribim...Bir kaç gün müsade....Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 5 Şubat 2012; 22:35:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk


    quote:

    Orijinalden alıntı: BENL!

    quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk

    Vito'ya laf yok ancak bu bütçeyle iyi bir Vito alınamaz. VVV ise sorundan başka bir şey değil.
    H1'ler şu bağlantıda listeli:
    http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-hyundai-h-1-camli-van?sorting=a766_asc&viewType=List

    5+1'ler kamyonet olarak geçtiğinden vergisi ~1.100 TL oluyor, koltuklu olan minibüsler ise 6 yaşına kadar 576 TL, sonrası 380 TL. Vergi açısından Starex daha hesaplı görünüyor. KM'sine pek bakmadan, aracın temizliğine bakarak almak daha mantıklı olacaktır. Bazı araçlar devamlı uzun yolda kullanıldığından km'leri yüksek oluyor ancak şehir içinde kullanılanlarına oranla daha sağlıklı oluyorlar. Tabi gerçekten uzun yolda kullanılmış mı, emin olmak lazım. İkinci el istelerinde istediğin gibi bir model bulamazsanız, aceleniz de yoksa sahibinden.com ve araba.com'daki ilânları takibe alıp yeni alın ilân açıldıkça bakın. Bazıları araçlarını kullanmadıkları gibi satmıyorlar da. Yatmış araba da iyi değil ama sahil kenti olmazsa alırdım ben.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-2004-starex-tci-10-bin-km-de-orjina-hatasiz-61558209/detay

    üstad bu araç bu fiyata alınır mı? bir de crdi ile bu çok farkeder mi?

    Bakmışken CRDi'lara bakın derim.

    H1 artık getirilmiyor ne yazık ki. İkinci el sitelerinde gördüğüm kadarıyla orijinal minibüs olanları da getirilmemiş; hepsi panelvan (Eskiden kamyonet) olarak geçen yarı camlılar ya da sonradan açılanlardan. Orijinal minibüs şöyle bir şey:

     7 kişilik otomobillerin vergisi + yakıtı vs... Öneri?

    Arkadaşım sen neyin kafasını yaşıyorsun? VW Hyundai'den çok yakar demişsin Vito'ya laf yok demişsin. Vito'nun yakıt tüketiminden haberin var mı? Vito çok kaliteli bir araç ama düşük yakıt tüketimi arayanların işi değil. Hyundai Transporter'dan az yakar demişsin hayatında kaç defa Transporter kullandın? VW sorundan başka bişey değil demişsin ben daha arabasını düzgün kullanıpta aşırı sorun yaşayan adam görmedim,2 tane Starex'imiz vardı servis için kullandığımız her hafta düzenli olarak servise uğrardık 3 kuruşa sattık Master aldıkta kurtulduk. 2 Airbag ABS kllimayı donanım sayıyorsunuz,açta bir bak Transporter'ın standart güvenlik donanımına... (ESP,ASR,EBC,ARP,EDL,BAS,FBS,Prefill,Hill Holder,Yağmur Fren desteği vs vs vs...) Hyundai H-1'i öneriyorsunuz insanlara yeni H-1 güzel ama satışı bile olmayan bir arabayı insanlara aldırıp onuda mı ellerinde patlatacaksınız? Biraz daha mantıklı ve düşünerek cevap yazın lütfen




  • artık panelvanlar açtırılmıyo dostum eskidendi o
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.