Şimdi Ara

7 ayda 10 bin yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: GatilDAYI Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, sayısalım ve şu anda durumum aşağıdaki gibi, fikirlerinizi ve kaç saat çalışmam gerektiğini sizlere sormak istedim.

    Benim potansiyelime bağlı olduğunu biliyorum, fakat sizden de fikirlerinizi duymak isterim, sizce 10 bin bu zamandan sonra gerçekçi mi?




    Normalde çok az çalışan birisi olarak son 1 aydır 5 saat olsa da ders çalışıyordum, şimdi ise 7-8 saatlere çıktım ve devam ediyorum.


    Açığa aldırdım, okula veya dershaneye gitmiyorum, Youtube'dan gayet güzel anlıyorum, dershane denemelerine de yazıldım.


    AYT'ye 1 hafta önce başladım, çok geç mi kaldım?


    Ve TYT'de şuanda 68-70 net civarı yapıyorum.


    20 Matematik


    10 Sosyal


    12 Fen


    26 Türkçe (dil bilgisi olmadığı için genelde 6-7 soru eliyorum, konuları öğrenirsem netim artabilir.)




    TYT Fen 20 gün öncesine kadar 3 net civarı geliyordu, günde 5 saat çalışarak 12-13 nete çıkarabildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GatilDAYI -- 5 Kasım 2022; 6:10:40 >







  • Hocam siz isterseniz ve çalışırsanız neden yapılmasın yapılabilir, 12. sınıfların çoğu bu netlerin altında yada civarında zaten ama en azından kasım ayından sonra ayt ye ağırlık vermeniz daha iyi olur. He birde "x ayda y sıralama yapılır mı" tarzında sorular sormayın bence kendinize inanın biraz, başarmanın yarısı sonuçta.
  • Yapılır,var mı başka sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29291F413 -- 5 Kasım 2022; 8:59:3 >
  • Kanka netleri hızlıca yukseltityorsan yapabilirsin ama hala aynı yer de sayikliyorsan belli bir süre sonra zor benc3
  • 12nin başındayken ağustos ayı sonlarında 70 netlerdeyim dedim diye sonra 1 hafta geçince daha çalışmaya baslamamisken biri gelip 1 hafta olmuş attiramamissin zengin koca bul demisti.


    Burda erkek olunca zaten 12lerin çoğu bu seviyede hatta daha altı netlerde yazmışlar.


    O kadar iğrenç ve yanlisiniz ki.



    Hayir şimdi görüyorum youtubeta 70 netle başlayıp ilk 1000e girenler mi dersin 50 ile başlayıp ilk 20bine girenler mi. Meslek lisesiden 30a girenler mi



    1 yılda 40 50 net arttıran isnanlar var . Ben 30 net arttırsam ihya olcam zaten . Kaldı ki 9 10 konuları 3 aya yaysan Eylül ekim kasım zaten 9 ve 10.sinifin başları dandik uniteler. Sınavdan 1 2 hafta önce çalışıyoruz 4 sınav dönemi car o zamanlar sadece fen mat değil her şeye calisiliyo. Şimdi sadece fen ve mat var. 9 ve 10 8 sınav done,i 8 hafta yani .üstüne 1 ay daha ekle 3 ay etmiyor bile. 10 ay kalmışken bana öyle iğrenç iğrenç ktou niyetli şekilde zengin koca bul dedi biri.


    30 net arttirsma. Ayda 10 net arttirsam 3 günde sadece bi konuya calissam bile yeterdi. Ki sınav döneminde kimse 3 güne sadece 1 konu koymaz 3 ders koyar . 1 haftada 5 konu falan biter. 3 5 net demek bu. Konulari bitirdikce 3 ayda 30 net olabilecek bir şey.


    Bana laf atması için 80 le başlaması lazım. 20 net arttirsa ihya olcak ama o bana laf atanlar baktım ki mezunmus.sen 70 netle başlayana laf atmak için 80 90 olmalısın.1 senede onu 100e cekemiyorsan demek ki yavaş vslisiyorsun baya yavaş. Ben senin 2 katın calisiirm.


    Şu an bakuyorum biyoloji tyt 1 ayda bitiyor yanına tyt fizik konularını 3 ayda yaysaj konular bitiyo. Matematik de öyle. Ve sadece 1 güne 1 biyoloji videosu düşüyor tyt mat 1 video .fiziğe abanirsin o ayri . Sadece video lar günde 3 4 video 1 buçuk ayda bitiyo aralarda 1 kitap taramak 3 ayda konular bitiyor zaten. Konuları bitirsem bana 10 20 net gelecekti. O kadar kötü niyetliler ki 12 nin başı 70 net berbat bi seviye değilmiş,tabii ki de 80 90 etmez ama onlar çok üç seviye ilk 5 bin 10binmjs zaten .tamam onlar hemen soru bankası ile başlar konu eksiği olmaz ne bileyim denemeye erken başlar ama ben de konular tamamlandikca netlerde artış yasardim.


    Dediğim gibi kendileri mezuna kalmış 70 netime laf etmek için 80 85 yapmaliydi bu netle altı üstü 10 ayda 10 15 konu bitirp deneme cozememis. Aşırı yavaş ben senin aşırı yavasina ek cslisiridm 5 6 saatla bile 3 ay tyt konu itirip 1 de kitap çözer kalan 7 ay full ayt yapardım.


    Jaldi ki sen sanayiye gitmemiş 1 yıl daha beklemissin 12.sinif birine böyle fesatlık yapiyoesun.


    Boşuna kendimi demolarize ettim.





  • Bana o zaman sırf kadın olduğum için daha Eylül ekim geçmemiş agustosun sonları haliyle 70 kotu zengin koca bul diyenler erkek olunca nasıl da ee zaten 12 lerin hepsi boyle diyo. Kötü ayrımcı insnalarsiniz. Üzüldüğüm siz kadınlara bu kadar kötü yaklasirken kadınlar sizi savunuyo.


    Hayir sinirimi bozan bu zengin koca bul diyen erkekler.biz zengin erkek istesek cidden yine saldiriri. Çünkü erkekler kendileri en güzel kadın siter biri laf etse kıskanma der. Ama kadınlar kriter saysa canavara hugg böyle erkekler ebakip olduruluyorlar bile der.


    Kendilerine gelince tabii ki güzele bakicaz der kadın kriter saynca sözde feministler ekrke bulamayıp feminist oluyo ama bunlara bakilmadj diye ölmemizi isterler.


    İğrenç iğrenç gruplarnds hahaha şunu şöyle kandirip kullandım diye anlatrlar. Kimse ahlak bekçiliği kasıp ayiplamaz.fait bi video gordm normalde takip etmediğim yayıncılar sadece eyeni maille girmsitmyoutube ondan çok izlennelerden karşıma çıktı. Kıza sye yaziyorlar hem sevmiyorsun hem ni sürü hediye aldiriyorsn.


    Neyse erkekler kadınları kullanınca akimse ayıplamz kotulemez helal der diğer erkekler.kiskanc hemcinslerim de herhalde kendilerine yapilmayinca hemcimslerini ayipliyo.


    Hah o grupta sırf kadınlar obje mutfak robotu diyenlere k zaman siz de cuzdansiniz dediğim için biri gelip zengin koca peşinde diyo. Bi de o grupta kimse hu erkeklere hasıl sövüyor şikayet edilmeli demez.


    O kız gelip yok bu nasıl küfürler ediyo anası babası görse utanır yazıyor jwiwk.ozele gelip iğrenç şekilde tecavüz mizahı bile kasan erkekleri koruyucna ona da socdum ifşa edip fisliyo.kensime küfür gelince ifşa eden kız ben sadece bana sevenlere aynen karşılık verdiğim için mi suçluyum.


    En sinir olduğum da kendisine laf gelmeden o erkeklerdne yana saf tutan kişi o erkekl ee buna da saldırınca nasliyo grupta ne kadar beyinsiz var grup ezik dolu demeye.kendisine laf gelmeden güçlüden çoğunluktan samf tutan kişi ben sadece kendi,i değil hemcinslerimi de sacundugum için küfür yiyip karşılık verdim.beni yarhiladi ifşa etti o kadar tutacak yaptı ama bencilce kendisine bi Kez saldirdilar diye beni yargilsdigi seyleri kendi de yaptı

    .

    Her neyse işte erkekler birbirini asla yargilamaz biri almanyada sugar mommy bulcaksiniz ama ana babanizla gorusmiceksiniz kabul mu yazms.altina anami bile satarım diyeni bile yargilamamislar.


    Zaten erkekler zengin kız bulunca oh hem şey yapiyo hem parasını yiyiyo diye ovunuyrolar,kısaca erkekler çıkarcı ahlaksiz materyalist olunca suç yok iğrenç iğrenç kadınların duygulqriji kullandiklarini söyleyince suç yok, en güzelini isteyip kaidnlara kriter saydiklarimda sallarlar suç yok kendilerine gelince tabii ki güzele bakca derler.kriter sayan kadına yani biz kimseyi asagilamazken sadece beğeni söylerken aşırı saldirirrlar. Kendileri istedikleri kaliplara uymayan birini görünce toplumdan uzaklastirmaya çalışır müdahale eder.


    Küstah şımarık erkekler neyse. Bana iğrenç iğrenç 70 net yapiyorsan olmaz zengin koca bul diyenler ben zengin koca istiyorum desem yine saldirir yani sırf kadınlar aonje denilen yerde siz de cuzdansiniz o zaman dediğim için hemcinsim zengin koca peşinde kadınlar basarilsriyla yukselmeli diyo wsksjs fen lsieljyim zaten grubun çoğundan basariliyim dediğimde kıskanıp tek başarısı diyo dowwpowowwom kendisi kaldirim universitesinde sözel bölüm. Insnalar garip.


    Gecen kıza vuran erkek videosu gördüm elemanlar erkek haklı ilk kız vurdu demiş, Görüldüğü gibi ilk biz saldırmak ekekelr her şeyi yapanilirim kafasında.ama ben bize saldıran erkeklere siz de cuzdansiniz dediğim için şey ilan edildim.



    Bıktım bu ulkeden dajjjjskwkw





  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
  • Prensesela P kullanıcısına yanıt

    kanka bu kadar yazarken cidden üşenmiyon mu napıyon copy paste falan mı yapıyon bir yerden anlamadım ki hayır kimse yazdıklarını da okumuyor boşuna yazıyorsun yazıyorsan da istenmiyorsun git işte artık

  • Sizce ders çalışma süresini (şu anda 7-8 saat) arttırmalı mıyım?

  • Prensesela P kullanıcısına yanıt
    Ne uzatmışsın mesajı geçen yılki durum işte gül geç, eminim cinsiyetinle de alâkası yoktur durumun. Forumun yarısı başlığın altındakiler gibi yardımcı oluyor kalan yarısı ruh hastası zaten sana ikincisi denk gelmiştir.
  • ahahahahsh aynısı q ben pkumadan geçtim gördüğüm yoruma bak
  • GatilDAYI G kullanıcısına yanıt
    5bin yapmak istiyorsan arttır
  • sizce dershaneye gitmeyerek hata mı yaptım?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.