Şimdi Ara

6700 Slide Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6700 slide aldım ama telefonun menüsü karışık geldi.web e girmek istediğimde yeterli hafıza yok verileri silin diyor.Bu verileri nereden sileceğiz.Birde 2 gb lık hafıza kartı vardı.hala boş.neden böle bir şey diyor.



  • yüklediğiniz resimler müzikler vs halen cep telefonu hafızasında olabilirmi? Bluetooth ile yüklediğiniz de hafıza kartına taşımanız gerekli, bi kontrol edermisiniz.
  • sayın moondalina menu çok karışık internet verilerini nereden sileceğimi bulamadım.hafıza kartını şekillendirmeyide bulamadım.sizde varsa bu telefondan nasıl yapılcağını belirtirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technocu -- 6 Ağustos 2011; 9:30:48 >
  • telefona hard format at. Yıldız+3+yeşil arama tuşu+açma kapama tuşuna basılı tut telefon kapalıyken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technocu

    sayın moondalina menu çok karışık internet verilerini nereden sileceğimi bulamadım.hafıza kartını şekillendirmeyide bulamadım.sizde varsa bu telefondan nasıl yapılcağını belirtirseniz sevinirim.


    hocam menüye girin, aşağılarda ofis klasorü olması lazım onu açın dosya yöneticisi çıkacaktır(tam ofiste olmayadabilir, menüyü iyice kurcalayın dosya yöneticisini bulun) onu açın öncelikle önünüze telefon hafizasında bulunan bütün dosyalar çıkar. Orayı iyice kurcalayın müzikler orada ise seçeneklerden hafiza kartına taşıyın. Daha sonra sağ tuşa bastığınız da önünüze hafıza kartınız da bulunan dosyalar çıkar orada da istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz.


    ÖNEMLİ;

    Sanırım symbian ile yeni tanışıyorsunuz. Galeri, kamera, program, oyun vs. girdiğiniz de sakın kırmızı tuşa basarak çıkmayın, uygulamalar kapanmaz arka planda çalışmaya devam eder. BU sebeble hafıza dolu uyarısı alırsınız(arkada çok uygulama çalıştığı için haliyle ram dolar.) Telefonda bulunan ev tuşuna basılı tutun, bi liste açılacaktır. O listede açık kalan tüm uygulamalar görünür. Onları tek tek kapatın (basılı tutun çıkış deyin. Veya açıp seçenekelerden çıkış deyin) Arkada açık uygulama bırakmadığınız sürece telefonunuz daha rahat çalışır ve hafıza dolu uyarısı vermez.




  • yardımlarınız için çok teşekkürler telefon gerçekten çok karışık geldi....
  • ilk kullanımda karışık geliyor gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.