Şimdi Ara

6680, Nasıl telefon???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6680 almayı düşünüyorum.
    Telefon hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
    Ses kalitesi nasıl? Creative mp3 çalarım var, sony kulaklıkla kullanıyorum, onun kadar kaliteli bir ses alabilir miyim?
    1 gb'lık hafıza kartı taksam telefonda yavaşlama yapar mı?
    O fiyat aralığında (550-650 ytl) alabileceğim başka bir nokia alternatifi var mı?
    Nokia diyorum, çünkü symbian olmazsa olmazlarımdan.

    Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.



  • Ben kullanıyorm yaklasık 1 senedir, kulaklık kalitesi tabiki iyi ama o kadar iyi degil, cok güzel bir telefon sürgüsnde falan sorun oluyor diyorlar yalan hiç bir problem yok 1 gb hafızayı cok doldurursan evet yapabilir her telefonda olan şeydir bu. Al kullan pişman olmazsın
  • quote:

    6680 ıyı bır telefon degıl yanı anladıgım kadarıyla uzun omurlu kurllanabılecegın bır telefon ısıyorsun 6680 cok uzun kullnamazsın

    takılmalar kıtlenmeler fotoda kalıtesızlık gıbı senı sınır edebılır ben 6680 kullanırken 256mb hafıza kartı kullanıyordum hafıza 200mb dolu ıken tek kelıme ıle facia dı cok takılıyordu

    n90 guzel telefon gokanında dedıgı gıbı cok buyuk telefon ama 600lıra n90 ıyı fıyat daha ucuz bulabılecegını sanmıyorum

    uzun kulanabılecgın bır telefon ıstıyorsan 6680 dusunme

    ben n90 kullanmam bana kucuk ve ıslevlı telefon kullanırım tercıhım boyledır .


    oglen bır arkadasa yaptıgım yorum
    6630 dan 3g den baska hıc bır artısı olmayan bır telefon
    tipi ve 3g sorun olmazsa 6630 al

    veya daha ıyı tavsıyesı olan varsa onlarıda dıkkate al




  • 3-4 ay kadar kullandım.şarj süresinde sorun çıktı.gece kapamama ve telefonu hiç kurcalamama rağmen 1.5 gitmiyordu şarjı.3 defa servis gördü,değişimini talep ettim sorun yok dedielr değişmedi nokia.sonuçta tüketici haklarına şikeyet edip fatura bedeli olan 700 ytl yi aldım.telefon fena değil ama ağır ve büyük.tüm symbian telefonlar gibi yavaş.ses kalitesi normal sışarı verdiği ses çok yüksek değil.arka sürgü daha 1 haftalıkken mesaj yazarken falan gıcırdıyordu.çok gereksiz bir sürgü yani.Ben 6233 aldım ve şu an gayet memnunum.almayı düşünenlere de tavsiye ederim.
  • Ben bir 6680 kulanıcısıyım. Forumdaki arkadaşlar bırak onu şu telefonu al demeyi severler ama fiyatı hiç düşünmezler. Acaba bu kişinin bütcesi nedir? Ne alabilir? Bi telefona max ne kadar para verir? gibisinden soruları kafalarına takmazlar hiç. Eminim ki sana çok pahalı modeller söyleyenler olacaktır aldırma sen beğendiğin telefonu al.

    *Öncelikle ses kalitesini sormuşsun ordan başlayalım. Tabi ki ses kalitesinin senin Creative + Sony kulaklığın kadar olması imkansız. Ama normal biz zamanda, dışarıda, toplu taşıma araçlarında vs. Müzik dinleyecek kadar yeterli bence. Doğrusunu söylemek gerekirse uzuc yollu bir Mp3 playerım vardı, telefonu aldıktan sonra kardeşime verdim.

    *1GB lık kart hiç kullanmadım ama 512MB'lık Kingston marka bir kart kullanıyorum. Şu anda 100 MB boş yer var. Ama arada sırada telefona full filmler yükleyip seyrediyorum. Yani o zaman kart ağzına kadar dolmuş oluyo ama hiçbir kasma olmadı daha. Kart markası çok önemli bu konuda. Yani marka derken aslında tepki süresi ama duyulmuş markaların tepki süreleri genelde düşük olur. Tepki süresi ne kadar düşükse o kadar performans.

    *Bu fiyat aralığında alabileceğin Nokia 6630 var. 6680 ile aralarındaki farklar;
    1) 6680'de önde kamera var 6630'da yok.
    2) 6680'de flash var 6630'da yok.
    (Bazı arkadaşlar bu flaşın hiçbir işe yaramadığını söylüyorlar ama bence yarıyor. Eğer çok merak edersin flashlı ve flashsız çekilmiş resimleri buraya koyabilirim.)
    3) 6680'in renk sayısı 262,144 renk, 6630 ise 65,536 renk (Bu renk farkı gözle pek anlaşılmıyor. Pek önemli değil yani.)


    * Nokia diyorum çünkü symbian olmazsa olmazlardanım.




    * N-Gage oyunlarını oynamak ve fazla program desteği istiyorsan. 6630, 6680, 6681 ve N70 den birini al derim.

    Son Olarak Kendi Düşüncem: Ben gayet memnunum. Uzun süreli kullanamazsın düşüncesine de katılmıyorum. Bir süre sonra tüm telefonalar yavaşlar. Tüm telefonlar format ister. Bir bilgisayar gibi onun da bakımını yapacaksın temizleyeceksin.

    +Bütçeyi biraz daha yukarı çekebilir ve N70 alabilirsen çok daha güzel olur. N70 Ramdan çok kazanıyor.




  • Arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için. Özellikle de Doobly e. Fikirleri baya yararlı oldu benim için. Telefonu almaya karar verdim. Telefona para veririm ama bir yere kadar. Öyle 850-900 verecek kadar zengin değilim. Kısmetse yarın alıyorum. Bulursam bir de 1 gb kingston hafıza kartı alacağım.

    Yalnız son bir şey sormak istiyorum: Geçen gün bi fiyat araştırması yapıyordum. Bir dükkanda bu telefonun üretimden kalktığını, artık gelmediğini söylediler. Bu doğru mu acaba?
  • gzl tlfn alabilirsin
  • ben tavsiye ederim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: psychoirfan


    Arkadaşlar çok teşekkürler ilginiz için. Özellikle de Doobly e. Fikirleri baya yararlı oldu benim için. Telefonu almaya karar verdim. Telefona para veririm ama bir yere kadar. Öyle 850-900 verecek kadar zengin değilim. Kısmetse yarın alıyorum. Bulursam bir de 1 gb kingston hafıza kartı alacağım.

    Yalnız son bir şey sormak istiyorum: Geçen gün bi fiyat araştırması yapıyordum. Bir dükkanda bu telefonun üretimden kalktığını, artık gelmediğini söylediler. Bu doğru mu acaba?





    O konuda bi bilgim yok ama, şimdi N70 çıktığı için telefoncular getirmiyor daha pahalı olanı satmak için. Bunu da bi telefoncu arkadaştan tiyo almıştım
    Benzer yeni modeller çıkınca eskileri getirmiyorlarmış.




  • Bu arada Gereksizler'de bi konu vardı onun için fotograf çekmişken buraya koyayım da flash'ın yararını da görmüş ol. O kadar para verceksin telefona.

     6680, Nasıl telefon???


     6680, Nasıl telefon???


    Hangisinin flashlı olduğu anlaşılıyor heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 23 Eylül 2006; 21:12:27 >




  • Bence gayet güzel bir telefon...
  • bence de güzel ama F/P olarak 0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.