Şimdi Ara

6600 GT ile TV ye görüntü aktarma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunu bir çoğunuz problem olarak görmeyeceksiniz ama yine de sormak istiyorum. Öncelikle hali hazırda 6600Gt(Palit) ekran kartından dvi to hdmi kablo ile lcd tv ye normal bir şekilde 1920x1080 görüntü aktarımı yapabiliryorum.

    Fakat problemim şu: herhangi bir zamanda nvidia paneli açtığımda aynı anda hem crt monitörümü hem de TVyi farklı çözünürlüklerde iki ayrı masaüstü olarak ayarlayamıyorum. seçenekler şunlar. sadece CRT, sadece TV, TV ve CRT kopya (aynı çözünürlükte), TV ve CRT yayılmış masaüstü (AYNI ÇÖZÜNÜRLÜKTE) (örn: CRT 1024 çözünürlükte ise TV de bu çözünürlüğe ayarlı olmal zorunda.)

    Ancak TV yi pc ye bağlı hdmi girişine ayarlayıp bilgisayarı öyle başlatırsam bu sefer bir seçenek daha ekleniyor. bu seçenek "nview" olarak geçiyor ve CRT ve TV FARKLI çözünürlüklerde aynı masaüstünün devamı şeklinde yapılandırıyor. işte sorunda bu, ben her zaman tv yi açıpta pc yi açamam. pc nin açık olduğu herhangi bir zamanda AYRI AYRI çözünürlüklerde masaüstünü yayabilmek istiyorum.

    Daha önce bu problemle karşılaşan çözüm yolu bulan veya aklına çözüm yolları gelenler paylaşımda bulunursa sevinirim.







  • merhabalar
    bende palit 6600 gt ekran kartına sahibim lcd tv bağlantısı için araştırma yapıyordum sonuçta sizinde kullandığınız dvi to hdmi kablo ile bağlantı çözümü yer alıyor fakat benim daha farklı bir sorunumm var.
    sistemim sony 37v4000 lcd tv
    6600gt ekran kartı, creative 5.1 ses kartı, creative 5.1 ses sistemi, a4tech x7 maouse klavye seti kablolu.
    genel olarak bahsetmek gerekirse bilgisayar ve diğer pc komponentleri bir odada lcd tv salonda yeralıyor. ben salonda hem tv izlemek hemde bilgisayarı kullanmak istiyorum fakat salona bilgisayarı taşımak istemiyorum. bilgisayar lcd tv arası yaklaşık olarak 5 m mesefede yeralıyor.
    1. lcd tvde hardiskten (dvix,brrip,hdrip,mvk) film izlemek
    2. pcden lcd tv de oyun oynamak(klavye ve mouse kablolu)
    3. ses sistemini lcd tv me bağlamak istiyorum fakat ses kartımdan aldığım performansı alabilecekmiyim ilmiyorum.
    bu lcdtv pc mesafesinde yapabileceklerim sınırlı biliyorum fakat değerli önerileriniz mümkün olan en fazla işi yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikinil -- 26 Nisan 2009; 19:41:45 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.