Şimdi Ara

66 milyar ve Polo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    İnsanlık halidir hocam doğrudur
    Bu mesaja eklenen görseller:

     66 milyar ve Polo

    67ye bağlarım güzel duruyor :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit48 -- 17 Mart 2016; 13:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaramaz çocuklar yine yapmış yorumları. 66 bin liraya polo gayet uygundur. Orta paket alıyorsanız donanımı yeterlidir. "Tok kapı sesi" tatmin edicidir. Kesinlikle teneke hissi vermez. Yol tutuşu iyidir, yakıtı akıllara zarar düşük, performansı da gayet iyidir. İkinci elde boyuna prim yapar. Bütün memleket vosvogene para mı verilir der ama herkesin gönlündeki araç ya polo, ya golf ya da passattır. Çoluk çocuğun söylediklerini dinlemeyin. Özellikle 2015 ten itibaren dsg+tdi her türlü vw bal-kaymaktır. Bugün korsan taksi çıkması, galerici paçozu 2007 megane dci araçlar bile 34-40 bin TL arası gidiyor:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hastasina-sifir-ayarinda-megane-2-280978867/detay

    hele şuna ne demeli:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinde-temiz-hasarsiz-acil-satilik-226403128/detay

    ya şu:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-degisensiz-ve-hatasiz-2008-corolla-1%2C4-d-4d-elegant-279117745/detay

    alın:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-model-honda-civic-1.6-vtec-es-sunroof-lu-281328363/detay

    Fiyatlar genel olarak böyle. Broadway-Şahin piyasası kafası istiyor millet. 4 teker bi direksiyon polo diyen arkadaşta cahillikten ölmek üzere resmen.




  • 208 olabilir . 3 hafta önce sıfır 1.4 dizel manuel aldım .Araçtan memnunum sanirim artık 1.6 dizel var .Onlar sanırım daha iyidir . 208in cam tavan ve geri görüş kameralı bir paketi var ondan alabilirsiniz . Onun haricinde polo da kötü seçim değil Ama şöyle bir durum da var ben arabayi 51000 tlye aldim 65 civarına alcak olsaydım direk polo alirdim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 17 Mart 2016; 14:02:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kardeşim al polo yu 66 bin e bitir olayı bence bu fiyata en güzel araç bizde aldık 3.ü polomuzu aralık ayında 65 e dsg+sürüş konfor paketli gayet memnunuz. Sürüş konfor paketini tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigit48

    . Biri dsg comfortline polo diğeri manuel şirket spec golf. Anladın mı oyuncu gardaş bi daha düşün bakalım

    Tamam Yiğit gardaş sinirlenme :) Hocam ben bu forumun değişik tiplerini gördükten sonra bunu da öylesine açılmış vw taşlama konusu sandım... Fakat ciddiyeti gördüm :)

    Açıkçası kriterlerinizi düşününce el mahkum Polo diyor insan, bence burada öneri verecek insanlardan çok daha hakimsiniz konu açmaya bile gerek yok...

    Çünkü 2. el almayacağım dediğiniz anda bir çok alternatif zaten yok oluyor, sıfır araç ve dediğiniz kriterler çok az araç kalıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAF10

    Ben 4 sene önce araba aldığım zamanda VW'da sıra vardı. 4 senede hiçbir şey değişmemiş.
    quote:

    Orijinalden alinti: DemBaBa1903

    Ben 4 sene önce araba aldigim zamanda VW'da sira vardi. 4 senede hiçbir sey degismemis.

    Hocam bu sira muhabbeti kastiniz nedir ? Araç siparis edip bekleme mevzusunu diyorsaniz ben sahsen bmw'den 2 araç aldim biri babamin, ikisinde de sira bekledim. Yani aracin gelmesini bekledim.

    Vw'den b8 passat aldim yilbasinda onda da bekledim, bu bekleme mevzusu hepsinde var. Bayinin elinde yoksa mecbur bekletir hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 17 Mart 2016; 14:39:15 >
  • Motor konusunda güç takıntınız yoksa jazz alın şehir içi aktif güvenlik önlemleri gibi C sınıfı araçlarda bile olmayan teknolojilerin tadını çıkarın. Alternatif olarak egea filan da bakabilirsiniz.
  • Opel , Ford, Toyota ve Vw gibi aynı kalite araçlar alınmak istendiğinde Vw hariç öteki 3'ü ne zaman istense plazadan alınıyordu. Ama Vw gün veriyordu.Şu anda yok diyordu sene 2012'de bunu kastettim. Mesela ben plazaya gittim bi çuval parayla. Hitler motorlu Golf alacaktım. Elimizde yok dediler. Bende bekleyemedim ve aynı paraya Astra aldım.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Estafurullah hocam bende değişik tipleri gördüğümden geriliyor ortam haklısınız.


    İbreler poloyu gösteriyor. Doğuşta çalışan değerli bir abime haber saldım sunrooflu polonun stoğa düşmesini bekliyorum 69a bağlarız. Verilmiş siparişler varmış illa ki biri iptal olur. Galerilerde 67e sıfır km sunrooflu lakin 2015 modeller var eksiği bluetooth 2016larda standart. Kısmet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigit48 -- 17 Mart 2016; 15:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydinpurcek kullanıcısına yanıt
    Kısmetse benimde 3. Polom olcak hadi hayırlısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota corolla al

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı yazılan yorumların ucu bana da dokunduğundan cevap verme gereği duydum, bazı akıllılar hoşuna gitmeyen yorumları "çoluğun çocuğun yorumu" şeklinde ifade etmiş. Bu bilirkişi arkadaşlar yaşlarını ve mesleklerleri ile otomobil bilgilerini de paylaşırlarsa seviniriz.

    Ben kendi adıma akademisyenim ve 31 yaşındayım, zamanında sağolsun babamın konumundan ötürü elimden d sınıfından aşağı araçlar geçmedi, pek çok farklı araçlar gördüm, kullandım. Kendim vw kullanıcısıyım, 4 ayrı iş arkadaşımda da vw araçları var. Polosundan, jettasına, passatından, golfüne dizelinden, 1.2sine, 125likten 160lığına bu araçları biliyorum, kullandım. Ben bu halimle 66bin lira polo gibi b sınıfı araca yazık günah dedim diye çoluk çocuk oluyorsam öyle olsun.

    Yineleyeyim 66-70bin arasına c sınıfı araçlar alınabiliyorken o paraya b sınıfı araç alınmaz. Bir üst sınıf her zaman her anlamda daha avantajlıdır. Burada açıklamaya gerek yok bilen biliyor zaten. Ha yok yine aksini iddia eden bilirkişi bir arkadaş gelirse ona da bilale anlatır gibi anlatırım sorun değil. Şimdi leon ya da 308 alabilmek varken tutup polo almak absürd bir davranıştır. Bakın tercihtir demiyorum absürddür. Aslında daha başka kelime yazarımda saçma sapan yere ceza puanı yazılır. Adam tutup en ful golf fiyatı verip "c sınıflarını bu kadar olmuşken b sınıfına bu kadar verilebilir" diyor, mantığa bak hele. Sanki herkes her modelin en full en pahalı versiyonunu almak zorunda. 70bine de otm golf var 100bine de mesela. ille 100binliği almak zorunda mısınız? Bir yeriniz mi düşer alt donanım alırsanız? Veya dizeller çok az yakıyor da benzinliler aile mi dağıtıyor? Bu nasıl bir algıdır? Dizele ödediğin farkı yaptığın km ile kaç senede anca amorti edebiliyorsun hiç hesapladın mı? Yok. "Hocam benzin çok yakar." Yakmaz, senin beyin çok yakıyor. Az otur düşün, hesap yap..

    70bin limit deniyor 3 daha çıkabilirsen civic var diyoruz poloyu 2 katlar üstüne de iki pantol diker. Ya da sanki 1.4dizel polo havayla gidiyor da leondaki 1.2, kmde 15litre yakıyor..Ha herkesin kendi parası bize ne, ben adam harcayacağı paraya alabileceği en iyi aracı alsın diye öneriler yapıyorum, aklına koyan zaten gider yine istediğini alır dai burada adam gibi yorum öneri yapanlara işine gelmeyenlerin "çocuk yorumu, şöyle yorum" vs gibisinden beyanları beyinde bir ışık çaktırıyor sinirden.




  • o parayı polo ya sakın vermeyin...
  • En ideali Benzinli ve manuel araç almak.

    Dizel otomatik zengin işi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla sıfır demiyorsaniz, 2014 model dizel otomatik i30 ve Ceedler var Elite ve Concept Plus donanım 30-50000km civarı.

    Onlardan da alabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yigit48

    İnsanlık halidir hocam doğrudur
    Bu mesaja eklenen görseller:

     66 milyar ve Polo

    67ye bağlarım güzel duruyor :D

    ateş ediyor ederi 76bin
  • dizel otomatik bu sınıfta fazla seçenek yok.

    skoda rapid bu aracın muadili değil. skoda olacaksa direkt rakip fabia'dır. style donanım bir fabia donanım olarak da fena değildir. bir nakmanızda fayda var. sene de 30.000 km yapıp 3-4 sene kullanacaksanız sıfır araç mantıklı. keşke daha ucuza alınabilse dizel otomatik araçlar. tabi bir de 2.el gerçeği var. bugün ilana koysanız mantıklı bir fiyat varsa 3 günde satılıyor. benim arkadaşım benzinli düz vites polosunu acaba satar mıyım? diyeilana koydu. 2 gün sonra araba satıldı. arabasız kaldı.

    rapid kalitesi düşük bir araç. kasa daha büyük görünse de iç mekan kalitesi fiyaskodur.
  • Dünya'nın en kısa fıkrası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 66 bin lira veriyor diye illa büyük araba mı almak lazım? İhtiyaca göre alış veriş yapmayı ne zaman öğreneceğiz? Büyük şehirlerde b sınıfı araba hem pratik hem ekonomik. Yılda 30 bin yapacağını söyleyen adama hala benzinli araba öneren var. Zaten bi akıllı sizsiniz b sınıfı araba alanlar akılsız.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    İkinci elde seat leon dizel düşüyor filo çıkması bütçeme göre (led sunroof yok tuzsuz yemek gibi) takipdeyim temizini bulursak neden olmasın. Gidip baktığım ilanlarda var şahsen ama yorgunlar 10bin kmde olmasına rağmen..

    C d e segment takıntım yok evde zaten başka araçlar var. Benzinli araç almayacağım mesala sadece bu yaz 23bin km yapmışım seneye ne olur belli olmaz. Al satçı değilim. Araba kendini salana kadar kullanırım ekstra nakit ihtiyacı olmazsa. Mesala 2012 1.2 benzinli polom vardı. 29.900e almıştım. Geçen sene kmden dolayı dizele geçtim sattım. Takır tukur olmuştu satma vakti gelmişti. 4-5 yıl arası binerim gibi gibi. Comf donanım daha az plastikli. Otomatik şart kesinlikle

    Kişisel olarakta konuşursam turizmden ekmek yiyoruz. alanya antalya bodrum fethiye hattında bir patlama bizi bitirir.. Piyasa önemli az değer kaybeden olması önemli. Bir insan vw bakıyorsa büyük bir ihtimalle piyasa kaygısı da vardır.. Hele dizel otomatik Türkiye şartlarında cumhuriyet altını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.