Şimdi Ara

600 TL'ye kadar müzik player tavsiyesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 500 - 600 TL. arası gzl bir müzik player almak istiyorum. Trance tarzı müzikler dinlediğim için ses kalitesi ve yüksekliği benim için oldukça önemli.

    Netten biraz araştırma yaptım bir çok model var. Aralarında en çok gözüme çarpan modeller ise cowon j3 ve sony a845 oldu. Bu 2 ürünüde daha önce kullanmış yada test etmiş kişilerin önerilerini bekliyorum. Ek olarak yukarıda belirttiğim fiyat limitine kadar tavsiye edeceğiniz player ve kulaklıklar var mı ?

    tavsiyeleriniz bekliyorum..



  • Hifi-man HM601-602
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ğ.

    Hifi-man HM601-602


    türkiyede satıldığı mağazalar ve teknik servis noktaları var mı ? yoksa yurtdışından mı getirmemiz gerekiyor ?
  • TR'de satılmıyor.www.head-direct.com 'dan alabilirsin.
  • Sadece ses için @ğ ' nin dediği gibi hifi -man serisinden bir şey tercih edebilirsiniz .

    Ama yok sesten biraz feragat ederim , karizma olsun , şarjı uzun gitsin , video için özellikleri iyi olsun , uygulama , artı özellik vb istiyorsanız ;
    64 Saat Pil ömrüyle cowon j3 bence mükemmel . Para mühim değilse sadece ses değil , karizması da olsun diyorsan j3 biçilmiş kaftan .
  • yorumlarınız için tşkkr ederim arkadaşlar..

    ilk olarak hifi-man çok iyi ama yurtdışı olması beni biraz bu üründen soğuttu. teknik arızalar oluşması durumunda servise göndermek oldukça zor olacak gibi görünüyor..

    nette biraz araştırma yaptım sony a845 in cowon j3 e göre daha kaliteli ses verdiği yazılıyor. Bu iki ürünüde kullanmış yada test etmiş arkadaşların yorumlarınıda bekliyorum..
  • Hifi-man ve Cowon ' un distribütörü olmaması bir dezavantaj ama elektronik cihazlar türkiyedende , dışarıdanda alınsa ne çıkacağı belli olmuyor , biraz şans işi .

    2. bahsettiğin konuda sana katılmıyorum , MM de A845 dinledim , cowon j3 'ü reel hayatta maalesef hiç göremedim bile . Bence Cowon Sony den üstündür . ( Sadece mantığımla hareketle ) ,, Aşşağıdaki linkleri bi incele istersen Cowon j3 vs Sony a845

    http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=56814
    http://forum.donanimhaber.com/m_44933625/tm.htm




  • yurtdışından alabilme imkanın varsa hm602,eğer yoksa A845 al.J3 ü satıp A845 alan insanlar var forumda.J3 ten daha temiz ses verdiği söyleniyor genelde.J3 daha yapay deniyor.klasik cowon karakteri yani,seçim senin.şahsen bende A845 ten daha temiz ses verenini görmedim bugüne kadar.hifiman dinlemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 13 Haziran 2011; 23:16:46 >
  • bende bir kaç sitede a845'in daha kaliteli ses verdiğini okudum. hafta sonu mağazaları gezip playerler arasında test yapmayı planlıyorum izlenimlerimi buraya yazarım.

    cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackace -- 16 Haziran 2011; 10:21:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.