Şimdi Ara

600₺ altında kulak içi kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 600₺ ye yakın bi değerse o değere de çıkabilirim. Müziğe çok önem veren birisiyim. Birazcık audiophile lik var. Biraz tiz ses yanlısıyım ama kesinlikle bassa da önem veririm. Bu fiyatlara böyle kulaklıklar olur mu? İlk başta dediğim gibi eğer çok daha iyisi olursa 200 300 tl daha üste çıkabilirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.




  • Anker Soundcore Life P2 yi dikkate alabilirsiniz.430 lira gibi fiyatı var.Dün elime ulaştı.Anker ürünlerinden çok memnun olduğum için seçtim ve şaşırtmadı muhteşem bir sesi,bass ı var.Ses yüksekliği çok iyi.Başka earbuds kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.Youtube da baya inceleme var.Ses gecikmesi aşırı değil.Oyunlarda belli oluyor genelde.Oyunlarda kullanılamayacak gibi değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al Swearengen

    Anker Soundcore Life P2 yi dikkate alabilirsiniz.430 lira gibi fiyatı var.Dün elime ulaştı.Anker ürünlerinden çok memnun olduğum için seçtim ve şaşırtmadı muhteşem bir sesi,bass ı var.Ses yüksekliği çok iyi.Başka earbuds kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.Youtube da baya inceleme var.Ses gecikmesi aşırı değil.Oyunlarda belli oluyor genelde.Oyunlarda kullanılamayacak gibi değil.

    Önerin için teşekkürler ben aslın da bi tane buldum da final Audio e3000 ebaydan yurtdışından adam indirim yaptı.bide işte dediğin gibi kablosuzlarda da gecikme oluyor oyüzdwn kablollu istiyorum. Yine de merak ettim
    Bi bakim yeniden teşekkürler.
  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Tiz, bassları nasıl
  • Kz markasını bir incelesene. Hiç denemedim ben fakat markaya para vermektense performansa para vermek gibi bir şey olmalı yorumlara göre.
    600₺ lik sennhieser performansını 200-300 e kz den alabilirsin deniyor.
    Veya 600₺ lik kz al oynat bakalım
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Aslın da ben de kz araştırdım da bazı kişiler memnun değil sesleri diğerlerine göre çok değişik geliyormuş. Ben de ses konusun da takıntılı birisiyim o yüzden pişman olmak istemiyorum. Final Audio e3000 buldum yurt dışından 400+ bir fiyata kargo dahil Ebay da onu almayı düşünüyorum. Duruma göre bakıcam
  • İdginity125 İ kullanıcısına yanıt

    Bence mükemmel.Ama çok kişisel bir durum bu.Başka kaliteli kulakiçi kulaklık denemedim.Karsılaştırma yapamadığım için mükemmel diyorum.

  • Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Anladım saol bi site vardı ordan bi bakayım ne diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdginity125

    Anladım saol bi site vardı ordan bi bakayım ne diyor.

    E3000, bas seven için en iyi bayram hediyesi olur. Durmayın, alınız. Türkçe incelemesi aşağıda.


    https://kulakligim.net/kulakici/final-audio-e3000c-incelemesi/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    E3000, bas seven için en iyi bayram hediyesi olur. Durmayın, alınız. Türkçe incelemesi aşağıda.


    https://kulakligim.net/kulakici/final-audio-e3000c-incelemesi/



    Alıntıları Göster
    Yorumunuzu gördüm yanıtladım zannediyordum . Kusura bakmayın yanıtlamamışım. İnşallah bu hafta alıcağım para biriktiriyorum da. Ebay'dan alıcağım gümrük vergisi ne kadar gelir, kulaklık 40 50 dolar arası.




  • İdginity125 İ kullanıcısına yanıt

    Yurtdışı ebay gibi siteleri düşünüyorsanız TRN BA5 kulaklığını da önerebilirim. Kendim uzun süredir kullanıyorum ve aşırı memnunum. Hatta ses kartı da aldıktan sonra memnuniyetim bir o kadar daha arttı. Kulaklıkların her birinde 5 adet balanced armatür sürücüler mevcut. Belki de bu sebeple sesler çok detaylı geliyor. Basları da tam kararında bence. 40$ fiyatı var. Bir bakın derim. Çok detay ses verdiği için kullandığım ses kaynağına göre memnuniyet hali değişebilen bir kulaklık. Mesela ipad ile kullanırken memnun değilim, keza pcnin onboard ses kartı ile. Ama telefon ile kullanırken ve pc için aldığım ses kartı ile kullanırken aşırı memnunum.

  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Hemen bakim bi de hangi ses kartını aldınız güçlü bi sisten gerekiyorsa benim de almam gerekiyor.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Aliexpress de 400 liraya buldum. Gümrük vergisi ne kadar tutar.
  • İdginity125 İ kullanıcısına yanıt

    Aslında aldığım ses kartı kulaklığın empedansına uygun değil. O yüzden sesi kısık açmam gerekiyor. Ama kulaklığı karta takıp ilk dinlediğimde aşırı tatmin etmişti. Focusrite Scarlett Solo bu arada ses kartı. Ama kart kayıt amaçlı bir ses kartı, multimedya amaçlı değil.

  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Bu konular da çok kararsız kalıyorum ya hele bi de ses konusun da büyük ihtimal iki kulaklıkta da pişman olmicağım ama işte bilmiyorum çok kararsızım ama senin önerdiğin kulaklık aliexpress te olması iyi oldu final Audio e3000 aliexpress te yoktu. Bide ben epic müzikler dinliyorum audiomachine tarzın da onda nasıl geliyor. Mesela "Land of Ice and Fire", "Guardians at the Gate" müsait bi zamanın da test eder misin
  • İdginity125 İ kullanıcısına yanıt

    20₺ civarlarında ödemiştim diye hatırlıyorum. Belki 25₺ falandır. Bu arada kulaklık biraz çabuk yıpranıyor. Ben biraz fazla düşüyorum yere. Kulalığın kendisi de sert bir malzeme olduğu için sert zemine düşünce bağlantı pimlerindeki yapışkanlar falan atıyor kulaklığın kapağı çıkıyor. O yüzden her düşürdüğümde tekrar yapıştırıyorum. Bir de iki kere başıma geldi bu yeni ses kartı ile oyun oynarken uzun süre kullanınca tek tarafta ses aşırı azaldı. Lehimler ısınıp teması kesilmiş olabilir diye düşünüyorum ya da başka bir şey de olabilir. Ama dediğim gibi empedansı bendeki ses kartına göre düşük olduğu için kulaklığa aşırı yükleme yapılmış da olabilir. Bekleyince düzeliyor sorun.


    Ben bu kulaklığı youtubeda zpolt diye bir elemanın videolarını izleyerek buldum. Çok farklı bu tür kulaklıkların ses kıyaslamalarını yapıyor kaydederek; KZ, CCA, TRN gibi markalar. Bir inceleyin derim. Ben karakteristiği çok düz diye tercih etmiştim. Öyle çok bas hastası değilim ama bunun basları da çok hoşuma gidiyor tam kararında sanki.





  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Saol bütün yardımların için bakim kanala
  • İdginity125 İ kullanıcısına yanıt

    İki müziği de dinledim. Şöyle açıklayayım. "Land of Ice and Fire" bu çok yorucu geldi. Özellikle vocal sesler başladığında bazı enstrümanların frekansıyla çakışıyor herhalde ki aşırı yordu dinlerken. Biraz tiz tarafa yakın sesler yormuş oluyor galiba. "Guardians at the Gate" bunda ise daha iyi oldu, kulaklığa biraz daha hitap etti. Bir de iki müziği kulak üstü oyuncu kulaklığımla dinledim. "Land of Ice and Fire" tamamen dinlenebilir seviyede oldu benim için ama tüm bas detayları kayboldu. Oyuncu kulaklıklarında ayak sesleri, mermi sesleri falan rahat duyulsun diye bas sesler biraz bastırılıyor. Direkt onun etkisini gördüm. "Guardians at the Gate" bunu dinlediğimdeyse müziğin tüm büyüsü gitti, öyle söyleyebilirim. Tekrar TRN'yi taktıp ikisini bir daha dinledim. Dediğim gibi ilk şarkı çok gürültülü geliyor, çok fazla enstrüman var. Vocal de girince bir şeyler bir şeylerle çakışıyor. Ama ikinci şarkıda girişteki büyüyü direkt hissettiriyor.


    Bir de kendi dinlediğim bu tarza yakın müziklerle kıyas yaparsam şunu örnek gösterebilirim. İkisi de aynı şarkı "Herr Mannelig" biri Garmarna'nın diğeri Haggard'ın. Normalde Haggard'ınkini severim ama bu kulaklıkla Garmarna'nınki daha güzel gidiyor. Hagard'da da erkek vocal başlayınca (böğüren değil) kulaklık çok güzel veriyor sesleri. Zaten kulaklıkğın en iyi olduğu kısım erkek vokaller bence, mid frekenslarda aşırı iyi.





  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Aynen "Land of ice and Fire" yorucu bir şarkı, tam olarak buna ne dendiğini bilmiyorum ama sert vuruşları var, genellikle çok dinleyesim geldiğinde bu tür müzikler dinliyorum, genellikle audiomachine slow epic tarzı müzikleri de var onları dinliyorum uzun saatler.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Bu arada "Herr Mannelig" Güzelmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.