Şimdi Ara

60.000 TL sıfır veya ikinci el araba önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vadu

    Öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. Tek tek cevap veremediğimden bu mesaj üzerinden ekleme yapacağım.

    @n a v y_35
    Hocam Fransız araçlarına genel olarak sıcak bakmıyoruz, araştırmadım bile şimdiye kadar ancak yarın detaylı inceleyebilirim. Teşekkürler öneri için.

    @toyotaozudogru
    Hocam sıfır veya ikinci elde yeni kasalardan düşünüyoruz düşündüğümüz her araçta.

    @newtonmeter @atomcu
    Tavsiyeler için teşekkürler. Ancak öncelikle Renault sonrasında ise Fluence düşündüğümüz bir araç değil. Fransız araçlarına genel olarak sıcak bakmıyoruz dediğim gibi. :)

    @Mo1sQzaN
    Teşekkürler tavsiye için. DSG yenilerde sorun çıkarmıyor söylentisi var ama doğruluğu araştırılır. Az sonra bahsedeceğim Rapidden Octavia geçişi olabilir.

    @dymmt
    Teşekkürler. Spaceback çok incelememiştim onunla ilgili de gerekli araştırmayı yapayım. Bagajını merak ediyorum doğrusu.

    @_MaxPayne_
    Tavsiye için teşekkürler. Memnuniyetinizi ve sorunlarınızı belirtirseniz sevinirim :)

    @Acil Stop
    Hocam teşekkürler. Az sonra yazacağım şeyler durumu biraz değiştirdi.

    @APPY038
    Tavsiye için teşekkürler. Dediğim gibi Fransız algısı soğuk olsa da bakacağım. :)

    Bu arada genel olarak bugün bir test sürüşü ve bayii gezmesi oldu, ondan bahsetmem gerekirse:

    İlk olarak Jetta için Volkswagendan geçtik, sıfır Trendline 1.2 TSI DSG için 62.000e kadar inip 3 ay süre verince çıktı diyebilirim. İkinci el harici Jetta düşüneceğimi sanmıyorum.

    Daha sonra Corolla için bayiiye gittik. Burada test sürüşü imkanımız oldu, sürüşü çok keyif vermedi ve fiyatları kesinlikle tuzlu. Beklediğim bir indirimi alamadım açıkçası. 67ye kadar indiler Touch paketi için.

    Daha sonra Astra içimizde kalmasın diyerek zaman ölçüsünde en son olarak Opele uğradık. Astra tatmin etmedi. Bu yüzden çıkacakken, yandaki Hyundai bayisine de uğrayalım dedik. Elantra duymuştum forumdan daha önce ancak i30 daha ilgi çekiciydi, haliyle onunla fazlasıyla ilgilendik. Önce bayiide aracı inceleyip sonra test sürüşüne çıktık. Kesinlikle başarılı bir model olmuş. Style ve Design Pack donanımlarına baktık, gerçekten güzel bir araç olmuş. En kötü yanı ön konsol diyebilirim onun dışında kalitesiz hissettiren bir yeri yok dikkatimi çeken. Style için tanıdık olmamızla uygun fiyat aldık ancak ikinci elini incelediğimde Elite(full) donanım için bile 5000-7000 kilometrelerde 60.000 gibi fiyatlara bulunabildiği görünce sıfırından kesinlikle vazgeçtik. İkinci el ise düşünülebilir, makul fiyat ve kaliteli. Sorunları var mı henüz bilemiyorum.

    Ek olarak siteyi detaylı incelediğimde Skoda Octavia modelinin 1.2 TSI DSG Optimal halinin 65.000 liste fiyatı olduğunu gördüm. Octavia bildiğime göre iyi bir araç olduğu için fiyat inebilirse makul geldi. İncelemeden yorum yapamadığım için sizlerin fikirlerini merak ediyorum.

    Focus ise vazgeçtim derken benzinli hesabıyla mantıklı olabileceğini gördüm. Kendimce yaptığım hesapta i30 benzinli ve Focus benzinli arasında kendi kullanımımıza göre 5 yılda 1600 civarı bir fiyat çıkıyor. Kesinlikle çok değil ve Focus gerçekten etkileyici araba. Onun ise gayet dolu olan baz versiyonu Trend X 62.000, Style ise 66.000 gibi bir fiyatta. Güzel diyebilirim fiyatlara bir de indirim olursa. Powershift nasıl bilmiyorum.





    bizde 2015 nisan ayında alınma focus hb titanium benzinli otomatik var ,şirket araç vereceği için satılık km si 3000 de beyaz renk hatasız düşünürseniz haftaya satılığa çıkaracağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.