Şimdi Ara

6 Eylül Dağlıca-8 Eylül Iğdır saldırılar.. Giden canlar.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
6.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğuyu kadın, çocuk farketmeksizin yakmak gerekir.
  • yarın partiler rant kavgası için birbirine laf sokar tsk uçaklarla dağları bombalar bizde küfür edip akşama kim eli kimin cebinde konulu dizileri izler unuturuz.
  • Hahahaa
    Akp meseleyi çözüyordu, bak oy vermediniz hdpyi meclise soktunuz ne oldu şimdi? Diyenler mi var

    Ne kadar safsınız arkadaş, BİR TERÖR ÖRGÜTÜNİN 2 KELİME KONUŞTUNUZ DİYE GERÇEKTEN SİLAH BIRAKACAĞINA MI, SALDIRMAYACAĞINA MI İNANDINIZ?

    VAY HDP MECLİSE GİRDİ BİLMEM NE.
    UYANIN!! HDP GİRSEDE GİRMESEDE BUNLAR OLACAKTI.HDP MECLİSTE DİYE HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEDİ SİLAH YİNE AYNI ZULADAKİ SİLAH...
    VE HDP SADECE BİR VİTRİN, SADECE SAF İNSANLARI ÇEKMEK İÇİN...

    KENDİNİZE GELİN ARTIK BU KADAR APTAL OLMAYIN, EN AZINDAN TERÖRİSTE GÜVENECEK KADAR...

    rte'nin konuşma tarihi ve tarzıda manidar.
    400ü verin bitsin, şehit babaları karaktersiz, şehit ailelerinin telefon kayıtlarının alınması vs vs
    İnşallah bunları konuşurken dağlıcadan haberi yokmuştur.Bilerek konuştuysa gaddarın hasıdır,
    Yaşanan herşey planlıysa devletin parmağı varsa içinde, askere istihbarat verilmediyse

    (ki bölgedeki askerler haftalardır oranın teröristler tarafından ablukada olduğunu söylüyor ve yine ne hikmetse erzak almaya kurmay albay gidiyor)


    İDAM GERİ GELSİN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 20 tane evladimiz mehmetcigimiz sehit oluyor cumhurbaskani cikip hala milletvekili diyor ya hala milletvekili diyor , bu hava saldirilari da halkin emzigi gibi sehit verdikce gidip bombaliyorlar yok kayip verdirdik yok soyle yok boyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peekay


    quote:

    Orijinalden alıntı: codsever

    HdpyeOY VEREN SİZ ATATURKCULER İSTE GORUN OGRENİN MOTUNUZU YİRTMAYİN SONRA SEHİT SEHİT DİYE AGLAMAYİN KAHPE UZENN KAHPE COCUKLARİ BAN YERSEMDE YEYİM YETER ARTİK CİDDEN VATANDASİN SUCU YOK DEMİSSİN GAYETTE VAR OZGURLUK SAVASCİLARİ DİYEREK OY VERDİLER NOLCAKTİ MECLİSE GİRİNCE VAN YADA ERZURUM YADA ELAZİG BASKENTMK OLCAKTİ BOYLE İTLER YUZUNDEN BENİM ASKERİM.SEHİT OLUYOR OSMAN PAMUKOGLU OPERASYONLARİNİ İZLEYİN BU MESAJİ GORENLER O ADAMİN Bİ TABUR ASKERİNİ VURMİSLAR ODA KUNDAKTAKİ BEBEYE KOYDEKİ KOYUNA KADAR VURMUS YAKİP YİKMAK GEREK EN DOGRUSU BU ANASİNİ SATİYİM GECMİSLERİNİ S..

    Al işte döndü dolaşti yine Atatürkćulere laf geldi.
    Abi sizin gözünüz beyniniz var, açın verilere bakın, Hdpye oy kimden gitmiş.

    Akp doğudaki oylarını kaybetti çünkü çözüm sureci yanlış bir hamleydi.
    Elinizde patladı.


    Yeter artık vatanını düşünen biz Atatürkçülere laf atmayı kesin.
    Soygunculuk sahtekarlik hepsi o partide, ama bir mok olur hemen CHP yapti Atatürkçüler yaptı.

    Ulan 60 yıldır iktidarda yokuz ama her moku biz yapıyoruz.

    Çok sinirlendim daha sert yazmamak için kendimi zor tutuyorum.

    Hfp kürtlerin tüm oyunu alsa su an %20 idi tatava yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hdp ye oy verenlerle ne alakası var kardeşim bu işleri kimin yaptığı belli. adam 400 ü verseydiniz böyle olmazdı deyip duruyor oluşturmak istediği algıyı çoktan oluşturdu bile, hdp ye bayıldığımdan değil ama pkk yı besleyenler işidi besleyenler biziz zaten kendi düşen ağlamaz olan masumlara oluyor her zaman ki gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 7 Eylül 2015; 3:23:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codsever

    HdpyeOY VEREN SİZ ATATURKCULER İSTE GORUN OGRENİN MOTUNUZU YİRTMAYİN SONRA SEHİT SEHİT DİYE AGLAMAYİN KAHPE UZENN KAHPE COCUKLARİ BAN YERSEMDE YEYİM YETER ARTİK CİDDEN VATANDASİN SUCU YOK DEMİSSİN GAYETTE VAR OZGURLUK SAVASCİLARİ DİYEREK OY VERDİLER NOLCAKTİ MECLİSE GİRİNCE VAN YADA ERZURUM YADA ELAZİG BASKENTMK OLCAKTİ BOYLE İTLER YUZUNDEN BENİM ASKERİM.SEHİT OLUYOR OSMAN PAMUKOGLU OPERASYONLARİNİ İZLEYİN BU MESAJİ GORENLER O ADAMİN Bİ TABUR ASKERİNİ VURMİSLAR ODA KUNDAKTAKİ BEBEYE KOYDEKİ KOYUNA KADAR VURMUS YAKİP YİKMAK GEREK EN DOGRUSU BU ANASİNİ SATİYİM GECMİSLERİNİ S..

    7 Haziran 2015 - Toplam: 550 sandalye

    Adalet ve Kalkınma Partisi: 258 sandalye, %40,9
    Cumhuriyet Halk Partisi: 132 sandalye, %25,0
    Milliyetçi Hareket Partisi: 80 sandalye, %16,3
    Halkların Demokratik Partisi: 80 sandalye, %13,1


    12 Haziran 2011 - Toplam: 550 sandalye

    AKP: 327 sandalye, %49,8
    CHP: 135 sandalye, %26
    MHP: 53 sandalye, %13
    Bağımsızlar: 35 sandalye, %6,6

    Oy nereden gelmiş belli daha googleye türkiye seçimleri yazabilecek kapasiten yok gelmişsin atatürkçülere burda laf atıyorsun sen yat kalk atatürke dua et

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah bu ırkı kahretsin. Yav şu dünyaya faydası olmayan tek ırk şu kürtler. Bana burda kardeşlik masalları anlatmayın abi. Ne kardeşi bula bula bunlarla yaşıcak coğrafyayı bulduk. Katledicektin zamanında kafa rahat olcaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FURY.

    Doğuyu kadın, çocuk farketmeksizin yakmak gerekir.

    Hadi lan oradan! Elini kağıt kesse ağrısından ağlarsın gelmiş 35 milyon insanı bi kalemde yakmaktan bahsediyorsun velet. Sırf doğuda yaşıyor diye masum kürtün, azerinin, arabın kanına mı gireceksin şimdi? Dağdaki köpekler ne kadar zarar veriyorsa senin gibiler de o kadar zarar veriyor bu ülkeye.
  • saldırı 17 :40da oluyor neden 9 da acıklanıyor şaka gibi yahu kimi uyutuyorlar acaba
  • Hepimizin başı sağolsun.
  • Allahım sen yardım et uyuyamıyorum güneydogu ve dogu da ki askere polise yardım et

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nagato Rinnegan

    Hdp ye oy verenlerle ne alakası var kardeşim bu işleri kimin yaptığı belli. adam 400 ü verseydiniz böyle olmazdı deyip duruyor oluşturmak istediği algıyı çoktan oluşturdu bile, hdp ye bayıldığımdan değil ama pkk yı besleyenler işidi besleyenler biziz zaten kendi düşen ağlamaz olan masumlara oluyor her zaman ki gibi.

    Hehe beni bu yorum yüzünden terörist ilan etmişlerdi.Sakata gelme kardeş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antares

    quote:

    Orijinalden alıntı: JaweL7

    quote:

    Orijinalden alıntı: Antares

    400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı

    Eski değil daha şimdi söyledi erdoğan..

    Olan garip halkımıza oluyor. Baştan itibaren hepsinin Allah belasını versin.

    Ya yok öyle bir şey. Hürriyetten görüpte hemen inanmayın arkadaş bir şeye. Ben bizzat dinledim tüm konuşmasını. Bir başka mevzuda söylenen şeyi, kesip biçip başka yere yapıştırıyorlar. İzlemeden görmeden hemen bıdı bıdı ötüyorsunuz. Gerçekleri görün artık. Konuşması bitmeden, bu haberler yapılmaya başlandı tekrar cevap verdi yayın bitmeden...

    Bilmiyorum nerenle izledin dinledin ama al bidaha dinle. Artist artist konuşma.



    https://www.youtube.com/watch?v=ELf4ZRsIspA

    Daha bu adamın ne söylediğini anlayamayacak kadar aydınlarsınız işte işinize geldi mi biz batılıyız biz okuruz yazarız aydınız diyorsunuz çok kitap okuyoruz diyorsunuz vir adamın söylediği sözlerin ne anlama geldiğini anlayamıyorsunuz böyle batılıyız demekle olmuyor demek ki hadi her şeyi geçtim Hürriyet bu haberi paylaşıyor mademhttp://www.memurlar.net/haber/535298/ twitter da haber sitesinde pekkiiiiiiii neden 30 dakika sonra haberi kaldırıyor neden diyemiyor ki ben yalan haber yaparak özgür basın özgür basın lafını arkasına alarak ortalığı germek için eylemimi gerçekleştireyim sonra yarım saat sonra falan kaldırırm haberi diyemiyor ve eylemine amacına da ulaşıyor alın işte onun kanallarını takip edenler patır kütür facelerinde twitter larında paylaşım yapıyorlar neyse Hürriyet 'e gerçek halk cevap vermiş doğru haber yap bu ülke sahipsiz değil diye cevabını vermiş.. Madem özgür basınsın yazdığın paylaştığın haberin arkasında durabil ki seni özgür basın işte bu diyelim ama yalan haberle anca 30 dakika yayın yapabilirsin işte..http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30003704.asp Bak burada da Hürriyet 'e çirkin saldırı yarın manşet yapar bu haberleri gazetelerinde olsun yapsınlar biz kimin kim olduğunu öğrendik artık..




  • ulan arkadaş ne örümcek kafalılar var ya ..yuh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    Tek derdiniz siyaset değil mi şehit vermek dert değil.Neymiş hdp oy almış o yüzden böyle olmuş.Geç onu bir kalem.Terörist her zaman teröristtir sandıktan çıkan oya göre değişmez.Az oy çıkarsa sanki silah bırakacağım mı dedi?
    Hdp az veya çok oy alsın bu pkkyı etkilemez.Oy çıktı olaylar bu yüzden böyle masalını başkasına yutturun.
    Sen yıllarca kürtlerden oy geliyor diye herşeyi görmezden gel bu arada silah yığsınlar oy çıkmadı diye operasyona başla şehitler ver tabi adamlarda boş durmayıp hazırlık yapmış.Sonra gel burada bunlara oy çıktı bu yüzden böyle de.
    Eskiden beri doğu illerinde hdp birinci parti o zamanlar neden eylemler bitmişti bunu açıklayın bakalım? Ne vaat ettinizde bu adamlar eylem yapmıyordu ne oldu da aranız bozuldu? Anlat hele bakalım.

    buradaki arkadaşların hepsi hükümetin ekmeğine yağ sürüyorlar haberleri yok. bilinçli olduklarından bahsediyorlar hiçbir şekilde alakaları yok. şuan forumdaki ortam tam olarak ülkedeki insanların durumunu yansıtıyor. istenilen şey tam olarak budur yani. tam olarak kıvama geldi herkes. akp bazı şeyleri kullanarak doğudaki kürtlerin oylarını yıllarca topladı. ama geçen seçimlerde kürtler bu sefer oylarını hdp'ye verdi. bunun üzerine akp kozunu kaybetmiş oldu. şimdi ki mantık tamamen oy alamıyorsak barışın ne anlamı kaldı. bana oy vermediniz şimdi ülkede savaş var demek istemiyor mu bu adam? insanların hdp'ye neden yüklendiklerini açıklamalarını istesek "mantıklı" 3 tane argüman sunamazlar diye tahmin ediyorum.




  • Allah hepsinin belalarını versin. Lanet terör yine iş başında bu vicdansızlar yüzünden anaların yüreği yanmak zorunda mı yarabbim. :( Keşke başımızdakiler sözler dışında başka şeylerde yapabilse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mng1

    Kardeş ölü numarası yaparsak belki giderler.

    Şunu da unutmayalım İzmir dünyanın en teknolojik şehridir.İnsanları Einstein dan bile zekidir.

    Iphone ve ipad kullanici sayilarimi fazla izmirin? Izmiri bilmesek, yillardir civi cakilmamis hatta geri giden bir izmir var ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne guzelde ayrilmisiz birbirimizden su konuda bile sidik yarisi akp yapti chp yaptk ataturkculer yapti hdp liler yapti.

    Ulan yazik be.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.