Şimdi Ara

6 ay dir sigortali calisiyorum fakat samatya hastanesine gittim ssk guncellemesi istediler?YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleykum 6 aydir bir şirkette çalisiyorum bugun rapor almak icin Samatya hastanesine gittim.fakat beni ucretli hasta olarak kaydettiler ve vizite kagidi ile SSk ya gidip guncelleme yaptirmalisin tekrar samatya hastanesine gelmemi istediler..Ve hic saglik karnesi basvurusunda bulunmamistim ne yapmam gerekior guncelleme nedir? Bi evrak falan lazim olcakmi bana? YARDIM LUTFENn



  • Aynısını dün bende yaptık ilk defa doktora gidiyorsan.Vizite kağıdı ve kimliğinin fotokopisini sgk ya götürüyorsun.Orada 1 dakika işlem yapıyorlar sonra hastahanede gidip muayene olabniliyorsun.Dün aynısını ben yaptım.
  • hocam tam bilmiyorum ama sağlık karnesi kalktı galiba kimlikle hallediyorlar galiba artık
    http://app.sgk.gov.tr/SigortaliHizmet/jsp/tcGir.jsp
    adresten sorgula birde yatan prim günlerine bak
    güncellemeden kötü birşey çıkacağını sanmıyorum ama bir müşavir yada muhasebeci bu konu hakkında bilgi sahibidir girip sorarsan bilgi vereceklerini tahmin ediyorum
    geçmiş olsun
  • Şirketden vizite kağıdını alıyorsun götürüyorsun sgk müdürlüğüne hemen oradan iki dakkada sigortanı aktif hale getiriyorlar ilk kez sigortalı muane olacak hastalardan bunu istiyorlar yanlız birde şuda var sağlık raporu alacaksan zaten bunu sgk kurumu karşılamıyor bildiğim kadarıyla yani yine ücretli gösteriliceksin ancak sigortanı aktifleştirmende fayda var.
  • Geçmiş Olsun Abi
  • çalışanlar sigorta primlerinizi sürekli kontrol ediniz yoksa amannn der geçerseniz yıllar sonra pişman olabilirsiniz özel iş yerlerinde yada bazı şirketlerde ssk. yatırılmıyor yada eksik yatırılıyor.

    en güzeli sgk.nın web sayfasından her ayın sonunda kontrol etmek.

    sağlık raporu alınacaksa ücretli olmak zorunda çünkü sgk karşılamıyor.

    ama normal muayene olunacaksa ilk defa muayene olacaklar sgk.dan işlem yaptırmak zorundalar. bir dahaki muayenelerde buna gerek yok.

    kimlikle muayene olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.