Şimdi Ara

6 7 tane banka hesabı kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Enpara kredi kartı ve cepte teb kredi kartim var limitleri 1200 diğeri 1000

    6 yakın da banka hesabım var Findeks puanım!1069 civarı yükseltmek icin kullanmadığım kartları iptal etmeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsa32x -- 26 Ocak 2019; 17:18:39 >



  • Takip..
  • 8 tane banka hesabım var. 9.yu altın hesabı açma sebebiyle başvurdum. Diğerlerinden avantajı şubeden altınlarımı fiziki teslim alabilecek olmam. Findeks kredi notum Ocak 2019 itibariyle 1200civari ve az riskli konumdayım.

    8 bankadan 4ünde kredilerim ve 3 tanesinde de kredi kartlarim var. 1i de Ziraat Bankası KYK için açılmıştı. Kredi ödemelerini düzenli olarak ödeyen, kartlarımın bazı dönemlerde asgarisini ödeyen biriyim. Buna rağmen az riskli konumdayım.

    Temmuz 2018 de 2 kredim, 2 kredi kartım vardı. Notum 1869du. Tavanın 1900 olduğunu hesaba katıp düşününce temmuzda kimsenin bana "gel kardeşim sana düşük faizli kredi verelim." dediğini görmedim. Zorlasam bir kredi daha çıkartırlar ancak gerek yok.

    Kısaca olabildiğince az bankayla çalışmak en iyisi. Kredilerim bitince 3 bankaya düşüreceğim sayıyı. Bunlardan İkisi yapı kredi (hesap işlemleri) ve Enpara (kredi kartı). 3.sü Kuveyt Türk altın hesabı olacak. Hafta sonu bile alış satış makası 2TL fark ediyor. Fiziki teslimat yapıyor. Evleneceğim zaman zararım daha az olacaktır düşüncesindeyim.




  • Banka da hesap olması Kredi notunu etkilemez, çünkü kredili ürün değil. Benim en az 10 bankada kullanmadığım hesabım vardır. Zamanında maaş için açılmış hesaplar çoğu. Gidip kapatmadım da. Çalıştığım 2 banka var ikisinden de kredi kartım var. Kötü senaryo hiç yok. Yani tarihte geç ödemem bile yok. Not 1700.
  • Aksine. Bırakın kalsinlar. Borçlanabilme oranınız ne kadar yüksek ise kredi puanınız o kadar yüksek olur. Siz yine az harcama ile borçlanmaya çalışın.
  • Eğer iki kredi kartınız varsa ve ödemeleriniz düzenliyse, limit artışınız ve kredi skorunuz olumlu olarak etkilenir. Daha fazlası birden fazla kart olduğunda borçlarınız bölünerek dağıtılır ve kredi sınırınız artar. Böylece, tek kartta olduğu gibi borçluluk oranınız yüksek görünmez bu da kredi puanınızı olumlu etkiler.
  • Kredi kart borçlarını zamanında öderseniz findeks skorunuz yükselir.

    Banka hesaplarının findeks ile alakası yoktur fakat kullanmadığınız hesapları kapatmanız yararınızadır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.