Şimdi Ara

5800 v40

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5800da v40 güncelleştirmesini yapanlar ne gibi bi fark veya yenilik var 31 versiyonla. yazarlarsa çok sevinirim. teşekkrler



  • bunu sormak için yeni koun açmana gerek yoktu bir suru konu acıldı zaten bunların içinden bu bilgiye ulasabilrdin...

    yinede;
    quote:

    Orijinalden alıntı: nsr1903

    Güncelleme ile geçiş animasyonlarında yapılan iyileştirmenin yanı sıra müzik çalarda da küçük düzenlemeler yapılmış. Özellikle menü seçeneklerinde yaşanan donmalar neredeyse tümüyle giderilmiş. Web tarayıcının da daha hızlı bir yapıya kavuşması gözlenen bir başka önemli detay. Giderilen hatalar ve sistem işleyişinde yapılan iyileştirmelerin dışında hiç şüphesiz firmware ile gelen ve kullanıcıları en çok sevindirecek özellik 5800′ın N97 i8910HD Sony Ericsson Satio gibi cihazlarda olduğu gibi Kinetic Scrolling fonksiyonuna kavuşmuş olması.

    Yüzlerce yeni özelliği beraberinde getiren bu kapsamlı firmware kullanıcı verilerini korumayı amaçlayan UDP fonksiyonuna sahip ve Nokia Software Updater ya da FOTA yolu ile edinilebiliyor.

    Nokia 5800 XpressMusic v40 ile gelen Yenilikler
    - List Menü şeklinde olan her yerde (ayarlar sms’ler mail’ler vs.) kinetic scrolling var. Grid View olanlarda (ana menü programlar vs.) kinetic scrolling yok. (umuyorum bir v41 çıkar bunun için)
    - Home Screen (ana ekran) güncelleme sonrası normal geliyor. Home Screen teması Contact Bar olarak değiştirilince yeni Home Screen görünür oluyor.
    - Yeni Home Screen’de yukarıda “carousel” olarak gelen contact bar aşağısında e-mail hesapları aşağısında -açıksa- müzik player ve en altta kısayollar var. Corousel’de Kinetic Scroll var fakat takılabiliyor.
    - Contact Bar‘da bir kişiye tıklayınca son SMS’ler -varsa- kişinin RSS feed’i arama süreleri gözüküyor. Bu ekrandan tabii ki arama yapılıyor RSS ekleniyor SMS atılıyor.
    - Güncelleme bittiğinde Nokia’ya otomatik bir SMS attım. Sent Items’de duruyor ama açamıyorum.
    - “app update” adını “SW update” olarak güncellemiş. Kullanılabilirliği de artmış görünüyor.
    - Telefon yatayken Alphanumeric alfanumerik tuş takımı açılamıyor. Aynı şekilde telefon dikken full qwerty klavye açılmıyor.
    - Tuş kilidi varken çağrı geldiğinde yeni bir ekran var. Bu ekranda Answer (cevap ver) ve Unlock (kilidi aç) butonları var. Tasarımı değil fakat kullanımı iPhone’daki “slide to unlock” butonuna benziyor.
    - Real Player 12 Ekim 2009′da çıkan versiona güncellendi.
    - Tuş Kilidi varken alarm çalarsa çağrılarda olduğu gibi “slide to unlock” benzeri iki buton halinde “stop” ve “snooze” çakıyor. Bu butonlara dokunmak yeterli değil. Kaydırmak gerekli.
    - Dokunmatik Ekran tepkileri iyileştirildi.





  • Şikayet edildin. Umarım cezanı alırsın.

    Ana konuda V40 çıktığı dakikadan beri yenilikler, nasıl yapılacağı, sorunların nasıl çözüleceği tartışılıyor.

    V40 konusuda var.

    V40 güncellemesi yapamayanlar konusuda var.

    Böyle saçma bir sebepten dolayı konu açmışsın. Yeter artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.