Şimdi Ara

5800 Denize Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar denize yanlıslıkla 5800ımla girdim... Kurulama /Kurutma/ hatta nemi alması için pirinç içinde bekletme işlemi bile uyguladım, açılmadı.
    Bunun üzerine tamirciye götürdüm ve anakart+ dokunmatik sisteminin öldüğünü 250 TL karşılığında parçaları değiştirebileceklerini söylediler.
    Toptancıdan aldığımız her parçanın garantisi vardır deseler de tereddütte kaldım...
    Telefonumdan memnundum; Sizce 250 TL ye tamir ettirmek mantıklı mı , tamir edilen -bazı parçaları değiştirilen- telefondan hayır gelir mi ? Bozulma riski vs.
    Yardımlarınızı bekliyorum, simdiden teşekkürler :(



  • Bana kalsa o parayı vermem :/
  • Allah rahmet eylesin
  • Bende 5800 kullanıcısıyım ve memnun olmadığımdan dolayı değiştiriyorum,sen de 250 tl vermek yerine android bir telefon alırsan bu olayı kendin adına fırsata çevirirsin.
    Ayrıca garantisi dolmadıysa tamirci yerine yetkili servisle iletişime geçersen daha doğru olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egot -- 11 Temmuz 2011; 23:16:12 >
  • 250 tl yeni sattim sifir gibi telefondu
  • Bence memnunsan 2. el al 200-250 tl civarında ama bana kalırsa direk androidli bir telefon al fırsatdan istifade
  • hocam kötü bi durum üzüldüm. Ama o fiyata zaten 2.el alabiliyorsunuz bence hiç almayın deniz suyu tuzludur diye yakmıştır normal su olsa bu kadar sorun olmazdı
  • Yanlışlıkla 5800 ıyla denizen giren ilk insansın herhalde seni tebrik etmek istiyorum.Telefonun garantisi bitmediyse garantiye ver.
  • Neyse, sanırım tamir ettirmeyip yeni bir telefon almak en mantıklısı...
    android'ten anlayan arkadaslar acaba bu bütcede, bu işletim sistemli iyi telefonlar önerebilirler mi?
  • o telefona para yatırma boşuna arkadaşım.şimdi tamir etseler sonra başka yerinden sıkıntı çıkartır.tuzlu su sonuçta.garantiye falan yollama boşuna vakit kaybı.özellikle tuzlu suyla temas eden cihazları parayla bile yapmıyorlar ileride başları ağrımasın tekrar diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adlcnxrn
    Gözünüz aydın diyeyim. Denizde daha iyi mi çekiyordu.

    Yazılar moralinin yerine gelmesi içindi, yanlış anlamayınız lütfen.

    Vodafone 945 ile (200 liraya 2 - 5 aylık 2. el bulabilirsiniz.) androide terfi edilebilir. Symbian ile kıyaslama imkanına sahip olursunuz, android mantığını öğrenirsiniz. 945 de güncelleme mi, sürüm mü biraz ağırdan veriliyormuş, üst fiatlarda da teller bulunuyor, tercih ve takdir sizin.

    Seçiminizi ve akabinde görüşlerinizi yazmayı ihmal etmezsiniz değil mi?
  • dostum sıradan su olsa alkol banyosu büyük oranda açardı. eşimin x3 ü geçen temizlik esnasında su kovasına düşmüş, içini temizledim prince yatırdım ertesi gün açınca tam Birleşen eller kısmında resetliyordu günese ters bicimde bıraktım şuan gayet normal şekilde çalışmakda. ama seninki deniz suyu kurutsanda tuzdan dolayı sıkıntıları bitmez... sen ekranı dokunmatiği yaptırsanda yarın birgün şebekeden patlak vermesi yüksek ihtimal.
    zaten 8-9 aylık cihazlara 350 istiyorlar al en azından temiz olur.

    android terfisine gelince özellikle dikkat etmen gerekenler ANDROID 2.2 froyo dan aşağısını kesinlikle alma flash desteği yok.. bazıları Skyfire tarzı browserlarla açıyor ama her sitede çözüm değil. düşük bütceli cihazlarda 1.7 veya 2.1 den froyo ya güncellenmiyor unutma!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 12 Temmuz 2011; 10:08:51 >
  • Kesinlikle haklısın....

    Zaten tuzlu su serviste mutlaka anlaşılır ve garanti kapsamında olmaz.


    quote:

    Orijinalden alıntı: dj747

    o telefona para yatırma boşuna arkadaşım.şimdi tamir etseler sonra başka yerinden sıkıntı çıkartır.tuzlu su sonuçta.garantiye falan yollama boşuna vakit kaybı.özellikle tuzlu suyla temas eden cihazları parayla bile yapmıyorlar ileride başları ağrımasın tekrar diye.
  • valla hayırlı olmuş bence..ben olsam param, imkanım da olsa hemen bi ideos x5 sipariş ederdim, telefonda yok yok valla işlemci, ram, ekran, ekran kartı, gerçek çoklu dokunma (rahat rahat oyun oynarsın) ve Android daha ne olsun (bi radyosu eksik ama olsun)
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun,bence de telefona 250 TL vermeye değmez.İmkanınız varsa Huawei Ideos X5 kaçırmayın.DH video incelemede gördüm.Bir oyun var gta gibi aynı,adı gangsterdi yanlış hatırlamıyorsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei Ideos X5 fotoğraf ve video konusunda iyi değil.Kameradan fazla birşey beklememek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 13 Temmuz 2011; 13:06:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R.Quaresma19-03

    Hocam öncelikle geçmiş olsun,bence de telefona 250 TL vermeye değmez.İmkanınız varsa Huawei Ideos X5 kaçırmayın.DH video incelemede gördüm.Bir oyun var gta gibi aynı,adı gangsterdi yanlış hatırlamıyorsam.

    gangstar miami
  • 250 TL vereceğine daha yeni telefon al :)
  • İlk Kez Denize Telefonuyla Birlikte Giren Bir Yurttaşımı Gördüm.Çünkü Biz Telefonlarımıza Çok İyi Bakarız. Bir Tane Rus Yanımda Blackberryi Denize Düşürmüştü.Allahtan Mevzusu Geçen Telefon 5800.Buna Dua Etmelisin Bence.

    Konuya Gelince Bence Kampanyası İlgi Çekici Ve Kaliteli Bir Telefon Almak Daha İyi Olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcanarie -- 14 Temmuz 2011; 19:25:51 >
  • Ben sezlongtan kayalık arasındaki su birikintisine düşürdüm. 23 hazirandan beri tamir olmasını bekliyorum

    Bu arada boş durmadım araştırmalar yaptım. SE Xperia Arc, Samsung Google Nexus S gibi Android telefonları inceledim.

    Symbian'dan sonra Android devrim gibi geldi. Hız, menüler, kişişelleştirme, android market, görsellik, hemen hemen her açıdan iştahım kabardı. Flashlı internet deneyimi zaten tartışılmaz.

    Ancak madalyonun öbür ucuna bakarsan, şarj süresi 5800'da 3 günü buluyordu(hergün yarım saat mp3 ve 1 saate yakın konuşma dahil) ve 2 yılda kasası birçok darbeye rağmen ayakta kaldı.

    5800'a göre yüksek klasmanda olsalarda Arc ve Galaxy S2'yi eline alıp incelersen müthiş tasarımlarının yanı sıra narin kasaları ve kısa süreli şarj süreleri benim için yinede - puan




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.