Şimdi Ara

58' Ekran icin FullHD yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Samsung UE-58J5270 almayi dusunuyorum. 30 metrekarelik oturma odasinda kullanacagim icin be izleme mesafesinin uzun olmasindan dolayi 55" uzeri ekranlar uzerine yogunlastim. Butcem pek de yuksek olmayinca ~3000 tl bu model ve Philips PUK4900 serisi arasinda kaldim.(Philips icin dahili uydu alicisini yabas oldugundan bahsediliyor)
    Neyse ana ve ilk sorum 58" icin FullHD nin yeterli olup olmayacagidir. Showroomda kardesim ekranin pek de kaliteli olmadigini soylemisti. Bana da oyle geldi.( Yayin yoktu, resim galerisi vardi.)
    Ikinci sorun bu butce ile belirttigim ekran boyutlarinda oneriniz nelerdir?
    Not: Kullanim amaci;
    Aksam 1-2 saat haber izlenecek o kadar. (Kanal gecisleri biraz onem arz ediyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kanal geçişleri önem arz ediyor dediğinize göre Philips i elemeniz gerekir. Ayrıca mağazadaki tvnin görüntüsüne aldanmayın. Full hd olmayan tvye 4k görüntü yüklüyorlar. Böylece çok net gösteriyor. Ancak satın alıp eve getirdiğinizde ve tvyi kurup kanallara baktığınızda şaşkınlık yaşayabilirsiniz.
  • Kardeş metrekarenin bir önemi yok önemli olan senin tv ile oturduğun yer arasındaki mesafe ben 4.5 metreden 48inç izliyorum memnunum 55 olsa daha iyi olur muydu olurdu fakat buda yeterli. Bende philips 8109 kullanıyorum son derece memnunum ama bence 4900 alma sonuçta düşük bir seri philips genelde üst serilerde iyidir alt serilerde donma sorunu olabiliyor. Kısacası bana kalırsa yeni modellerin çıkışına yakın al hem fiyatlar düşer bu sayede 49puk7150 alabilirsin. Ambilight deneyimi yaşadın mı bilmiyorum ama bence muhteşem birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.