Şimdi Ara

5739G Fan temziliği Sonrası Ekran Gelmiyor Yardıma İhtiyacım Var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Geceler sevgili arkadaşlar. Değişik bir sorunla karşı karşıyayım. Bu sorunla daha önce karşılaşmış olan arkadaşlar varsa veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemezlerse çok sevinirim.

    Benim acer 5739 G 744g32Mn Diz üstü bilgisayarım var. Bu bilgisayarın fan ını temizlemek için bilgisayarı açtım üstün çabalarım ile fana ulaştım. Fanı temziledim. Sonra düzgün eşkilde bilgisayarın parçalarını yerleştirdim.
    İşte sorunum burada ortaya çıktı;

    Laptop un açma düğmesine bastığımda ya makina 3 sn sonra kapanıyor yada kapanmıyor bu kafasına göre yapıyor. Ama ehr iki durumda da ekran simsiyah ekran namına hiç birşey yok . Windows açılış sesi filanda gelmiyor bekledim baya acaba ses geliyormu diye o da gelmiyor.

    Sizce eksik bıraktığım birşeyler mi var hani neyden kaynaklı olabilir ? yoksa bir yerleri mi kırdım döktüm ne olduki yani çözümleyemedim. ?







  • Buna benzer bir sorun olmuştu bende hdd değişimi ile düzelmişti sizdeki farklı bir sorun olabilir statik elektirik anakarta yada başka bir bileşene zarar vermiş olabilir yada fanın kablosunu tam takamamış olabilirsin.Veya ramler yerinden oynamış olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 2 Ağustos 2013; 2:39:46 >
  • Sağolasın bLind35 ;Hdd de bi sıkıntı varmı bilmiyorum. Statik Elektrik Anakarta zarar vermiş olabilir mi hani anakartın tüm çıkışlarına elektrik gidiyor ama başka bir sorun yaratmış olabilir mi onuda bilmiyorum..

    Fan ile ramlerde sıkıntı olacağını sanmıyorum ama. Fan dönüyor , ramleride iyice kontrol ettim . Bunun dışında üstteki sorunları tek başıma tespit edemem tabiki çünkü malzemem sınırlı.

    Birde şöyle bir husus var mesela açma tuşuna basıyorum panel ışıkları cd sürücü filan işte elektrik gidiyor ama tekrar açma tuşuna bastığımda hemen anında kapanıyor. Hani normalde kapatmak için bi kaç sn basılı tuttuğum şey hemen kapanıyor onuda anlamlandıramadım.
  • bence ramler oturmamış hocam çıkartıp iyice oturt çalışması lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.