Şimdi Ara

5664 Tramer Kaydı Sorgulama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar salı günü nasip olursa inşallah uzun uğraşlar sonucu bulmuş olduğum bir aracı almak için Ankara'dan, Ordu'ya gideceğim. Satıcı ile her konuda anlaştık, arabasından çok emin olduğunu herhangi bir ek masraf çıkması durumunda karşılayacağını söyledi. Ben de öncelikle araç plakasını 5664'e gönderdim bütün gariplik de burada başladı. Aşağıda fotoğraflarda da görüldüğü gibi araç 1.5 Megane ama plakadan sorgulatınca Ford transit minibüs olarak gözüküyor. İşin daha da ilginci araç daha 2 yaşında 18 Hazirandan beri galeride ama 25 Haziranda kazaya karışmış olarak gözüküyor. Satıcıya bunu gösterdiğimde bana aracın ruhsatına kadar bütün evraklarını attı. Ben de şasi no dan sorguladım orada aracın şasi numarası da modeli de düzgün bir şekilde çıktı ve kaza bulunamadı dedi. Acaba sistemsel bir hata mı oldu? Ne dersiniz?5664 Tramer Kaydı Sorgulama Sorunu5664 Tramer Kaydı Sorgulama Sorunu







  • Önemli olan aracın şasi numarasında hasar kaydı olup olmaması,plaka eski aracın hasar kaydını gösteriyor. Gitmeden aracın detaylı resimlerini isteyin,İnşallah boşuna gitmiş olmazsınız,bazen satıcıların söylemedikleri şeyler çıkabiliyor.
  • sms mesajıyla değilde bilgisayardan tramerin kendi sitesine girip sorgulama yapın. çok daha gelişmiş bir ekranı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mersin böcek ilaçlama

    Önemli olan aracın şasi numarasında hasar kaydı olup olmaması,plaka eski aracın hasar kaydını gösteriyor. Gitmeden aracın detaylı resimlerini isteyin,İnşallah boşuna gitmiş olmazsınız,bazen satıcıların söylemedikleri şeyler çıkabiliyor.
    Satıcı sağolsun araçta olan ufak tefek çiziklerin fotoğraflarını yolladı. Ruhsat ve aracın bakım raporlarını da yollayınca güven oluşturdu. O ilk mesaj neden öyle oldu anlamadım. Eski aracın hasar kaydı olsa bile neden tarih 25 Haziranı gösteriyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.