Şimdi Ara

55PUS7504 Işık Sızması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 55PUS7504 tvsini aldım bu markanın korktuğum başıma geldi ve ışık sızması olduğunu gördüm müşteri hizmetleri servisin rapor hazırlaması gerektiğini söylüyor gel gör ki o süreç 15-20 gün sürecek ve sonunda tamir ettik deyip bir başka sorunla yüzleşebilirim ve iade süreci daha da uzar diye girişmiyorum, buna harcayacak enerjim yok ancak alacak olan kişilerin düşünüp taşınıp kurulum yapıldığı anda başında durmasını o testleri yaptırıp gerekirse ürünü kabul etmemesini öneririm



  • Local dimming ışık sızması ile karıştırılabilir dikine aydınlık bölge varsa o ışık sızması değil. Köşelerden kenardan ışık geliyorsa sorun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece vatanbilgisayar da fiyatı 5099 tl ye inmişti. Alıp almama konusunda kararsız kaldım. Amacım tv yi genel maksat tv si olarak kullanmaktı lakin cekincelerim vardı. Input lag değeri bilinmiyor ve 50-60 hertz ile oyun oynamak sıkıntı olurmu olmazmı bilemedim. İnternette gezindim bilgi edinmek için ama hiçbir yerde bu tv ile alakalı detaylı bir Video bulamadım. Şimdi sizde böyle bir sıkıntı yaşadığınızı belirtince iyiki almamışım diyorum. Phillips tv lerde toz ve ışık sızması sorunu çok olmaya başladı. Ayrıca konu dışı olacak ama oyun için 4k bir tv ye ihtiyacım var kullananlar tavsiyede bulunabilir mi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.