Şimdi Ara

5500XT VS 1650S (FREESYNC ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ekran kartı için ayrılmış 1500 TL bütçe ile 5500XT ve 1650S seçeneklerinin arasında kaldım.

    Freesync 5500XT nin seçilmesi için bir sebep olabilir mi? Ekran kartına bu bütçeyi ayırmış insanların monitörlerininde G-Sync özelliği olduğunu sanmıyorum. Öyle ise neden bu bütçelerde ki insanlar 1650S i hala bir seçenek olarak görüyorlar? Freesync bahsedildiği etkilere sahipse bu bütçelerde herkesin 5500XT seçmesi gerekmiyor mu?

    Cahilliğimi aydınlatırsanız sevinirim.

    Saygılar.



  • 1060 la gsync olarak kullanmaktayım :)

    freesync olan bir çok monitör desteklemekte. (benimkindede normalde sadece freesync mevcut ama kullanabılıyorum )


    5500XT VS 1650S (FREESYNC ?)
  • Freesync destekli monitorunuz varsa, GTX 1000 ve RTX 2000 serisi uzeri bir ekran kartina sahip oldugunuzda FreeSync ozelligini aktif kullanabiliyosunuz cunku. Nvidia kontrol panelinde Gsync Compatible olarak geciyo bu ozellik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CCaaNN

    Freesync destekli monitorunuz varsa, GTX 1000 ve RTX 2000 serisi uzeri bir ekran kartina sahip oldugunuzda FreeSync ozelligini aktif kullanabiliyosunuz cunku. Nvidia kontrol panelinde Gsync Compatible olarak geciyo bu ozellik.
    Nvidia G-Sync compatible monitörleri duyurmuştu. Ancak bu cümleden anladığım tüm modellerde resmi olarak duyurulsa da duyurulmasa da bu özellik kullanılıyor.

    Sonuç olarak sync özelliği, 5500XT ile 1650S arasında herhangi bir freesync destekli monitör kullanan kişi için tercih sebebi oluşturmuyor.
  • Orc.Han O kullanıcısına yanıt
    Nvidia bir monitor duyurmadi aslinda, sadece FreeSync destekli monitorleri teste tabii tutup, bunlardan Gsync Compatible olmaya layik olanlari sertifikalandirdi. Sertifikasi olan monitorde hata ihtimali yok diyor sadece. Kalitesini garanti ediyor yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.