Şimdi Ara

5500 TL Laptop Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Yeni bir laptop ihtiyacı doğdu. Ancak ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.
    Ben elektronikte ihtiyaçlarıma yönelik F/P cihazı olmasına dikkat etmeye çalışıyorum.
    Alacağım laptop uzun zaman beni idare etsin istiyorum. Malım kıymetlidir iyi bakarım. Gerekli durumlarda kasayı açar fan temizliği ve termal macun yenilemesi yaparım. Bu sebeplerle almışken bütçeme ve ihtiyaçlarıma göre en iyisini alıp uzun süre kullanmak istiyorum.

    Standart tarayıcı ve ofis programları kullanımı yanı sıra yavaş yavaş android yazılım dersleri alarak bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum. Ayrıca çok profesyonel olmamak kaydı ile özellikle youtube için video düzenlemeleri yapabilmek istiyorum.

    Oyun oynayan birisi değilim. Zaten küçük çocuğum var diğer işlerimden pek oyun oynamaya da vakit kalacağını düşünmüyorum. Ama şuan gündemdeki oyunları düşük ayarda da olsa açmasını isterim.

    Bilgisayarı alınca kaliteli birde soğutucu stand almayı düşünüyorum.

    Biraz araştırdım ama 9. nesil i5 mi yoksa 8 yada 9. nesil i7 mi bakmalıyım karar veremedim.

    Fiyat ve özellik olarak Monster Abra serisi iyi gibi duruyor ama bunlar direk oyun için hazırlanmış sanırım. Fan sesi yüksek ve laptop kalınmış anladığım kadarı ile.

    Açıkçası karar vermekte zorlanıyorum gerçekten.

    Olmazsa son çare aşağıdaki linkteki bilgisayarlardan bütçeme uygun olan özellikte birini seçip alacağım. Linkteki filtrelerden bu fiyatta sizce olması gerektiğini düşündüklerinizide ekleyerek linkini atabilirseniz öyle de seçerim. Çokta sevinirim.
    https://www.epey.com/laptop/e/YTozOntzOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjE6IjAiO2k6MTtzOjQ6IjU1MDAiO31pOjEzNzM7YToyOntpOjA7czoxOiI0IjtpOjE7czoxOiI2Ijt9aToxNDIyO2E6Mjp7aTowO3M6MzoiMTI4IjtpOjE7czozOiI1MTIiO319X3M6OToicHVhbjpERVNDIjs=/







  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.