Şimdi Ara

55 inc Plazma Tavsiyeleriniz (PANASONIC) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrWho


    Ya hocam çok merak ettim o kadar filmi seyretmeye nasıl vakit buluyorsunuz? Ben haftada bir film bile seyredemiyorum iş güç, çoluk çocuk derken. Yiyip içmeden, uyumadan seyretmeye kalksan bile seyredilmez o kadar şey yahu.

    Mecburiyet diyelim, mesleğim teknoloji danışmanlığı, haftada en kötü 10 taneden az film izlemem, izlerkende tv test ediyorum birde performsını ölçerim, gerçi bir çok filmi bir yerde mecburen izliyorum, Mükemmel filmleri ise hafta sonlarına saklıyorum, keyif amaçlı :)

    Aramızdaki fark, galiba bekarlık :) ve meslek seçimlerimiz !

    Aslında izlersiniz izlenmeme sebebi, genelde küçük ekranlar ve gerekli ev sinema sistemlerinin olmaması en büyük etkendir !

    Böyle sistemi olan çok tanıdığım var, 3 metrelik perdede veya 70 inc tvsinde, Eşi Çocukları ile her gün en az 1 tane Bluray orjinal disk izleyen Arkadaşlarımın sayısı çok ama çok fazla !

    Veya 42-50 inc tvsinde, iyi bir ses sistemi ile normal tvden izlemek arasında fark değil uçurum oluyor, film izlemekte ayrıcalık haline geliyor !

    Hiç abartısız size şuanki BluRay diskim 800 adetin üzerinde, orjinal disklerden bahsediyorum, birde Dvd disk ve harici disklerde olan, ilk siyah beyaz sessiz filmlerden tutun, 2013 yeni filmlerine kadar 4.000 tanenin üzerinde film arşivim var !

    Abartı gelmesin, Dünya sinemasını takip ederim, Çin-İran,Mısır,Türk,polonya, Afganistan, eski adıyla Yugoslavya, eski SSCB yani sovyet rusya ve bir çok farklı Ülkenin sinemasına ait ciddi kolleksiyon sayılabilecek filmlerede sahibim

    Arşivimde 1 tane Ses ve Görüntü olarak, 10/9 kalitesinde dahi filmlerim 20 taneyi bulmaz, hepsi nerdeyse 10/10 dercesinde kaliteye sahipler, 9 olanlarda Klasik filmlerdir !


    Özetle Sinema gerçek bir Sanat asla yetinmessiniz !




  • sn@andy1 üstadım bende panasonic plazma(ST50) ve philips(47'' 6877) arasında kaldım..aslında kafamda hep philips vardı ama nedense gönlüm panasonic almalıyım diyor..
    2 tv hakkında hiç bilgim yok, LED şuanda yeni teknoloji diye herkes almamı söylüyor(satıcılar dahil)..plazmalara herkes yaklaşma diyor..modası geçti deniyor..
    benim tvden fazla beklentim yok..evde internet bağlantım bile yok..internete evde karşı olan biriyim..digitürk film kanalları ve eurosport izlerim..playsttaion hiç oynamam bilgisyar oyunlarına ilgim sıfır..büyük ekran olması ve görüntü kalitesi üst düzey olması tek beklentim..HD uydu alıcısı olması tercihim..

    siz bana ne önerirdiniz..bütçem 3bini zorlarım..
    plazma ve LED hakkında da kısa bilgi verirseniz memnun olurum..yarın öbürgün pişman olmak paramı çöpe atmak istemem..

    teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 3 Şubat 2013; 11:27:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.