Şimdi Ara

533 den 1200 e terfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde 2*512 533 kingston ddr2 ram var donanımımda imzamdaki gibi ram ler bana yetrli performansı sağlamıyor gibi geldi o yüzden biraz takviye yapayım diye düşündüm ama kararsız kaldım. acaba 2*1gb 533 kingston veya 2*512gb 533 kingston veya elimdekileri komple devreden çıkarıp kingston 2*1gb 1200 kingston veya 2*1gb 900 ozc değerli düşüncelerinizi bekliyorum benim için fiyatlarından çok alacağım perormans önemli. şimdiden teşekkür ederim



  • geçikmelerine bakarak karar vermen daha doğru olur alacağın performans için ama yanlış hatırlamıyorsam 5-5-5 di kingston ki bence 1200 mhz için iyi bir değer gibi...
  • ocz lerde 4 4 3 15 kingston 5 5 5 15 gecikmeli diyor site ama bunlar 900mhz. Kingston 1200 de 5 5 5 15 bu durumda ocz 900 seçmek kingston 1200 seçmekten daha mı iyi olur
  • ocz 1200 mhz e kadar çıkarbilir ama çıkmayadabilir tabi o zaman geçikme süreleri nolur bilemeyiz bana göre hem uygun fiyatlı kingston (ki sen önemli değil demişsin) hemde 1200 mhz 5-5-5 garanti veriyor ki ocz 1200 de ne geçikme vericek bilmiyorum bir araştırmak lazım...
  • Platinum SLI Ready 900MHz Kit, PCStats''in yaptığı testlerde 4-4-3-15 zamanlamaları ile 1100 MHz''e ulaşmıştır !
    bunu hepsiburada dan alıntı yaptım orada böle bir dip not düşmüşler...
    2GB 900MHz CL4 Platinum SLI Ready DDR2 Kit (2x512MB)

    900 MHz hem CL4 hem de SLI Ready / EPP !

    Platinum SLI Ready 900MHz Kit, PCStats''in yaptığı testlerde 4-4-3-15 zamanlamaları ile 1100 MHz''e ulaşmıştır !

    Ödül Avcısı Platinum SLI Ready 900MHz Kit

    Virtual-Hideout

    # "OCZ PC2-7200 Platinum XTC Kit''e mükemmel Overclock performansı ve müthiş XTC soğutucusu nedeniyle Editörün Seçimi ödülünü veriyorum. 900MHz''den 1080 MHz''e ulaşmak için en iyi çipleri kullanmanız gerekir ve OCZ bu kalitesi ile pazarın en tepesine yerleşiyor.
    # Bu kiti şimdiden birçok arkadaşıma hediye ettim ! OCZ''nin ömür boyu garantisini de unutmayın ! Daha ne istiyorsun, hemen satınal !"

    Bjorn3D

    # OCZ ürettiği müthiş bellekler ile tanınan bir marka ve Platinum SLI Ready Kit de bir istisna değil ! Yüksek performanslı bellek isteyen herkese bu kiti tavsiye ederiz.

    Overclockers Online

    # Bu kit beni çok etkiledi ! Platinum XTC soğutucular müthiş gözüküyor ve belleği çok iyi soğutuyor.
    # Amatörler için EPP özelliği ile işleri kolaylaştıran Platinum SLI-Ready , profesyonellerin elinin altında bir şampiyona dönüşüyor ve bizden Editörün Seçimi ödülünü alıyor.

    Teknik Özellikler

    # 2GB Kit - 2 x 1024MB
    # 900MHz DDR2
    # CL 4-4-3-15
    # Unbuffered
    # Platinum XTC Isı Yayıcı
    # 240 Pin DIMM
    # Ömür Boyu Garanti
    # EVP – 2.2V+%5
    # Ürün Kodu : OCZ2N9002GK

    EVP - Artırılmış Voltaj Koruması

    # EVP (Artırılmış Voltaj Koruması), kullanıcıların, ömür boyu garanti haklarını bozmadan VDIMM’yi 2.2V +%5’e çıkarmalarına izin veren bir OCZ özelliğidir. Bu, teknoloji severler için ilave hız aşırtmasını ( Overclock ) mümkün kılmaktadır.

    XTC Isı yayımı Tasarımı, OCZ bellek ürünlerine özeldir

    # XTC, “Xtreme Thermal Convection” (Aşırı Termal Isı Yayımı)nın kısaltılmışıdır.
    # XTC, esas IC’lere doğrudan erişmek için yenilikçi petek tasarımından faydalanmaktadır.
    # Yeni tasarımın sonucu, gelişmiş ısı dağılımı olmuştur. Geleneksel ısı yayıcılardaki hot pocket’lar tarihe karışacaktır.
    # Herhangi bir aktif soğutma çeşidine göre daha da iyi tepki vermektedir.
    # Hız artırımı için üstün soğutma sağlamakta ve bütün modüllere gelişmiş bir dayanıklılık kazandırmaktadır
    # XTC, OCZ’nin mülkiyetinde olan bir tasarımdır.

    OCZ Kalitesi

    OCZ bellek ürünleri, sıkı kalite standartlarına uyumluluk açısından %100 elle test edilmektedir. OCZ test süreci, çoğu anakart ile kusursuz bir performans ve uyumluluğu garanti etmektedir.

    Ömür Boyu Garanti

    Piyasanın en iyi belleği, aynı zamanda en iyi garanti, hizmet ve desteği sunmaktadır. OCZ, müşterilerine üstün bir hizmet sunmayı kendine ilke edinmiştir. Eksiksiz bir ürün memnuniyetini temin etmek amacıyla, OCZ bellek ürünleri Ömür Boyu Garantilidir.
    umarım yardımcı olur seçimlerinde...




  • Herkese söylüyorum sana da söyleyeyim. RAM'ler oc yaparken işlemcini sınırlıyorsa tamam al. Ama RAM'lerin frekansının yüksek olması performans artışı sağlar diye düşünüyorsan çok büyük bir hata yaparsın. Oyunlarda DDR2-667 ile DDR2-1066'nın oyunlarda 1 fps bile farkı yok. Yani parayı çöpe atmak olur böyle bir masraf yapmak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahinoz31

    Herkese söylüyorum sana da söyleyeyim. RAM'ler oc yaparken işlemcini sınırlıyorsa tamam al. Ama RAM'lerin frekansının yüksek olması performans artışı sağlar diye düşünüyorsan çok büyük bir hata yaparsın. Oyunlarda DDR2-667 ile DDR2-1066'nın oyunlarda 1 fps bile farkı yok. Yani parayı çöpe atmak olur böyle bir masraf yapmak.

    +1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sahinoz31

    Herkese söylüyorum sana da söyleyeyim. RAM'ler oc yaparken işlemcini sınırlıyorsa tamam al. Ama RAM'lerin frekansının yüksek olması performans artışı sağlar diye düşünüyorsan çok büyük bir hata yaparsın. Oyunlarda DDR2-667 ile DDR2-1066'nın oyunlarda 1 fps bile farkı yok. Yani parayı çöpe atmak olur böyle bir masraf yapmak.


    Hatta +111....
  • herkese ilgisinden ötürü teşekkür ederim bu foruma uzun süredir üyeyim şimdiye kadar üye olduğum en yararlı ve ilgili forum olduğunu söyleyebilirim söylediklerinizin ışığında: o.c. ile pek işim yok ana kartın biosunda bir sürü o.c. ayarı (profesyonellere göre çok detaylı hazırlanmış ben pek bişi anlamadım :) bi kaç kez denedim ama makine her seferinde çakıldı ben de artık uğraşmıyorum) var ben bütün ayarları auto yapıp kullanıyorum. dediğim gibi sizin söyledikleriniz ışığında iki ihtimal arasında kaldım ya 2*1 gb 533 alıp 3gb toplam 533 ram ile devam edeceğim yada 2*1 gb 900 kingston alacağım sizce hangisi daha mantıklı ? 3gb 533 yada 2 gb 900 saygılarımı sunarım
  • 3GB gerekli değil. 900MHz zaten hiçbir şey değiştirmez ve israf.

    Şu an yapılacak ideal kombinasyon 2*1GB DDR2 ama frekansı önemli değil. Ben olsam 1GB daha alıp 2*1GB yapardım en uygunu bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.