Şimdi Ara

51 Günlük EVE Online!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EVE online'ı bilen bilir. Devasa, muazzam bir online oyun. Onbinlerce insanın online olduğu, savaştığı, ticaret yaptığı, maceradan maceraya koştuğu şahane oyun. Hem de öyle browser tabanlı oyunlar gibi değil. Görselliği de şahane. Yeni Carbon oyun motoru ile nefis grafiklere sahip. Anlatmakla bitiremem.

    Ama oynayabilmek için biraz ingilizce gerekiyor. Ayrıca oyun ücretli. Sadece 14 günlük deneme süresi veriyor. Sonrasında satın almanız gerekiyor yoksa hesabınız donduruluyor.

    Eğer bu oyunu takip edenler ve hesap satın almak isteyenler varsa, daha önceden hesap sahibi olan birisini bulsunlar derim. Neden mi? Eğer direk olarak satın alırsanız mesela 30 günlük, +14 gün deneme günlerini ekliyor. Ama daha önceden EVE hesabı sahibi birisinden davetiye alırsanız satın aldığınız günler +21 gün alıyorsunuz. Mesela 30+21=51 gün.

    EVE Online The Buddy Program adı altında böyle bir uygulama yapıyor. Ücretli hesap sahibi her pilot aylık 3 davetiye hakkına sahip. E tabi karşılığını da veriyorlar. Davetiye alan kişiler sonradan ücretli hesap sahibi olurlarsa davet eden pilot bedava 30 gün kazanıyor.

    Sözün özü arkadaşlar eğer EVE Online hesabı almaya kararlıysanız benim gibi ücretli hesap sahibi birini bulup pm yoluyla iletişime geçin ve bir davetiye isteyin. Hem onlar kazansın hem siz.

    Bekliyorum mesajlarınızı







  • Hesap satmak isteyipte,bukadar edebiyat yapanı ilk defa gördüm.
  • Arkadaş hesabını satmaya kalkışmamışki...
    Bende oynadım Eve.Arkadaş sadece oyunu oynayan biriyle iletişime geçersek 21 günlük trial alabiliceğimizden bahsetmiş ki bende bu yolla başlamıştım oyuna.Eğer kendisiyle iletişime geçerseniz 21 günlük trial yollayabileceğinden bahsetmiş.Oyuna başlıyıcaklar bu şekilde başlasın.Eğer biraz sabırlı bir oyuncuysanız ve sandbox oyunlardan hoşlanıyorsanız(kaç tane varsa artık ) hemen trialinizi isteyip başlayın.Hem arkadaş kazanır sayenizde hemde siz karlı çıkarsınız.Pişman olmazsınız.Şu ana kadar bir mmoda gördüğüm en iyi grafikler Eve deydi.Tavsiye ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 20 Mart 2011; 17:35:05 >
  • Ozaman ben yanlış anlamışım,pardon diyelim.
  • evet hesap satmak değil derdim, hesap satın almak isteyenlere yardımcı olmak istiyorum. e tabi kârımız karşılıklı
    siz de kazanın ben de dimi yani
  • evet, yok mu eve online davetiyesi isteyen?
  • HİÇ PARA VERMEDEN OYUNA BAŞLAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA PM YOLASIN EĞİTİM ŞİRKETİMİZ VAR BİZİMLE TAKIM OYUNU AYNICAK ARKADAŞLARA HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.