Şimdi Ara

50 TL Sultan Papağanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ilan İstanbul da olanlar içindir. Dün otoparktayken karga ve kediler saldırıyorlardı ellerinden aldım fakat bakmayı düşünmüyorum. Sembolik olarak 50 tl ye eger istanbul daysanız gelip alabilecekseniz ve bakabileceğinize inanıyorsanız alabilirsiniz. Bir ücret niye istiyorsunuz diyecekseniz insanlar para verdiği seylere kıymet veriyor alırım nasıl olsa bedava para vermedim diye düşünecek insanlara verip canlıya eziyet olsun istemiyorum. Zaten fiyatları da 3 katı fiyatlarda zaten. Yalnız hayvan bayagı korkmus gagasının altı kanamış ilk gün bayağı bir korkmustu yani dün yanına yaklasınca titriyordu malum 5-6 karga pesindeydi sonra inmek zorunda kalınca kedi kovalamaya basladı bizim otoparkta 4 sn içinde olan bir olaydı bu ben otoparktayken tesadüfen takip ettim da baktım sarı birsey aldım yalnız kafes falan yok benim kanaryanın kafesine koydum kanarya da bir kutuda su anda kanaryanın da kafesini işgal ediyor su anda en kısa sürede cevap verirseniz ona göre birisine vermek istiyorum gelen gecen ilgilenmeyecek olanları vakitlerini harcamasınlar kuş deyip geçmeyin canlı bunlar gerçekten seven alsın. Bu kuşlar hakkında bilgim yok şöyle kısa bir araştırmadan sonra erkek sultan papağanı olduğunu öğrendim. Alacak olan kişi gelip kendi almalı kargo ya da şuraya buraya getirebilir misin gibi taleplerle gelmeyin.







  • hmm yem yiyebiliyormu peki?
  • Evet yem ve su içmesinde bir problem yok dün kargadan ya da kediden kafa kısmında kısmında tüy kaybı görmüştüm herhalde kargalar saldırdığında oldu. Ama genel olarak bir sağlıkla ilgili problemi olduğunu sanmıyorum tünekte duruyor ilk kafese koyduğumda zemindeydi titriyordu aksama doğru tüneğe çıkmıstı bugün de ötüyor dışarıdaki seslere.
  • Resim koyma imkanınız varmı hocam?Alacak olan varsa daha iyi olur. Bu arada gündüz vakti çekiniz.Ürkmesin hayvan.Geniş bir yerde tutarsanız iyi olur.Eziyet çekmemesi açısından.Bende besledim yaklaşık 2 ay kadar.Hassas hayvanlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 10 Haziran 2013; 2:09:20 >
  • https://www.facebook.com/tahamertdamarli59?ref=tn_tnmn eklermisin

    bu arada ndn sn bakmıorsn bn iyi bakablrm de :D işte alma skntısı geçenlerde 1mubiş bldum yem yiyemiyordu nasıl kaçtysa artk elle falan yemini yedirrttirdm :D 2gn snra kndi yem yemesini öğrendi ve snra shibini buldumda verdim :)
  • ben para versemde vermesemde bu bi hayvan ve canlı herzaman için kıymetlidirler bnm için :)
  • Hocam fotoğraf koyabilirseniz daha iyi olurdu cinsi vs hususunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf isteyenler için
     50 TL Sultan Papağanı
  • Güzel bir kuş ama para verme ve değer ironisi saçma olmuş ...lütfen sahibinden.com gibi alışveriş sitelerinden devam edin
  • Siz gelip alabilecekseniz ilgilenebilecekseniz sizden herhangibir ücret talep etmeden verebilirim. Para ve ironi hayatın ayrılmaz ikilisidir.
  • Papağanı bakabileceğine güvendiğim birisine teslim ettim öncelikli olarak bakabilecek ilgilenebilecek birisi olması önemliydi çünkü hayvan bayağı travma yaşamıs bir de bakamıyacak kişinin yaratacağı eziyetle devam etmesin istedim. Hayvan yavruydu yaklaşınca tıslıyordu hatta elime alıp birseyi var mı diye baktığımda elimi parçaladı korkudan titriyordu pm atıp almak isteyen kişilere de teşekkür ederim bu arada para ile de vermedim açıkladığım sebepten ötürü ücret belirlemiştim. 50 tl beni ihya etmez. İroni diyenlere söylüyorum bunu asıl şimdi yaptığım ironidir. Ayrıca kelime anlamını bilmeden kelime kullanmanızı sizi daha entellektüel yapmaz yanlış kullanmanız lümpen yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emretugrul2008

    Papağanı bakabileceğine güvendiğim birisine teslim ettim öncelikli olarak bakabilecek ilgilenebilecek birisi olması önemliydi çünkü hayvan bayağı travma yaşamıs bir de bakamıyacak kişinin yaratacağı eziyetle devam etmesin istedim. Hayvan yavruydu yaklaşınca tıslıyordu hatta elime alıp birseyi var mı diye baktığımda elimi parçaladı korkudan titriyordu pm atıp almak isteyen kişilere de teşekkür ederim bu arada para ile de vermedim açıkladığım sebepten ötürü ücret belirlemiştim. 50 tl beni ihya etmez. İroni diyenlere söylüyorum bunu asıl şimdi yaptığım ironidir. Ayrıca kelime anlamını bilmeden kelime kullanmanızı sizi daha entellektüel yapmaz yanlış kullanmanız lümpen yapar.

    Hocam fiyat konusunda destekçinizim 50 TL az bile 150 demeniz gerekirdi. biz insanlar kolay sahip olduğumuz şeylere değer vermeyiz çünkü. Kuş dediğiniz gibi yavru ve biraz psikolojisi bozulmuş umarım en kısa sürede atlatacaktır.




  • Fiyat saçmalık 60 70 tl zaten petshoplarda. 150 tl olması için yavru ve yerli üretim olması lazım sokakta buldugun şeyi parayla satmak neymiş ver bakacak birine.+ bu kuş yavru degil.
  • Mrb ben almak istiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.