Şimdi Ara

50 Mpbs ve Port Forwarding Bulunan VDSL Modem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başka hiçbir firmanın fiber altyapısı olmadığı için Millenicom 35mbps vdsl internet aldım. Binanın içinden itibaren kablolar çürümüş 19 yıldır hiç kullanılmamış bu yüzden Cat6 kablo döşeyeceğim (1. Kat).

    Hem asla dalgalanma (jitter) yaratmayacak hem modemden kaynaklanan ping gecikmesini 0'a indirecek hem statik ip aldığımda port Forwarding yapabileceğim uygun fiyatlı bir modem arıyorum, tavsiyeleriniz benim için çok kıymetli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Modemden çok iş bekliyorsan, 40 takla attırmak istiyorsan Keenetic sana en uygunu olur. Çok fazla ayar yazılım esneklikleri güzellikleri var. ExtraDSL alabilirisin. Keyifli
  • MythBuster34 M kullanıcısına yanıt
    ASUS 1900mbps RT-AC68U almayı düşünüyordum söylediğiniz modem neredeyse 1000 tl daha ucuz çok bir performans farkı olmayacaksa dediğiniz modemi alacağım. Sizce bu kadar fazladan para vermeye değer mi Asus'a?
  • ExtraDSL 1200, normal 5-10 kullancılı bir ev yada iş yeri için çok ideal. 12 cihaz var bende şuan apple tividen IP tv ye tablet pc yok yok, 140m2 de her yerde çekiyor çok iyi.

    ürün fiber de destekliyor. VDSL den geçersen yine kullanırsın, multi wan var, birden fazla hat bağlayabilirisin aynı anda, birbirine yedekleyebilirsin.

    İleride wifi da daha üst bir hız gerekirse, uzun süre gerekmez, max 100mb internette ne gerekebilir? onu aldığında ExtraDSL in dört farklı modu var, extender yaparsın herhangi bir cihaza, veya yine Keeentic alırsan mesh bağlarsın 5ghz kapsama alanın genişler, ürün atıl kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.