Şimdi Ara

50 bin borcu ödemek için tekrar borç almak (en fazla ne kadar borçlanabilirim kredi-avans vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En fazla ne kadar borçlanabilirim? (Tefeciye 50 bin borcum var)


    Tıp 1. sınıf üni öğrencisiyim, karsta yaşıyorum. Aylık kyk yatıyor ama ben daha fazla borçlanmak istiyorum çünkü tefeci arkadaşım (başka sınıftam bi çocuk) kız arkadaşımı almakla tehtid etti. Kyk kredimi gelir göstererek en fazla ne kadar borçlanabilirim? Nakit avans, İhtiyaç kredisi, ek hesap vs? şuan kyk kredisinden Harçlık avans çekebiliyorum sanırım 300 tl sadece. Parayı naptın derseniz geçenlerde Blackjack'e tutuldum ve parayı önce 70 bine katladım fakat şimdi hepsini kaybettim. İsterseniz yksde 30 bin yapın ama Kumara geldiğinizde başarınızın bir önemi kalmıyor...


    Üni öğrencisi olarak nasıl daha fazla borçlanabilirim? Öğrenciyken kyk dışı kredi çekilmiyor değil mi?

    Meslekte çalışmadan ne kadar borçlanabiliyoruz öğrenciyken? Başka bir tefeciye vs borçlanmak hariç, üniversitemde bazı arkadaşlarım borçlandı fakat borçlarını ödeyemedikleri için ailelerine falan gitti, okulda sıkıntı yaşadılar. Kimisi kız arkadaşını vs kaybetti, Ben de borcumu ödemezsem kız arkadaşım gidebilir(kız Borç aldığım çocukla takılıyor)Bunlar olmadan, Devletten en fazla ne kadar borçlanabilirim? 10 farklı kredi kartı çıkartsam, hepsinden nakit avans çeksem, ek hesap kullansam vs. Enparanın nakit avansı vs var sanırım en çok.



    TLDR: Öğrenci olarak en fazla ne kadar borçlanabilirim? Vadesi Faizi önemli değil, isterse 1 aylık 100 tl avans olsun, dibine kadar sıyırırım, ytd orası ayrı. Tefeciye 50 bin borcum var, Kız arkadaşım tefeci arkadaşımla teminat olarak beraber yemeğe çıkmışlar geçen. Kız arkadaşımı kurtarmak için bütün legal şekillerde borçlanmam lazım. Borcumu sonra kyk kredisi ile ödeyebilirim.

    Sadece Kyk sı olan biri, maksimum kaç bin tl borçlanabilir? 10 farklı öğrenci kredi kartı çıkarıp hepsinden ek hesap açıp avans çekebilir miyim? Veya kyk kredisini gelir göstererek İhtiyaç kredisi çekebilir miyim? Ciddi soruyorum lütfen kaç bin tl borçlanabileceğim vs hakkında fikri olanlar yazsın acil ihtiyacım var.



    İyi forumlar.








  • Arkadaşlar konuyu #konudışına açmaya çalıştım ama kredi kartı diyince buraya açılmış. Dalga geçicek varsa ciddiyim, Kyk kredisi alan ve çalışmayan bir öğrenci en fazla ne kadar borçlanabilir devlete ve bankalara? Kısaca bunu sordum. Vaktinizi aldığım için özür dilerim, kredi kartından konu dışına taşıyabilirseniz teşekkür ederim, burda sadece kredi kartı konuşuluyor sanırım (konuyu taşıyabilir miyim yetkim var mı bulamadım)

  • Kız arkadaşın senin borcun olduğu için mi yemeğe çıktı? Kız arkadaşını gözden geçir yada bence gözden düşür daha fazla batırma kendini
  • ardak1 kullanıcısına yanıt

    Benim için hocam. Diğer türlü direkt ailemi olaya dahil etmem gerekecekti, mecburdum, dediğiniz gibi çok kötü bir olay düşünmek istemiyorum psikolojimi bozuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ağır Tank

    Benim için hocam. Diğer türlü direkt ailemi olaya dahil etmem gerekecekti, mecburdum, dediğiniz gibi çok kötü bir olay düşünmek istemiyorum psikolojimi bozuyor.

    kendisi öyle mi dedi sana? Bırak bak bu mesajı ılerde alıntılarsın abı pısmanım dersin söylemedi deme

  • Eğer csb değilse düşüncelerimi hakaret etmeden dışa vuramayacağımdan olay hakkında konuşmuyorum.

    Borç konusuna gelince, kredi puanın olsa dahi banka geliri olmayan birine borç vermez, yani parayı bulamazsın.

    Öte yandan, konuyu ailene anlatmazsan berbat bir üniversite hayatına, sonrasında da berbat bir hayata hazır ol. Kızın da başını yakma, senin için ne idüğü belirsiz tefeci arkadaşlarınla takılmasın. Ailene anlatmayacaksan kızdan ayrıl.

    Bu konularda çevresi ve mesleği gereği fazlasıyla tecrübeli, senin gibi üniversite mezunu, savcılıkta çalışan bir abin olarak söylüyorum.
  • Kardeş nasıl bir tezgahın içindesin sen böyle? Kız arkadaşın borcun var diye nasıl başkasıyla takılıyor? Bak sen o kızı bırak, git olayı ailene anlat kurtul. Öbür türlü boşu boşuna kendini yakarsın

  • polis'e git , tefeciden para almak da vermek de suç sen de şu an suç işliyorsun , o kızı da boş ver ne yapacaksın yarın borcunu ödesen yine gidecek başkasına.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.