Şimdi Ara

5 Yıldızlı otelde Çalışanlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5 yıldızlı bir otelden çagırdılar kat görevlisi olarak 150 oda kapasiteli spa filan varmış içinde sizce ne kadar net maaş verirler ve bahşiş olayı nasıl oluyor ne kadar bahşiş verirler çalışma saatleri kat görevlileri için nasıl olur. bir de imkanlarından yararlanabiliyormuyuz biz bilgi verirseniz sevinirim..



  • Bekar kadinlarin odasını bas bol bol bahşiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaşını bilemem ama cartı curtu derken 1000 tl'yi bulur diye düşünüyorum. kat görevlisi olacağınız için bahşiş olayı benim bildiğim olmaz. çalışma saatleri genelde 08:00-16:00, 16:00-24:00, 00:00-08:00 dir.
    imkan derken mesela otelin spası, havuzu vs. gibi mi? oteller kendi personeline kullandırtmazlar(istisnalar vardır belki). ben yazın çalıştığım otelin sahilinde bile yüzememiştim düşünün.
  • addaks A kullanıcısına yanıt
    ben 5 yıldızlı hotelde resepsiyonist olarak çalıştım asgari ücretin biraz altında veya net asgari ücret olur maaşın bahşiş kat görevlilerine genelde verilmez bellboy a valeye yada resepsiyona verirler otel imkanlarından faydalanmak içinde görüşme sırasında kendileri her çalışanına o imkanı veriyorsa söylerler vermiyolarsa sen istersen genel müdüre veya müdüre bu talebini iletirsen uygun dille ya ucuza yada tamemen ücretsiz faydalanırsın
  • Asgari ucret civari birsey alirsin.Bahsisleride odaya yatagin veya masanin ustune birakiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyle 900 lira net maaş veriyorlarmış bahşiş odada bırakılıyorsa oluyormuş. aksi taktirde aşagıdaki kutuya bırakıyorlarmış onuda şefler bolusuyormus ve hiç bir etkinliğinden yararlanamıyormusuz yine de degerli bilgileriniz için çok tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.