Şimdi Ara

5 TL'den key almayın arkadaşlar. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vay be Valve ve Steam gerçekten akıl almaz şeyler yapıyor, sonsuz kere üretebildiği ürünü 6.2 TL'ye satıyor uvv
  • Öncelikle ozan1212 nickli vatandaşa konuşma uslübundan dolayı cevap vermek istemiyorum.İnsanlar zaten burda kimin ne demek istediğini gayet iyi anladı diye düşünüyorum.

    @KacaKTV

    Yazdıklarımı anlamak mı istemedin yada neye göre böyle hayallere daldın anlamış değilim.

    Ben gidin steamden 6.20 TL'ye alın demiyorum. Ama gidip 5 lirayada almamanızı tavsiye ediyorum. 5 liraya satan vatandaşın konusunda yazdığı bir yoruma canım sıkıldı benim.Kimsede key yok o yüzden bu fiyat diyor.Bu işgüzarlıktır açık ve net. Şöyle olsa fiyatlar yavaş yavaş yükselse 5 lira olsa eyvallah kimseye bişey demem sonuçta 6.20 den ucuz. Ama dün 4.25 e satılan birşeyi kaldıki 2-3 hafta öncesine kadar 4 TL'ydi birden 5 dersen buna karşı çıkarım ve insanları uyarırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞAhin

    Öncelikle ozan1212 nickli vatandaşa konuşma uslübundan dolayı cevap vermek istemiyorum.İnsanlar zaten burda kimin ne demek istediğini gayet iyi anladı diye düşünüyorum.

    @KacaKTV

    Yazdıklarımı anlamak mı istemedin yada neye göre böyle hayallere daldın anlamış değilim.

    Ben gidin steamden 6.20 TL'ye alın demiyorum. Ama gidip 5 lirayada almamanızı tavsiye ediyorum. 5 liraya satan vatandaşın konusunda yazdığı bir yoruma canım sıkıldı benim.Kimsede key yok o yüzden bu fiyat diyor.Bu işgüzarlıktır açık ve net. Şöyle olsa fiyatlar yavaş yavaş yükselse 5 lira olsa eyvallah kimseye bişey demem sonuçta 6.20 den ucuz. Ama dün 4.25 e satılan birşeyi kaldıki 2-3 hafta öncesine kadar 4 TL'ydi birden 5 dersen buna karşı çıkarım ve insanları uyarırım.

    sıkıntı şu ki, 7 gün olayı baya sinir bozucu. Önceden ucuz gelen itemı, markete sallayıp direk key alabiliyordum, hani hala yapabiliyorum ama 1 hafta yer kitliyor. - Benim envanter sadece market üstünden 500den fazla anahtar görüyordu haftada.
    Market dengesi de biraz bozuk olunca baya garip fiyatlar ortaya çıkabilir. Bana göre yalandan bir bahane söylemek yerine, dürüstçe kimsede key yok, ben de satabildiğim kadar yüksek fiyattan satıyorum demek çok da kötü bir şey değil.

    Doların çılgın gibi artışını da bunlara dahil edersek, 5TL aşırı yüksek gibi görünse de aslında o kadar da fazla değil. Benim düşüncem dolar bu şekilde giderse 4.70 civarı olcaktır anahtar piyasası (Şahsen benim satmayı düşündüğüm rakam da 4.6 gibi bir şey şu an için).

    Not: Benim tavsiyem, eğerki çok acil değilse şu an hiç anahtar alınmaması. Piyasa acayip bir durumda çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 5 Mart 2015; 0:58:00 >




  • Piyasayı biraz tanıyan insan gene 4 tl den alıyor keyleri.son 2 haftadır gene 4 ten çekiyorum rahatça itiraf niteliği taşır mı bilmiyorum ama daha önce 3.4 lere bile alıyordum ben o yüzden zam en çok beni zarara uğrattı yüklü key satan çıkmıyor artık.TEK alımda 1-10 arası alan adama ha 4.5 ha 5 çok farketmez ama 1000 üstü alımlarda fark ciddi oluyor.Tavsiyem market fiyatı*0,7 civarlarından item alıp keye çevirmek yönünde.


    Eskiden satış amaçlı yaparken kar marjı yerinde de olsa (4000 de 600 TL civarı ) şuan 4 alıp 4.25 satmaktan bir şey kazanılmıyor gözlerinizi yorduğunuza değmez makale falan okuyun bilgi edinin 2. dili geliştirin vs yani.Hem bulmak zor hem çevirmesi zor market banı vs sıkıntı hepsi yani.Rekabet çok ayrıca ...


    Fırsatçı derken türk cs komünitesinin yere göğe koyamadığı reklam ajansı sahibi arkadaş ( dragon lore MW BTA desem yeterli ipucu olur sanırım kim olduğunu anlamanız için burada ismini yazıp afişe etmeyeyim) 3 TL den alıyor keyleri hala.Pek çok insan yazık nerden bulmuş howlu falan diye kafa yoradursun yabancılara pp/wm ile satarak adam olmayan reklam ajansını alacak yakında.




    Bu tarz adamlar ve pek çoğunun keyleri/itemleri nasıl bulduğunu burada açıklamayacağım.Bu işi Türkiyede yapanlar mevcut çok da temiz bir biçimde.Bizzat yapan arkadaşlarım var ve aylık kazançları reklam ajansı sahibi arkadaşın envanteri kadar.Olay sadece etik olmamasının dışında ciddi bir suç fakat bu konuda takip imkanı yok.


    Amazon'un türkiyeye ürün yollamayı kesmesi gibi (özellikle ps4 dh vurgununu araştırın) bizim gibi ırklar sistemlerin açığından kar etmekte oldukça iyiyiz.Ruslar,hintliler ve türkler sayesinde steam sıkı zarar ediyor.Daha fazla merak ediyorsanız yakın zamana kadar şu forumda da satış yapan ve cs go exchange de ilk 10 da olan arkadaşın neden takas banı yediğini araştırın.(gene isim verip rencide etmiyorum zaten konuyla alakalılar bu arkadaşı tanırl




    ÖZETLE piyasa serbest herkes istediği fiyattan satar.5 TL den de alır 6 TL den de kimseye karışma hakkımız yok.Fakat alan arkadaş zaten bu işle alakalıysa bu fiyata almaz.Satamasalar bazı arkadaşlar burada 5 TL ye satmaz bunu unutmayın.




  • 5tl den görmedim satan, daha dün bir arkadaşa 4.25 den 120 civarı key sattım :) 5 e satan varsa ve alıcısı varsa iyiymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sweeny

    5tl den görmedim satan, daha dün bir arkadaşa 4.25 den 120 civarı key sattım :) 5 e satan varsa ve alıcısı varsa iyiymiş.

    http://forum.donanimhaber.com/m_103379268/tm.htm
  • 4 tlden alıştık 5 tlden almayız zaten 7 gün ban olayı can sıkıcı fiyatlar düşmezse yandık ama hiç bi şekilde almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkesin ağzında da bir piyasadır gidiyor. zannedersin new york borsası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elano_Blumer

    herkesin ağzında da bir piyasadır gidiyor. zannedersin new york borsası

    Dolar kuru, steamin 7 gun bani vs oyunun da piyasasi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARN dePiedra

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Rusher-

    10 tane enpara hesabi bulun 3.10dan alin keyleri 10 tane örnekti :)

    o nasıl oluyo ya mwrak ettim :)

    Enparayla steame aylik 50 lira atiyosun diğer ay 25tlsi geri geliyor basitce anlatmak gerekirse. Mesela 10 kart buldun 50den 500tl yükledin ve bunun 250si geri dönüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu 1-2 yaparsanda ticaret baniyla sonuçlanıyor yada giren enparaya giriyor etikligine girmiyorum
    Ben ingilterede yaşayıp dolardan alıp ingilteredeki piyasa farkından az miktarda kar edip satıyorum tr piyasasiyla alakam yok arada bakıyorum sadece bir ara burdada satıyım demisitim iyiki hiç bulasmamisim.
    Şimdi eskiden 1.4$ a bile key bulurdun adam bıçağı satar keyleri doser konuyu açar 1-2 saatte satışı tamamlayıp çıkardı bunun fiyatı niye 1.4 oldu çünkü operasyondan ondan bundan anlık az miktar para geçiren 5-20 doları yada betten kazanilani keye çevirip hemen satmak isterdi normalde piyasada olmadığı için piyasadan ucuza atiyim elimden gitsin yüksek mebladan çalışanlarda kendi alanlarını geliştirmek için fiyatı 1.4-1.5$ yaptılar
    Şimdi 1 1 haftalik bandan dolayı ne öyle hızlı satıp çıkan var nede yüksek mebladan çalışanlar fastsell denilen herşeyi bianada satıp çıkma olayını gerceklestiremiyor 1 hafta bekleme artı steam içi dalgalanma onları etkiledi fiyatları arttirdilar. Ek plarak 1 haftalık ban bu düşük mikyarda al sat çık yapanların önünü nerdeyse tamamen kapadı yüksek miktar satanlarda onlarla olan fiyat rekabetinden kurtuldu fiyat yükseldi.
    Şimdi ben alıp satıyorum turkiyeden bakalım adam turkiyede yabancı birinden nasıl alçak banka transferi dünyanın ücreti paypal desen kredi kartı yada banka kartı kullancak +$ in bankalardan 2.5 olan doları sana 2.55 ten sokması sayılar rasgeledir. Buna ek paypal falan ne kullanıyorsa kullansigi sistemin ücreti herzaman buldugunuz normal $$ fiyatindan kar etmelerini aşırı düşürüyo. Bazı kişiler bunu bibirmiktar ekgelir amacıyla yapıyor. Hadi onu geç kimse elindeki zararla satmaz türkiyedeki d&r teknosa gibi mağazaların asıl fiyatının 2-4 katına satması devletinde uçuk vergilerini hiç dusummeyin zaten şuan o elektronik mağazalarda satılan ürünlerin çoğu dolar1.8 civarında türkiyeye geldi dolar 2.57 olmuş internetten baktım indirim yapmışlar hala asıl fiyatini simdiki dolardan baktığında pahalı niye indirdi fiyatını ta nezaman almış kaçtan satarsa satsın dünyanın karı adam zaten 1.8 den almis. Tmm adam 4liraya sattığını biranda yükselen kurla yükseltti ancak adamlar sizden herşey için 2-4 kat para alıp heryerde mağaza açmış şirket deil dolar fiyatının dalgalanması adamı etkiler çünkü adam düşük farka satıyor 2-3 kat fiyat koymamış kimsede size alın demiyor zaten.
    Ek olarak piyasadaki dusukler stoklanan bu enpara olayıyla yapılmış. Çalıntı itemle elde edilmiş. Herkese demiyorum birkismi öyle birkismi zaten sadece fiyat atıp 1-2 satıp yüksek miktarlik satışın parasını alıp kaçan sırf fiyat atıp 50-60 lira için bunu yapanlar dolu. Çoğu ülkede ... oyunun kendi pazar alanı dışında hicbiyer güvenli deildir. herkez parayı paypaldan geri çek hesabı sat geri al sat itemi sonra çalındı diye rapor etmelerle doludur. Turkiyede bunların çok büyük çoğunluğunu -18 yaş altı çocuklar oluşturuyor sıkıntı burda.
    Türklerin kendini çok akıllı sanıp sistemdeki açıktan yararlanmasida ek belli ulkelere adamlar ucuzdan satıyordu neyaptiniz alıp yabancıya sattınız piyasanın içine ettiniz. Şuan millet enparadanda aynısını yapıyor. Adamlar heryede fiyatlari eşitledi adamlar salak deilki sizin iyiliginize dediler ekonomileri kötü etc.siz adamların iyi niyetini suistimal ettiniz sonuç bu oldu türkiyenin dudurumuna hiç girmiyim milleti soyan herşeyi satıp yerel üretimi dibe vurdurmus biyerden Bahsediyoruz krizdeki amerika gibi yada şuanki amerika ama adamların Airbus Walmart Apple vb şirketleri var airbus bir uçak satıyor 50milyar$ turkiyede neoldu herşey satıldı yetmedi uçuk vergiler koydular oda yetmedi şimdi yasal yollarla para almak için birsürü seneryo yazıp oynuyorlar birde yabancılara yatırım yaptirtmak için çalışıyorlar niye para bitti. Ekonomi çöküyor bütün kurlar yükseldi tl yine piyasadaki key fiyatindan ucuz oldu birde bu enparacilar piyasanın icibe ediyorlar adanlarda yükseltti fiyatı. Siz bunca şey bunda etkiliyken ve durum bukadar kötüyken siz hala 5 tlye almayın diye konu açıyorsunuz. Dolar 2.5 ten aşağı inmez artık isterseniz 1-2 yıllık grafiğe biraz bakın piyasadan anlarsaniz. Adamlar yine insaflı davranmış 2.5 ten bile saymamis keyin fiyatını tlye çevirirken bunun üstüne yazdığımı savunmak vb hiçbirşeye cevap vermicem herşeyi yazabildigim kadar yazdım sinir ve sıkıntılı turkcemle sorunuz olursa Memnuniyetle cevsplarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.