Şimdi Ara

5 ayda 12 kilo :) vericem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA ARKADAŞLAR KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜ VAR 1.84 BOYUNDA 92 KİLOYUM ŞÖLE DÜĞÜNE KADAR GÜZEL BİR ŞEKİLDE ZAYIFLIYIM DİYORUM OTURMUŞ BİR VUCÜDUM VAR GENİŞ OMUZLAR BALDIRLARIM GENİŞ 20 SENE FUTBOL İLE UĞRAŞTIĞIM İÇİN FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA BAYA BİR KİLO ALDIM ZAYIFLAMAM LAZIM NELERE DİKKAT ETMEM LAZIM BANA GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...



  • bu zamanda çok rahat verebilirsin bu kiloyu. yediklerine dikkat et, kolay sindirilir düşük kalorili gıdalar ye, sabah kahvaltılarını aksatma, şeker ve unlu gıdaları bi miktar azaltsan da tamamen kesme yani ekmek de yemek gerekiyor. kepek ekmeğini tercih etsen daha iyi olur. akşam yemeklerinin yağsız hafif yemeklerden oluşmasına dikkat et ve akşam çok fazla yeme, sindirilmiyor çünkü.. spor için en uygun saat öğleden sonra 16.00-17.00 deniyor, ama sabah sporunu da tercih edebilirsin.. diyet ürünler deneyebilirsin ama çok da bi anlamı yok dengeli beslendikten sonra bunlara gerek de yok.. gece yatarken yememeye dikkat et..

    ben sabah bi dilim kepek ekmeği, biraz peynir, domates salatalık ve şekersiz çay içiyorum, sonra da şekersiz türk kahvesi :) spora kadar yani saat 15.00e kadar yeşil çay ya da soda içiyorum, yanında çok fazla şey yemiyorum. spordan sonra akşam yemeğine kadar zaten canım bir şey istemiyor, genelde su içerim.. akşam yemeğinden sonra da fındık, elma, çay, soda gibi şeyler yiyorum iştahımı dengelemek için.. günde 80 dk yürüyorum bu sıra, birkaç güne kadar hızlandıracağım.. gün içinde de ev işleriyle falan hareketli olmaya çalışıyorum ama yorgun ve uykusuz olduğum için pek halim olmuyor genelde :) yani gün içinde de hareket etmeye çalış spor harici, faydası oluyormuş..




  • öğünlerde çok fazla yağlı olmayan çorba, salata, yoğurt gibi şeyler yiyebilirsin hem tok tutar hem de sağlık açısından iyi
  • gunde hafıf tempo 25 30dk kosmadıkca ve rejım yapmadıkca zayıflamak cok zor
  • Ben de 1.83'üm, 94 kiloyum, gayet te memnunum halimden. Kasmanın anlamı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkness

    Ben de 1.83'üm, 94 kiloyum, gayet te memnunum halimden. Kasmanın anlamı yok





    her 1.83 94 kilo aynı görünmüyor ama
  • Ben de 184-94 kg idim. Yazın 1 ayda hergün yiyip içerek 100 kiloya çıktım. Bence biraz kasıp 90'a indirmekte fayda var :)
  • Bende yaklaşık 1.81-82´e 87 kiloyum haziran sonunda kemoterapiden çıktım spor yapamadığım için baya bi fazlalaştım şimdi spora ve yediklerime dikkat etmeye başlayıp 75-80 arası bir kiloya düşmeye çalışıcam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.