Şimdi Ara

5.1 Surround albümler yaygınlaşmaya başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feel The...


    quote:

    Orijinalden alıntı: 0RK

    2+2'de işe yarar mı bu tür şarkılar ?


    Nasıl bir 2+2 den bahsediyoruz bilmiyorum ama yaraamz.Bu tür şarkıları dinleyebilmek için dtsli meteseli allı güllü pahalı sistemler gerekiyor galiba.


    Çok pahallı sistemler olmasına gerek yok. Elinizde DTS decoder varsa yeterli.www.playvision.com.tr den cihazı inceleyin derim.

    Bende bu decoderden var. Hotel California 5.1 DTS sini indirdim ama dosya uzantıları .dts şeklinde. Bendeki laptop da optik çıkış yok. WD playerda var ama oda bu dosya formatını desteklemedi. Şöyle wma falan olupda DTS olan müzik dosyası yok mu piyasada...




  • Evet Hotel Kaliforniya bulamasamda, eve donup elimdeki cd ve dvd leri karistirinca Coldplay DTS 5.1 konser dvdsi gozume carpti. Sorround optionlarda Dolby Pro LogicII, Dolby Digital ve DTS var. Ilginctir modelar arasi ileri geri giderken Dolby Digital ve DTS arasinda kaldim. Uzun sure hangisi daha iyi karar veremedim acikcasi. Kardesim de yanimdaydi ayni durum onun icin de soz konusuydu. Neyse sonunda DTS e karar verip sesi -15db ye verip (maksimum denedim ama yemedi o sekilde dinlemek ) salonun orta yerine de bagdas kurup konseri izledim. Gayet keyifliydi, ozellikle sarki aralarinda kalabaliktan gelen sesler acayip. Mesela biri arkadan bagiriyor gibi, neredeyse konserdesin sanki. Bir de buyuk ihtimalle sistemden sisteme degissede bass lar cok temiz geliyordu, hemen dikkatimi cekti. Normal de beni rahatsiz eden bass seslerden keyif aldim acikcasi. Simdiki hedefim iyi bir gitar solo bulup DTS de dinlemek. Coldplay de oyle uzun gitar solo lar yok ama sarki aralarinda calan gitar solo tarzi bolumler en keyiflisiydi. Metallica nin And Justice For All den parcalar olan bir DVD si lazim, ve tabiki Jimmy Hendrix benim acimdan. Kisacasi eger yeterli volume acilabilirse bu sekilde muzigi dinlemekten cok hissediyorsun. Bende biraktigi intiba bu




  • Bi DTS indirdim de nasıl açıyoruz bu dosyayı?
  • bs playerla ac vlc ile ac gome la ac

    power dvd ile ac meda player classic ile ac olmassa kerpeten kullan acmak icin

    tabii once son verisoyun guzel bir codec paketi yuklemeyide unutma
  • KMPlayer ile açıyor hocam. Test ettim. Onayladım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    eğer geniş mp3 arşiviniz varsa XivA dediği albümü indirmenizi pek tavsiye etmiyorum

    Adam haklı beyler
  • bende sony dz 630 var ve optik çıkış yok bu playvision denen dönüştürücüyü alsam DTS olarak dvd lerimi nasıl dinlerim yada dsmarttaki hd kanallardan dts ses alabilirmiyim acaba ?
  • Eagles DTS albümü bendede mevcut.Gerçekten mükemmel bir ses..Eagles-Hotel California Konser kaydıda var bende mkv uzantılı.DTS ile kodlanmış.Mükemmel ötesi !!
  • bendede DTS müzikler mevcutt özellikle Metallica nınki çok çok güzel tavsiye ederim. tabi aktif subwoofer ne kadar iyiyse okadar güzel oluyor.
  • lae bi pm atında nasımış dts merak ettim kulaklıkla dinlenirmi
  • arkadaşlar rahat 1 saat aradım bulamadım Eagles-Hotel California bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?
  • CD bankçı Sait'ten orjinal HDDVD'sini almıştım. HDDVD cihazı olana tavsiye ederim. Canlı konser kaydı içinde tam 30 tane Eagles şarkısı mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eraser79

    bende sony dz 630 var ve optik çıkış yok bu playvision denen dönüştürücüyü alsam DTS olarak dvd lerimi nasıl dinlerim yada dsmarttaki hd kanallardan dts ses alabilirmiyim acaba ?


    Playvision decoder optik veya koaksiyel çıkışa sahip PC, PS3, HD player , Uydu alıcı gibi cihazlardan dijital sesi alıp, convert ederek 5.1 analog girişe sahip ses sistemlerinden alınmasını sağlar. DTS ve Dolby Digital gibi ses formatlarını da çözer.

    dz 630 ses sisteminizin analog 5.1 girişleri olmadığı için malesef bu cihaz çok işinize yaramaz. Sadece 2.1 ses alabilirsiniz.
  • Saçma..

    Profesyonel müzik, stereo 2 kolon ile dinlenir. Ve bu iki kolonun içinde Middle-Treble-Bass olmak üzere 3 driver vardır..Böylelikle farklı frekanslardaki ses dalgalarını temiz ve ayrı ayrı duyarız.

    5-1 sistemler ise oyun ve film içindir.

    Projenin amacı belli,
    Teknolojiyi seven insanları sömürmek.

    Bilinçli bir müzik dinleyicisi asla almaz böyle bir albüm..
  • Stereo demek iki kanaldan gelen ses ya da müzik demek değil.
    Çok kanaldan ses kaydetmek ve yaymak demek.

    İki hoparlör şart değil yani, dört hoparlör daha güzel olur hatta..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VGroove

    Saçma..

    Profesyonel müzik, stereo 2 kolon ile dinlenir. Ve bu iki kolonun içinde Middle-Treble-Bass olmak üzere 3 driver vardır..Böylelikle farklı frekanslardaki ses dalgalarını temiz ve ayrı ayrı duyarız.

    5-1 sistemler ise oyun ve film içindir.

    Projenin amacı belli,
    Teknolojiyi seven insanları sömürmek.

    Bilinçli bir müzik dinleyicisi asla almaz böyle bir albüm..




    İnsan bilmediğinin düşmanıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.