Şimdi Ara

5+1 ne alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    bugün PS3 alıyorum hayırlısıyla. Ayrıca bu PS3 destekleyecek ve 20 m2 bir odada konser kaitesinde ses alabileceğim 5+1 bir sistem almak istiyorum. Birkaç yer gezdim formda çok sık bahsedilen z5500 hiçbir yerde yok. Sony nin DAV serileri var. Birkez alacağım iyi olsun istiyorum. Bütçem de max.800 TL civarında. Ne öneririsiniz.

    Uyduların kablosuz olması tercihimdir. Oda kablo cenneti olsun istemiyorum

    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagaze -- 29 Temmuz 2011; 10:06:25 >



  • Bütçeniz itibari ile hazır paket sistemlere yönelmeniz kaçınılmaz.

    Gerçi size uygun olanını farkedip araştırma yapmışsınız zaten z5500 için.Fiyatı ve sizin beklentiniz ile uyuşan bir takım z5500.Bence bimeks,media markt,saturn gibi yerleri(bakmış olabilirsiniz.Hatırlatma anlamında yazıyorum) en azından telefon ile arayarak yardım almaya çalışın derim.Eğer kararınız z5500 olursa bunu bu yerlere tlf açarak vurgulayın.İlk başta yok diyerek geçiştirebiliyorlar.Ama üsteleyince kontrol ettiklerinde bir şubelerinde çıkabiliyor ve getirtiyorlar aklınızda bulunsun.

    Z906 da var ama z5500 ile arasındaki fiyat farkı bence çok.Z906 bütçesine çıktığınızda zaten farklı alternatifler çıkabilir ortaya,bu yerlerdeki kampanyalardan vb.Z906 kampanyalı 900 yada 999 tl dı yanlış hatırlamıyorsam media markt yada saturnde...

    Aksi durumda zaten hazır paket sistem tercih etmek durumunda kalacaksınız.Burada ben tercihimi kullandığım tv markasına ait bir sistem seçerdim.Bu şekilde en azından ilave özelliklerinden faydalanabilirm mevcut ise.Kumanda olayı teke düşer gibi gibi.Yada Iphone,Ipad kullanıyorsanız bu bütçeye alınabilecek bu özelliği destekleyen bir hazır sistem tercih ederim.Zira hazır sistemlerde bu fiyat aralığında aman aman farklar yok ses bakımından...Bari ilave özellikler işe yarasın diye düşünürüm bende




  • Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. ( Rdeğerli)

    Bugün mağzaları gezerken tesadüfen Sony satan bir yere girdim ve kampanyalı bir ürünleri olduğunu öğrendim. Ürün DZ 740 denilen 5+1 sistemi destekleyen bir ev sinema sistemi. DVD oynatıcısı var( ki zaten PS3 olduğu için blue-ray li sistemlerle ilgilenmedim) 1000 W gücünde. Tasarım olarak da hoş duruyor. İkinci bir tesadüf mağza sahibi tanıdık çıktı ve bana 500 TL gibi bir rakama bırakıyor. Seyredeceğim oda fazla büyük değil o yüzden bu beni kesecek gibi gözüküyor. Optik ses bağlantısı falan da var. Ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagaze -- 29 Temmuz 2011; 14:28:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.