Şimdi Ara

4pin cpu 12v power sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,ben yeni bir sistem topluyorum şu günlerde,sorum şu; Anakartımda(gigabyte 970a-ud3p) 12v atx girişi 8 pinli,elimdeki power supply ise 600wlık high power marka ve power supplyımda 8 pin cpu power çıkışı yok ancak power supllyımın dual+12v özelliği olduğu yazıyor ancak kablosu 4 pinli,bu kabloyu kullanarak 8 pinli yuvaya takarak 4 pini açıktra kalarak kullanmaya kalkarsam nolur ? bu 4pinli kablodan dual12v mantığı ile gidersek 24 geçermi ve benim sistemimi çalıştırırmı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: toll

    Merhaba arkadaşlar,ben yeni bir sistem topluyorum şu günlerde,sorum şu; Anakartımda(gigabyte 970a-ud3p) 12v atx girişi 8 pinli,elimdeki power supply ise 600wlık high power marka ve power supplyımda 8 pin cpu power çıkışı yok ancak power supllyımın dual+12v özelliği olduğu yazıyor ancak kablosu 4 pinli,bu kabloyu kullanarak 8 pinli yuvaya takarak 4 pini açıktra kalarak kullanmaya kalkarsam nolur ? bu 4pinli kablodan dual12v mantığı ile gidersek 24 geçermi ve benim sistemimi çalıştırırmı ?

    taksan olur ama bir süre sonra aşırı ısınıyor ve sistem rest atıyor söylüyelim 8 pin bul dönüştürücü falan bak internetten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.