Şimdi Ara

47LH5000 Genel Konu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    Öncelikle bu başlığı diğer serilerdeki gibi yardımlaşma ve paylaşma amaçlı açtığımı belirtmek istiyorum.47LH5000 sahipleri için hayırlı olsun.

    Ben panelimi 2000 TL ye Bimeks ten kampanya ile satın aldım.Ürün resmi LG servis garantisi altında değil, Bimeks aracılığıyla HOŞ Elektronik garantisi altında.Bunu büyük bir eksik olarak düşünmekle birlikte şimdiye kadar Resmi servislerden de adam gibi bir hizmet görmediğim için çokta kafama takmıyorum.Elektronik ne yazıkki şans işi arkadaşlar.


    Televizyon öncelikle boyut bakımından çok büyük 40-42 mi alıyım 46-47-50 mi alıyım diye düşünüp boydan çekinen arkadaşlara tavsiyem 42 den büyük almayın.Odaya sığdırmak uygun sehpa yada ünite bulmak çok zor.Ayrıca büyüdükçe zarefetten geriye eser kalmıyor.

    Görüntü kalitesi olarak Digitürk SD kullanıcısıyım ve açıkça Asfalt Üstü Sıcak hava efekti gözüküyor.Arka plandaki çizgiler görüntüler iç içe geçerek görüntü kalitesini düşürüyor.Bundan kurtulmak için baya uğraşmak gerekiyor.En önemliside üreticinin ballandıra ballandıra anlattığı demo larla gözümüze soktuğu bütün Fantastik özellikleri kapatmak gerekiyor.200 Hz miş ,Sonsuz siyahmış,Görüntü iyileştiriciymiş bunlar SD yayında hikaye.PS3 de de hikaye bir işe yaramadığı için hepsini kapatıyorsunuz yada zaten Game modda otomatik kapatılıyor.Şahsen en iyi görüntüyü aşağıda Linkini verdiğim sitedeki kullanıcı ayarlarında elde ettim.Artık kullandıkça Ülkemize uygun ayarları buradan paylaşırız.

    http://forums.cnet.com/5208-19410_102-0.html?threadID=351162


    PS3 perfonmansı gayet güzel İnputLag sorunu yok ,zaten yapılan testlerdede İnput Lag 30 ms bulunmuştu.Killzone 2 ve IL-2 oynadım sorun gözlemlemedim.


    Deneyim kazandıkça daha da yazacağım ama çok acemiyim paneli ayarlamak ve sonuçlarını değerlendirmek çok zor.Panel ayarlama başlıklarını okuyorum biraz bilgi sahibi olunca daha iyi yorumlar yapabilirim.Resim çekmeye çalışacağım şimdilik bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaltenDragonbane -- 14 Mayıs 2010; 15:01:01 >







  •  47LH5000   Genel Konu.

     47LH5000   Genel Konu.

     47LH5000   Genel Konu.




  • görüntüler SD mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilsemki06

    görüntüler SD mi?



    Show tv nin HD yayını olmadığına göre...
  • Bizim konuyada (42LH5000) yazmıştınız galiba.
    Tekrar hayırlı olsun. Görüntü kalitesi çok iyi arkadaşın biri HD zannetmiş galiba
    Duvara monte edilirse daha sağlıklı olur ayak üzerinde düşme tehlikesi oluyor.
  • aynı tvden bende aldım,garanti konusunu alırken söylemediler ama arkadaşın dediği gibi elektronik şans işi 2 sene sonra başına birşey gelirse yaptıracak bir yer buluruz heralde :)

    görüntü kalitesi güzele benziyor ben henüz kurmadım sd yayınlar gördüğüm kadarıyla yeterli seviyede birde usbden divx oynatması güzel onu denedim gayet başarılı bir performans aldım.. şimdilik yazacaklarım bu kadar, bu tvden alan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa mutlu oluruz...
  • bu televizyonla hangi uydu alıcısını kullanıyorsunuz? tavsiye edebileceğiniz bir model varmı?
  • Aslında HD uydu alıcısına gerek varmı bunu iyi düşünmek lazım.Sonuçta uydudan hiçbir ulusal kanal açık HD yayın yapmıyor.Yani türkçe kaynakların tamamı SD yayın.

    Digitürk Ve KanalD nin HD yayınları içinse zaten onların verdiği uydu alıcısını kullanmak zorunluluğu var.Sadece KanalD de kartmodül seçeneğide var.

    LH5000 serisinde Kart Modül yuvası olduğuna görede çokta elzem değil HD uydu alıcısı.Bence kaynak sayısı artıp çeşitlenene kadar boşa para yatırmayın.


    Dün bende digitürk arayıp sordum HD pakete geçersem hangi kanallar var diye.Lig TV ,Dizi Max ve Movie Max haricinde yok cevabı verdiler.Ben zaten o dizileri filmleri Torrentten indiriyorum o yüzden bana çok gereksiz geldi.

    Bence Uydu alıcısından ziyade WD gibi MKV oynatıcısı edinmek, hatta bizim için sadece 1 tb lk taşınabilir HDD alıp usb den bağlamak daha akıllıca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weak -- 16 Mayıs 2010; 16:06:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.