Şimdi Ara

45-60 bin TL arası öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arabamı satıp yerine bütçeyi düşürüp başlıktada söylediğim gibi 45 bin TL'den başlayıp 60,62 bin civarına kadar çıkıp bir araç almayı planlıyorum. Tabi ne kadar fiyat az olursa o kadar iyi ama istediğim özellikleri söyleyincede fiyat artıyor mecbur.

    Hatchback, sedan, jip, suv, coupe, cabrio farketmez. Dizel ve otomatik vites olsun kesinlikle. Motor 2.0 tercihim fakat performansı yüksek 1.6 motorlu bir araçta olabilir. Şu an son kasa Fluence'im var. Tabi ki işimi görüyor sorunsuz bir araç fakat motor sesi, performansı ve konforu pek istediğim seviyede değil. İstediğim aracın eski modelde olsa kaliteli olmasını istiyorum. Performansı, konforu kesinlikle şu anki aracımdan daha iyi olmalı. Donanım olarakta aracım boş paket ve gerçekten boş adının hakkını veriyor. Ben normalde donanıma çok fazla önem vermezdim fakat insan boş paket kullanınca daha çok farkediyor. Ön park sensörü, arka park sensörü, far sensörü, deri koltuk, sunroof gibi özellikler istiyorum alacağım araçta.

    Araştırıyorum uzun süredir ikinci el piyasasını fakat kafamda karışıyor baktıkça. Şu ana kadar not ettiğim araçları söyleyim istediğim özelliklerde ve fiyatta; Chrysler Sebring 2.0 CRD Limited(2009), Chevrolet Epica 2.0 D LT(2011), Kia Sportage 2.0 CRDİ EX(2008), Chevrolet Captiva 2.0 D High(2008), Opel Antara 2.0 CDTI Cosmo(2007), Volkswagen Passat 2.0 TDI Comfortline(2009), Alfa Romeo 159 1.9 JTD Distinctive(2008)

    Bu araçlar gözüme çarptı istediğim düzeylerde. Mesela bu araçlar alınır mı? Alacağım araçların kilometresi maksimum 150 bin olacak. Bazılarında çamurlukta, kapıda falan lokal boya var sadece. Bilgili arkadaşlardan acil tavsiye bekliyorum, teşekkürler.







  • Up.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz özellikte 2.0 dizel otomatik yeni temiz araba bulmak zor. İnsignia güzel tercih olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford mondeo 2.0 tdci olabilir diğer seçenekler bence zor zaten bazıları mutlu etmez bence sizi
    mesela captiva ,yakıt tüketimine oranla alacağınız performansı bilseniz fluence 'i satmazsınız bence

    2009 passatın temizini bulmak zor ayrıca motor olarak ta masraflı olabilir .
  • i30 style plus,prime paketlere bak kardeşim eski kasası 2010-2012 modellere aracın içine binince hyundaiyler böylemiymiş dedirtecek sana aradığın tüm özellikler mevcut https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-dusuk-km-de-temiz-i30-429364375/detay linkde örnek bir araç var
  • Çok sağolun tavsiyeleriniz için. Insignia beğendiğim araçlardan, istediğim fiyat aralığında temiz bulursam tabi olabilir. Ford Mondeo'da aynı şekilde. İ30'a da baktım dediğiniz kasalara. Yani iyi bir paket varsa alınabilir tabi, güzel bir araba.

    Yukardaki yorumlarada baktığım kadarıyla ilk başta söylediğim araçlardan Captiva'yı falan çıkarttım. Yakıtta önemli çünkü. 1.5 DCI Fluence'den geçiş yapacağım. Şu an çok memnunum aracımın yakıtından. Alacağım araçta haliyle yakıt masrafı şu ankinden daha fazla olacak fakat çok uçurum olmasını istemiyorum sadece.

    Dediğim özelliklerde araç tavsiyelerinizi bekliyorum hala. Ve de şunuda merak ediyorum, hangi markalarda şunu söylemek daha mümkün: 200 bin kilometreyi geçse bile sorun çıkartmaz, motoru kaliteli ve alınca kafam rahat bir şekilde kullanacağım.
  • alpingo43 kullanıcısına yanıt
    Onu hiçbir araç garanti edemez. O biraz da şans faktörüne ve sizin kullanımınıza kalmış. Ama ford opel ve hyundai sorunsuzluk açısından iyi araçlardır özellikle hyundai baya iyi bu alanda. Ama bana sorarsanız insignia bu alanda tercih edilecek ilk arabadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008-2009 model audi a4 lere bakmanızı tavsiye ederim. km si biraz yüksek olabilir ama temiz bulursanız alına bilir.
  • Dodge avenger.
  • Çok sağolun tavsiyeleriniz için. Audi A4'lere baktım tavsiyenizden sonra, 2008 model 2.0 TDI'lar hoşuma gitti açıkçası. Donanım olarakta, görüntü olarakta, kalite olarakta tam istediğim tarzda. Kilometre olarak en düşük 175 bin civarı buldum. Ve de çoğunda çamurlukta, kapıda falan ufak tefek boyalar var. Ben boyayı çok fazla dert eden bir adam değilim o kısımlarda. Sizce o kilometre A4 alınır mı peki, çünkü en çok tatmin eden bu araç oldu beni.

    Dodge Avenger'da güzel fakat manuel vites. Ben otomatik arıyorum. Teşekkürler.
  • alpingo43 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı dediğiniz aralıkta araç arayışı içerisindeydim o yüzden tümünün piyasasasını hala bilirim. Bence 55 bine 60 bine audi bmw mercedes alınmaz. Biz jetta aldık 1.2tsi dsg, yakıt dert değildi motoru da tatmin etti bizi.

    Audi konusuna gelirsek, 175 bindeki araç bence yıpranmış bir araçtır ve araç 10 yaşında olacak. Bizde a6 da var mesela, araç 140 binde 2008 model her ay mekaniğinden aracı yaptırıyoruz ve cidden pahalı bakımıdır parçasıdır.

    Bence dizel otomatik kombinasyonunda lüks segment düşünmeyin üzülme olasılığınız çok yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosunuz aslında ya. Aslında satma düşüncem yoktu fazla, bi ilana koyayım piyasasına bakayım dedim. O sırada satarsam ne alayım derken birden baktım kafam allak bullak. Kaliteyi arttıracağım diye hali hazırdaki arabandan olmak var birde.



    Şu an hala aklıma tam oturan bir araç çıkmadı. Böyle olursada değiştirmem gibi zaten. Ha işte bende araştırıyorum hala, şöyle tam istediğim gibi bir şey bulabilirsem değiştiririm anca gibi gözüküyor. Çok teşekkür ederim yorumların tavsiyelerin için hocam tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009-2010 model passatların parçası pahalı diye biliyorum.



    Captiva'da fazla yakıyor ama araç güzel.



    2008 chrsyler 2.0 limited,62den başlıyor.(Dolusu)



    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-firat-otomotiv-den-2008-sebring-2.0-crd-limited-bayi-tam-dolu-448719255/detay

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpingo43 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. 50-60 bin aralıgı ford opel vw honda skoda vs araç aralığı bence. Bmw mercedes audide temiz araç için en alt sınır 80-90 bin malesef ülkemizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • latitude ve laguna da olabilir
  • 1.9 dizel Saab 9-3



    https://www.sahibinden.com/saab/dizel/otomatik,yari-otomatik?a5_min=2002&sorting=price_asc#/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @uzumakinaruto Hocam attığın Chrysler otomatik olsa direk tercih edebilirdim, kilometresi doluluğu falan tam istediğim tarzda aslında. Ama manuel işte. Otomatiklerde seçenek azalıyor mecburen.

    @onur.611 Yani zaten ilk aklımda BMW, Mercedes falan yoktu. Chrysler Sebring ve Chevrolet Epica'yı beğenmiştim en başta. Daha sonra böyle baka baka seçenekler arttı işte.

    @TIME @lordford50 İnceleyeceğim hepsini teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.