Şimdi Ara

42lm615s vs 40es6100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suanda birbirine en yakin butceyi zorlamiyacak seviyede olan tek led bunlar bana gore sizlerden ve kullanicilardanda yorum alabilirsem cok sevinirim ozellikler benzer 3d led 200 hz birinde smart var birinde yok ne kadar kullanilir oda muallak?! Lgde dual play var guzel bir ozellik.. Bu hafta ikisinden birini alicam eger tavsiye ve sebeplerini yazarsaniz cok sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel... 42LM620S de kıyaslamaya dahil edilmiştir. bakan var ama yazan yok bilgi sahibi olan arkadaşlardan tekrar rica edelim. Gerçi bilgi sahibi kişilerin girmesi zor çünkü almadan insanlar araştırıyor aldıkdan sonra ne işim olur mantığı şu bencillik mantığından çıkalım artık..
    Ben bildiklerimi yazıyım baride hiç bilmeyenlere yol göstermiş oluruz.
    Samsung es6100 - Lg42lm615s
    200hz 200hz
    3d 3d
    smart tv yok
    yok dual play
    2 gözlük(aktif) 4gözlük (pasif)
    yok uydu alıcı
    40" 42"

    Kendi izlenimlerim: tip olarak samsung 2 adım önde 3d deneyimi olarakda lg daha iyi derinlik olarak vs.. samsung'la fazla bir 3d deneyimim olmadı ama!!
    onun dışında biri 42" birisi 40" aktif gözlük samsunglarda kullanılan full hd 3d yasıtıyor diyorlar görüntüyü fakat lg'nin pasif olmasına rağmen bence gözle görünür bir fark yok lg daha mantıklı geliyor hem gözlükleri ucuz hem 4 adet veriyor hemde baş ağrısı vs.. yapmıyor. ayrıca samsungda titreşimde oluyor 3d izlerken çünkü sinyal sürekli gözlüğe geliyor ne kadar ii olasada ister istemez ince bir titreşim var. Onun dışında sizlerde katkıda bulunursanız sevinirim...




  • Merhaba,yaklaşık 10 gün önce LG LM615s aldım.Toplamda 5-6 saat izleyebildim.3D ve HD görüntü kalitesi oldukça tatminkar.Seste zaman zaman çatlamalar oluyor.Ancak henüz kullanım klavuzunu inceleyip ses ve görüntü ayarlarını deneme şansım olmadı.Biraz el yordamı ile ayarlarını yapmaya çalışıyorum.Limitli bir bütçe ile alınabilecek çok iyi bir televizyon olduğunu belirtmeliyim.Beklentiniz çok yüksek değilse kesinlikle tercih edebilirsiniz.
    Zaten çok yüksek beklentiniz varsa da bir sürü çok yüksek teknoloji sahibi marka var.(Sharp,Loewe gibi)Biz aile olarak LG 615s in bize sağladığı 3D ve HD görüntü performansından çok memnunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.