Şimdi Ara

42LM615s Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 ay önce aldığım LG 42LM615s televizyonumun cumartesi günü kurulumu yapıldı.Güzel bir fotoğraf makinam olmadığı için resimlerini çekemedim.
    Şunu belirtmek isterim ki Cihaz beklentilerimin çok üzerinde bir performansa sahip.1 TB'lık harici diskimi 1-3 saniye içerisinde açtı ve 1080p filmleri 3,5 metre mesafeden inanılmaz renk ve görüntüsü kalitesinde seyrettim.Youtube'den IDM menager ile yüklenmiş flv dosyalarıda gayet yüksek performans ile seyrettim.Diskin içerisinde birçok formatta dosya olmasına rağmen en küçük bir problem yaşamadan bütün dosyaları okuttum.
    Cihazın içerisinde entegre uydu alıcısından SD yayınları çok net ve pürüssüz olarak izlememe rağmen birkaç kanal açılmadığı için HDMI Kablomda olmadığından normal coax kablo ile Hiremco uydu alıcısına bağladım.Abartmıyorum Sd yayınları HD kalitesine yakın netlikte seyrettim.Hiçbir takılma,bulanma ve kararma olmadı.Ölü piksel testi yaptım,ölü piksel bulamadım.
    Verdiğim her bir kuruşu helal ediyorum.

    Sadece cihazı logitech Z 5500'üme optic olarak bağladıktan sonra birtürlü ses alamadım.Cihazdan Z5500'e ses aktarma konusunda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
    Teşekkürler.







  • bende bu tvden sipariş ettim umarım dediğiniz gibidir bugün gelicek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.