Şimdi Ara

ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.792
Cevap
59
Favori
367.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Motor sürmek Days Gone kadar akıcı değil. Dur kalk yaparken kare atlıyor. Ufacık taşlara takılıp duruyor. Çok sıkıntılı.

  • Oyunun Director's Cut sürümünü edindim ama save muhabbeti yüzüne başlamadım daha.. oyunun ps4 versiyonununu indirip save dosyasını ps5 sürüme çekmek gerekiyor. ps4 sürümüne sahip olupta yardımcı olabilecek olan olursa güzel olur platin yapmak isterim oyunu hem bir hedef olur. Şimdi tekrar sıfırdan başlayıp dünyanın yolunu yürümek de istemiyorum :)) böyle salak bir save sisteminin ne anlamı vardı amaç neydi acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 15 Aralık 2021; 12:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shellot kullanıcısına yanıt

    Ne yazık ki olmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hiç oynamamıştım amazodan yönetici sürümünü aldım, şuan oynuyorum çok ilginç bir oyun sıkıcı gibi duruyor ama bırakamıyorum dün kolun sarjı bitene kadar oynamışım çok garip bir havası var oyunun, insanı içine çekiyor. &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | 

  • Platin icin tek kupa kaldi,o da araba yarislarinda kazanmayla ilgili. Canim oyunda araba yarisinin isi nedir ya?
    Hele de benim gibi araba yarisi ozurluler var ise fena

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALt4iR kullanıcısına yanıt

    aynı durumda bendede olmuştu bu oyundan keyif almak birazda bakış ve yaşam tarzıyla alakalı

    masala sakinliği huzuru yürüyüşü seviyorsanız ama fazla bir kabalalık toplum içinde olduğumuzdan buna pek vakit ayıramıyorsak oyun bir nevi bu duygu yaşatıp o keyfi veriyor bundan içine çekiyor aslında

  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Kojima'nin yaptığı oyunlar böyledir hocam. Kargo taşıyoruz, yürüyoruz. Basit, hantal ve sıkıcı gibi geliyor kulağa. Ama oyuncuya bunun bir amacının olduğunu, taşıdığımız şeylerin bir gelecek için olduğunu. Ve bunu yapabilecek tek kişi olduğumuzu Kojima biz oyunculara yazdığı enfes hikayesiyle hissettirdi. Olumsuz yorumlara takılmadan kendinizi hikâyenin içine atınca aslında ne kadar sağlam ve iyi bir yapım olduğunu anlıyorsunuz. Oynanışın her bölümden sonra daha da eğlenceli geldiği, hikâyenin daha da ilgi çekici olduğunu görünce bitmesin istiyor insan. Zaten ikinci bölüm oyunla ilgili acaba..? algısını tamamen yok ediyor, bir sonra ki teslimat noktasına gitmek için sabirsizlaniyorsunuz. Yola çıkarken eksik unutulan eşyayı oyun içersinde başka bir oyuncunun yaptığını görmek bile yeterliydi bu oyuna sağlam demem için.. Hikayesiyle, müzikleriyle, atmosferiyle aldı götürdü bizi o dünyaya. Oyun içinde önerdikleriyle de sıradan bir oyun olmadığını kanıtladi. Devam oyunu gelir mi bilmem sanki tek seferlik bir macera sundu bize Kojima, ama gelmesini isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 8 Ocak 2022; 8:1:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar bu başkanlık törenine kadar vakit geçirme olayı nasıl bitiyor. Ne zaman yapılacak bu başkanlık töreni 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Gamer007_ Valla hocam 110 saat oynamışım son bölüme geldim. Çok güzeldi oyun, ana hikaye biter bitmez ikinci oyun için araştırma yapmaya başladım. &#42341; DEATH STRANDING &#42341; | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | 

  • Gerçekten çok eşsiz bir oyun. Yılın oyunu olmalıydı hatta açık ara olmalıydı nazarımda. O kadar orijinal tasarlanmış ki PS4'te çıktığı gibi bitirip bıraktığıma pişman oldum platinlemek şart bu oyunu.


    Yolda kiral kristal görür oldum bu oyun yüzünden. Şu bağı uzun süredir neredeyse hiçbir oyun kuramamıştı. Hakikaten oyuncuyla arasına köprü kuruyor bu oyun.


    Yol yapmakla uğraşmak bile ana görevlerden daha keyifli. Seramik diye bağıra çağıra gidiyorum seramik arıyorum fellik fellik. Yola aktarırken hesabını kitabını yap boşa fazla gitmesin filan diye uğraş.


    Yollar bitince seçimlere çıkacam. Kiralyumu susturamayacaksınız! UCA'i indiremeyeceksiniz. Kıyılar'dan gelen bir karar vardır!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Ocak 2022; 14:40:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrhyldrm

    Arkadaşlar bu başkanlık törenine kadar vakit geçirme olayı nasıl bitiyor. Ne zaman yapılacak bu başkanlık töreni 😀
    Ayni soruyu ben de merak ediyorum...
    80 kusur saat oynamanin sonunda , bu baskanlik töreni olayi geldi...

    Ben tam olarakta anlamadim aslin da,
    Oyun bitti mi ; yoksa devam mi ediyor?
    Pek anlamadim...
    Oyun sonu ebabinda...!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiNTR -- 9 Mart 2022; 8:38:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FiNTR kullanıcısına yanıt

    Benim de bir 70+ saat olmuştur ama ara verdim oyuna artık. Yalnız silmedim hala duruyor. Belirli bir görevi(teslimatı) yaptıktan sonra falan mı oluyor acaba dikkat ettiniz mi ?

  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Baskanlik töreni görevi sonunda sadece bi cip bulma görevi verdiler onu yaptim göl sehiri bi kac görev yaptim onun disinda her hangi bi ilerleme olmadi , hala ayni vakit gecir diyip duruyor 😟

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FiNTR kullanıcısına yanıt

    Yerin altında bir oda vardı ya şu duş alınan oda oraya gidiyorduk hatırladığım kadarıyla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hepsi yerin altinda šefim 😀
    Higgs 'in malikanesini diyorsunuz acaba !?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.5 yıl geçti pek hatırlamıyorum ama siz zaten oyunu bitirmişsiniz, o töreni yaşıyoruz ve hikaye bittikten sonra oyun sizi törenin 2 hafta öncesine atıyor.

    Bu benim çok takdir ettiğim bir durum oldu, hikayesine değer veren şirketler, açık dünya veya yarı açık dünya oyunlarında Hideo Kojima'nın bu taktiğini uygulamalıdır.

    Hikaye bitmiş, içinizi hüzün falan kaplıyor, moda girmişsiniz ve devamında oyun sizden birisine külot götürmenizi istiyor, düşünsenize can sıkıcı değil mi? Bu yüzden işte hikaye bitiyor ve oyun sizi dünyasında gezip görev yapmak istersiniz diye olaylardan 2 hafta öncesine atıyor. (törenden)

    God of War'ı (2018) ele alalım mesela, hikaye bitmiş o kadar şey yaşanmış hâlâ aynı yerlerde yaratıkların kafasına balta atıyoruz, Naughty Dog gibi lineer oyun yapan stüdyoların bu konuda bir sıkıntısı olmuyor ama God of War, Death Stranding gibi yapımlar hikayeye önem veriyorsa olaylardan önceki günlere atmalıdır tarihi. Yani devam etmemelidir, o muhteşem finallerin etkisinin azaldığını düşünüyorum şahsen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Oyun tamamen bittikten sonra zaten zaman geri sarıp başkanlık törenine kadar zaman geçir diyor oyun. Bunu da oyunu bitirip tekrar açık dünyada takılabilmemiz için yapmışlar. Oyun bittikten sonraki serbest açık dünya deneyiminin sonu yok yani.

  • Merhaba arkadaşlar. Death Stranding'in Ludens ve Cryptobiote keychainlerini almayı düşünüyorum. Tek bir ürün de alsam, birden fazla da alsam Türkiye'ye 15$ nakliye ücreti var. Bu maliyeti azaltmak adına, almayı düşünen varsa birlikte alabiliriz. Ben 30$'lık toplam 2 keychain alacağım, eğer isteyen varsa ücreti dahilinde ona da keychain/tshirt/hoodie alabilirim. Site:https://kojimaproductions-store.com/

    Not: Bir sünger parçasına 150-200TL veresim gelmiyor artık, üstteki mesajı unutun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursung_ -- 23 Mayıs 2022; 1:13:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Death Stranding'i her yüklediğimde , esasen yaratıcısı Hideo Kojima'nın yüzüne tükürüyorum. Tabii ki mecazi olarak. Uçsuz bucaksız ıssız topraklarda yürümeden önce PlayStation 5'imin ağ menüsüne giriyorum ve konsolumun internet bağlantısını kesiyorum. Temel tasarım kiracılarından birine meydan okuyarak doğrudan yaratıcının yüzüne uçuyorum. Ve başka türlü olmazdı.




    Death Stranding'deki en belirgin tema, kopuk insanları kırık bir arazide yeniden birbirine bağlamaktır. Küresel ısınma, artan siyasi gerilimler ve benzerleri gibi yarattığımız karışıklıklardan kurtulmanın tek yolu güçlerimizi birleştirmektir. Bu, insanları esasen internet olan kiral ağa bağlayarak yapılır*. Bu, insanların Amerika Birleşik Devletleri boyunca bilgi iletmesine ve gerekli malları 3D olarak basmasına olanak tanır. Bu iş bir adama düşüyor: İnsanları kiral ağa bağlayan, kelimenin tam anlamıyla kıyıdan kıyıya yürümesi gereken Sam Porter Bridges.




    Death Stranding'in bağlantı teması, çevrimiçi modunda mekanik olarak temsil edilir. Başka bir gerçek dünya oyuncusuyla asla karşılaşmazsınız, ancak kendi yolculuklarında inşa ettikleri yapılara sık sık rastlarsınız. Örneğin, arazinin özellikle zorlu bir bölümünde, gitmeniz gereken yere ulaşmanıza yardımcı olan başka bir oyuncunun köprüsünü bulabilirsiniz. Bu kadar istekliysen, o oyuncu için beğeni bırakabilirsin. Bu eşzamansız çok oyunculu, diğer insanların çalışmaları için bir dostluk duygusu ve kör bir takdir yaratır. Anlatı ve mekaniğin bir evliliği olarak, oyunun "Amerika'yı Yeniden Bütünüyle Yap" temalarını temsil etmenin dahice bir yolu.




    Ancak Death Stranding oynadığımda bunların hiçbirini istemiyorum. Bana göre oyun en iyi çevrimdışı oynanıyor.






    Death Stranding'in yürüyen kısmını seviyorum . Kargomu yüklemek, her adımda rotamı planlamak ve tehlikeli, affetmeyen bir dünyada yeni bir maceraya atılmak oyunun en heyecan verici kısmı. Özellikle Death Stranding'in kendi dengemi ve üzerine bastığım araziyi düşünmemi, (tam anlamıyla) ayaklarım üzerinde düşünmeye zorlamasını, yerçekimini, yerin ıslaklığını ve daha binlerce küçük ayrıntıyı hesaba katmasını seviyorum. Bir çıkmaza girdiğimde ve birçok aletimden birini kullanmak zorunda kaldığımda - dik uçurum duvarlarına tırmanmak için merdivenler, aşağı tırmanmak için halatlar, uçurumları geçmek için köprüler - liste uzayıp gidiyor - gerçek bir kaşif gibi hissediyorum. Çevreyi kendi isteğime göre esnetmiyorum, çevreyi olduğu gibi kabul ediyorum ve bunu kendi yararıma nasıl kullanabileceğimi düşünüyorum.




    Ancak Death Stranding'in haritasının yeni bir alanına çıktığımda, yalnızca çevrimiçi bağlantısını bulmak için oyunumu kendim inşa etmeyi umduğum birçok yapıyla doldurduğumda son derece sönük buluyorum. Death Stranding'in zorluklarını aşmak, herhangi bir durum için doğru yolları ve araçları keşfettiğinizde en ödüllendiricidir. Ortamın üstesinden gelme seçeneği elimden alındığında, Death Stranding oynamanın en sevdiğim yanını ortadan kaldırıyor. Birçok zorluğu ortadan kaldırır. İşim benim için yapıldı.






    Oyunları istediğiniz gibi oynamanız gerektiğine kesinlikle inanıyorum; Bu yazarın amacı, bir sanat eserinden aldığınız zevkin önüne geçse de önemli değil. Ve bu durumda, yaratıcının temel niyetini reddediyorum. Death Stranding'in çevrimiçi mekaniğini takdir ediyorum, ancak endişelendiğim kadarıyla, anbean oynanışta kökleşmiş olan zorluk ve memnuniyetle çelişiyorlar. Çevrimiçi deneyiminizi nasıl oynamak istediğinize göre daha iyi uyarlamanın yolları olsa da, kendimi diğer oyuncuların yarattıklarından tamamen soyutlamak benim en iyi ve tek çözümüm. Oyununun tadını daha iyi çıkarmak için Kojima'nın tezini reddetmekten mutluyum. Bunu hem oyunun orijinal sürümünde hem de PlayStation 5'teki yepyeni Director's Cut'ta iki kez yaptım.




    Tüm bunlar, çevrimiçi bağlantı sizin için çalışıyorsa, elbette, açık tutun ve kalbinizin içeriğine göre oynayın. Madalyonun diğer yüzünü deneyimlemeniz için bir süre çevrimdışı oynamanızı da tavsiye ederim; bu daha zorlu bir deneyim, ancak çok daha tatmin edici bulduğum bir deneyim. Yine, oyunlardan zevk almanız gerektiğini düşündüğünüz gibi değil, onlardan nasıl zevk almak istiyorsanız öyle oynayın. Death Stranding özel ve harika bir oyundur ve umarım onun dünyasında nasıl oynamayı seçerseniz seçin, bunu en keyif aldığınız şekilde yaparsınız.




    *Bir kenara Kojima'nın internete olan inancını biraz tuhaf buluyorum. Dar görüşlü ve saf değilse. Şahsen, internet hayatımda pek bir işe yaramadı. Özellikle oradaki yorum bölümünün icadı.


    Kaynak.






  • Ps plus ile 36 saatte bitirdim iyi ki para verip almamışım cidden sabır isteyen bir oyun. Oyundaki bitirme motivasyonum hikaye idi ama sonlara doğru o da sacmalayinca 6 puanlık oyun oldu gözümde. Bundan sonrası spoiler.
    Bir kere oyunda challenge namına hiçbirsey yok. Motor gelene kadar halat merdiven falan kullandım 2 saat sadece. daha sonra abartmiyorum bir kere bile ihtiyacım olmadı. Heryere motorla gidip geldim çünkü yürümekle gidip gelmenin arasında hiçbir fark yok boşuna zaman kaybı. Ne kv ler ile ne de diğer npcler ile savaşmak da gereksiz hiç bir faydası yok bize ve aşırı basit eğlenceli değil. Kojima 15 saatlik film cekmis geri kalan süreyi nasıl doldurablirim diye düşünmüş ordan oraya yürüsünler işte deyip her tarafı aynı açık dünya koymuş. Bu Dünya bomboş tabi ki keşif hissi sıfır. Boss savaşlarına girmek dahi istemiyorum en son street fighter a bağladı orda bir kahkaha attım yalnız komikti. He bir de oyunda kaynanasi tarafından kız verilmeyen hurdaciya kız kaçırıyoruz baya iyi görev Kojima reis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.