Şimdi Ara

40PFL5507H ve 40PFL5507H/12 arasında bir fark var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 40PFL5507H ve 40PFL5507H/12 arasında bir fark var mı arkadaşlar? bilenler yanıtlarsa sevinirim. Bir de genel olarak bu TV yi bir yorumlamanızı rica ediyorum. Bu hafta içinde TV olayını halletmeliyim..



  • Aralarında fark yok diye biliyorum.

    Tv gerçekten çok kaliteli görüntü sunuyor uzun süre takip ettiğim bir tv özellik olarak güzel ancak gelişmiş smart dts vb. özellikler işime çok yarar diyorsanız Philips tv'lerin bu konularda eksikleri var ancak görüntü olarak çok tatmin ederler.

    3D aktif gözlük kullanır aktif gözlüklerin problemi hem pahalı hemde uzun kullanımda sıkıntı yaratması diyebiliriz pasif gözlükler daha ulaşabilir ve daha az yorucu...

    Dahili uydu alıcı bu modelde bulunmamakta...

    2d-3d çevirme ve dual play güzel özelliklerden özellikle oyun oynamayı düşünüyorsanız...

    Bunlar dışında fazla olumsuz özelliği bulunmamakta kullanmasamda kullanmış kadar olduğum bir tv bence fiyat olarakta iyi bir ürün 1700 tl ve belki biraz daha uyguna alma şansınız olabilir en son kliksa'da 1750 tl'ydi teknosa turuncu indirimde 1700 tl'ye verildi...




  • çok teşekkürler.
    pasif-aktif gözlük olayına ban de takıldım ve aktif gözlüklerin baş ağrısından ziyade göz sağlığına muhtemel zararlarından çekiniyorum.
    Dahili uydu alıcısı filan beklemiyorum ve geliştirilmiş smart gibi bir derdim de yok.
    Önceliğim görüntü kalitesi ve ardından da nispi bir 3D olanağıdır. Bu TV şu anda Hepsiburada fiyatı olarak 1700 TL görünüyor.
    Teknosa ise 1900 TL ye veriyor ve 2 tane aktif gözlü hediyesi var. 1 adet Gözlük fiyatı ne kadar acaba?
  • Kriterlerinize göre Philips tam aradığınız tv diyebilirim özellikle 5507 gerçekten çok başarılı görüntü açısından fiyatlada orantıladığımız zaman umarım almadığım için pişman olmam...

    Aktif gözlük 120 tl civarlarından başlıyor yukarıya doğru çıkıyor yalnız geçen gün Lg'nin 200 tl olan aktif gözlüğü 49 tl'ye satılıyordu böyle durumlarda var bir süre sonra ister istemez fiyatlar düşecek aktif gözlüklerde de teknoloji ile şu an yarışmak imkansız...

    Bence fiyat olarak biraz daha araştırın ben 1800 tl 2 adet gözlük ile electroworld'de aynı tv'yi bulmuştum hafta sonu indirimleri ile dek gelebilir sizede böyle bir durum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: admira07

    40PFL5507H ve 40PFL5507H/12 arasında bir fark var mı arkadaşlar? bilenler yanıtlarsa sevinirim. Bir de genel olarak bu TV yi bir yorumlamanızı rica ediyorum. Bu hafta içinde TV olayını halletmeliyim..

    40PFL5507H diye bir model yok, Philipste model kodlarının sonu H/12 K/12 veya K/02 ile bitiyor. Yani sizin belirttiğiniz iki model de aynı model
  • Asıl soru H ve K arasındaki fark ne olmalıdır. Benim bildiğim dahili hd uydu alıcısı (dvb-s) k modelinde var diğerinde yok. Panelleri yada modülleri tam bilmiyorum ama sharp marka olduğu yazılıyor forumda. bende Panasonic TX-L42ET5E ile 40pfl5507h arasında gidip geliyorum bu aralar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stradivarius

    Asıl soru H ve K arasındaki fark ne olmalıdır. Benim bildiğim dahili hd uydu alıcısı (dvb-s) k modelinde var diğerinde yok. Panelleri yada modülleri tam bilmiyorum ama sharp marka olduğu yazılıyor forumda. bende Panasonic TX-L42ET5E ile 40pfl5507h arasında gidip geliyorum bu aralar.

    Aynen dediğin gibi hocam K lı modellerde dahili uydu alıcısı vardır.

    Panasonic bana göre sadece plazmada iyidir, LED tv konusunda ben güvenmiyorum.

    40PFL5507 tavsiye ederim, yukarda arkadaşın da söylediği gibi görüntü kalitesi çok daha iyidir ve güzel bir televizyondur.

    Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Hd uydu alıcısı, tanıdığı formatlar çok da önemli değil. Panelin görüntüsü kaliteli olsun yeterli bu özellikler dışarıdan kapatılabilir. 3d işine de fazla takılmıyorum o kısım tamamen vitrin. Hani elektronik şans işidir lafı varya bu forumları okudukça televizyon işinde şanslı olanlarımız az malesef.
  • Hd performansı çok iyi.
    Sd performansı süper.
    3D izlediklerimin en iyisi.
    Medya oynatıcı fat, ntfs ne varsa görür ama dts çalmaz.
    Kablotv alıcısı gayet yeterli ama yavaş çalışır
    Dlna, net tv, smart tv, wifi,ethernet ne ararsan var

    Kumandası kötü ama android uygulaması kapatıyor


    Bu paraya bu kadar olur derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar modelleri ikiye kadar indirdim. Bütün evi kurdum bir tek TV kaldı..

    LG 42LM620S (vatan computerde 1900 TL ve iki gözlük var)
    Philips 40PFL5507H ( HP de 1700 TL)

    gözünüzü seveyim şunları bir kıyaslayın. Sağlıcakla..
  • arkadaşlar 3d tvler gözlüksüz izlenmezmi? bende 5507 almak istiyorum ama araştırdıkça kafam karışıyor.. bide digitürk play aldım laptop u tv ye bağlayıp izleyebilirim değilmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dende$

    arkadaşlar 3d tvler gözlüksüz izlenmezmi? bende 5507 almak istiyorum ama araştırdıkça kafam karışıyor.. bide digitürk play aldım laptop u tv ye bağlayıp izleyebilirim değilmi?
    evet laptopu bağlayıp seyredebilirsin laptobun çözünürlüğü ful hd değilse bile normal çözünürlüğe alıp tek düğmeyle tam ekran yapabilirsin bilgisayarda o zaman kasmıyor oto doldur özelliği ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragonReddevils -- 17 Ağustos 2012; 0:05:24 >
  • bence de pek fark olmaması gerek ikisi arasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.