Şimdi Ara

4000 liraya kadar dijital piyano önerisi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
15
Favori
53.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben de maalesef kawai 110 mu roland 102 mi seçimi içinden çıkamayanlardanım. bu arada dolar kurundan sanırım her iki piyanonun fiyatı 5.500-6.000 tl aralığına gelmiş.

    sanırım fiyata bakacağım ikisi arasında ama ikisi de sözleşmiş gibi aşağı yukarı aynı fiyata satılıyor:(
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    Ek gümrük vergisi uygulanmaya başlandı maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    canli gordunmu modelleri bilmiyorum ama deneme imkanin varsa mutlaka dene..ses tini mini iyi guzel de tuşe acaip fark ettiren bir element..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    👍tşk.ler... bir ara gidip inceleyeceğim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Casio,Yamaha,Roland üçlüsünden birisi olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seasqua

    ben de maalesef kawai 110 mu roland 102 mi seçimi içinden çıkamayanlardanım. bu arada dolar kurundan sanırım her iki piyanonun fiyatı 5.500-6.000 tl aralığına gelmiş.

    sanırım fiyata bakacağım ikisi arasında ama ikisi de sözleşmiş gibi aşağı yukarı aynı fiyata satılıyor:(
    Karantina başlamadan önce Mersin Limon müzikte bakmıştım. Kdp 110 4800tl fiyat vermişlerdi. Alıp çıkacaktım neredeyse. O sırada kampanya vardı, clp 625 7800tl den veriyorlardı. Fiyat piyasaya göre çok uygun olunca, bütçeyi esnetebilir miyim diye bir düşüneyim dedim. Keşke düşünmeseydim. Resmen 1000tl zam yedi piyanolar. Üstüne letgo da 4000tl ye cn25 bulmuştum. Yüzsüzlük edip indirim isteyecektim ki, fiyat 4500 olmuş. Adama baştaki fiyattan verirsen alacağım diye mesaj atmaya kalmadan satılmış. En çok üzüldüğüm o oldu. Ama ben bu fiyatların böyle kalacağını düşünmüyorum. Dolarda gevşeme sinyalleri var. Bir düşüş trendine girerse 5.2tl ye kadar yolu var. Üstüne küresel ekonomik durgunluk söz konusu. Böyle bir durumda kimse piyano falan almaz. Dükkanlar çok indirmese bile, ikinci elde sıfırı kadar hatta bazen daha yüksek fiyat isteyen yüzsüzlerin çok çok düşeceklerine eminim. 2006 model 64 polifoni piyanolara, bunun şimdiki eş değeri 12000 lira deyip, 5-6k fiyat çekenler var ya, şaka gibi.




  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Ben yaklaşık 2 aydır bakıyorum fiyatlara aynen dediğiniz gibi Roland rp102/Kawai kdp110 4.500-5.000 TL aralığından 5.500-6.000 TL aralığına geldi.beklediğimiz için cezalandırıldık gibi oldu...

    Ben taksitle alacağım en uygun 9 taksite de 5.300-5.400 TL gibi rakamları yakalamış durumdayım. Nakitte de 5.000 TL ye geliyor.

    Bir de bu iki piyanonun sözleşilmiş gibi aynı fiyata satılması da ilginç, aynı segmentte olsalar da sonuçta 2 farklı marka diye düşünüyorum...

    Araştırmaya devam...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    Aslında ikisi aynı segmentte değiller. Kawai bizde ucuza satılıyor sadece. Yurt dışında 1500usd altı piyanolar sınıfında. Rp102 1000usd altı giriş sınıfında. Tuşe hariç hiç bir konuda kdp110 dan daha iyi değil. Ama benim de sıcak baktığım bir model. Üst sınıfın önemli kısımlarının kırpılmışı ürünlere hep biraz gıcık olmuşumdur. Kdp110 da biraz öyle malesef. Çok başarılı, ama yine de kırpılmış işte. Bir burukluk yaratıyor bu durum. Oysa roland, tuşe ve ses işlemcisi olarak modellerinde pek ayrım yapmıyor. Yaptığı kırpmalar ekstra özelliklerde.

    Bu arada nakit 5000'e veren neresi var? Beklemeye karar vermiştim ama yine de bir bakayım. Belki sabrıma yenik düşerim.
  • CASIO CDP-135BK nasıldır? kawai kdp110 a göre çok mu kötü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ism72

    CASIO CDP-135BK nasıldır? kawai kdp110 a göre çok mu kötü?
    Yoo, niye kötü olsun? Başlangıç seviyesi biri için fazla bile bence. Üstelik hem mobilyalı hem de ayrılıp taşınabilir gibi kullanılabiliyor ben öyle anladım. Fazla özelliği yok enstrüman sesi sayısı 15 yerine 10 galiba ama piyano dışındaki sesleri kaç kere ihtiyaç duyulur ki. Şimdi olsa kawai yerine bunu alırdım 2500 cepte kalırdı. Üstelik mobilya ve diğer aksesuarlar normalde ayrı satılırken tr.de fiyatın içinde. Yorumlara da bakmak lazım tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cdp-135 gibi konsol üzerine konan piyanoların en büyük sıkıntısı pedalları. Bunlarla verilen pedallar çok kalitesiz oluyor. Genelde de binary (aç-kapa) çalışan pedallar. Yani yarım pedal fonksiyonu yok. Bir de orijinalinde taşınabilir olan modeller genelde 2 sensörlü ve mobilyalılara göre bir tık düşük tuşe ile geliyor. Yine de orta, ileri seviye çalmak gibi bir hedefiniz yoksa idare edebilir.
  • Sanırım fiyatlar son 1-2 ayda 1ooo lira civarı artmış. Çocuk için almayı düşünüyoruz. Uzun yıllar sağlam kalacak bir şey lazım. Hanımda almışken mobilyası güzel olsun diyor:) Bunlarda 5bin civarı gördüğüm kadarıyla. Fırsat bekleyeceğiz artık. kurzweil var birde. Onları da inceliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ism72

    Sanırım fiyatlar son 1-2 ayda 1ooo lira civarı artmış. Çocuk için almayı düşünüyoruz. Uzun yıllar sağlam kalacak bir şey lazım. Hanımda almışken mobilyası güzel olsun diyor:) Bunlarda 5bin civarı gördüğüm kadarıyla. Fırsat bekleyeceğiz artık. kurzweil var birde. Onları da inceliyorum.
    Kurzweil'in 5-6 bin seviyesindeki ürünleri çok kötü. Büyük ihtimalle Çinde fason üretilmiş. Hiç tavsiye etmem. Bu fiyat seviyesinde en uygun ürünler roland, kawai ve casio. Yamaha'nın da iyileri 7-8 binlerden başlıyor. Bu markalar arasında kalmanızı tavsiye ederim.
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Kurzweil m210 6.350 TL ve m230 6.700 TL Hepsiburadada. diğer sitelere göre 1000-2000 TL arasında daha uygun fiyatlar.
    ancak çok fazla yorum bilgi bulamadım modellerle ilgili. m230 da bluetooth da var.

    Bir sorum olacak size bluetooth gerekli mi aramalı mıyız piyanoda?
    Mesala Casioda px770, px870, ap270, ap470 gibi modellerde yok gördüğüm kadarı ile. Ama Roland 102 ile Kawai 110 da mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 23 Mayıs 2020; 12:49:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kurzweil aslinda iyidir ama ust seviye model olursa..onlarida almak mesele şu fiyatlandirma doneminde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyanonun sesi ve tuşesi iyi olmadiktan sonra bluetooth degil bilmem nesi olsa nolur olmasa nolur..

    youtube gordugum kadariyla casio ap470 ton kotu degil guzel olmus bu urunde,ama canli gormek lazim birde..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 8 Haziran 2020; 14:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roland'ı illa ki Zuhal Müzik'ten mi almak lazım? Daha uygun fiyata satanlardan alsak garanti sorunu olur mu?
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Kvklı telefon alıp bir sürü rezillik yaşadım.illa distribitör garantisi şart değil bence.bu iş biraz şans ve sonra da firmanın isminden çok etik çalışması diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    Bence bluetooth bir piyano için gereklilik değil. Olursa konfor sağlar, kablo karmaşından kurtarır. Başka bir önemi yok.
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    Tşk.ederim ilginize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.