Şimdi Ara

%40’lık MTV zammında soru işaretleri büyüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RichesMen

    Ben ne asgari ücret alıyorum. nede arabam var. ama ilk açıklandığı günden beri bu zam için isyan ediyorum.. merak etmeyin dostlar çevremdeki insanlara bakarak söylüyorum geri adım atacaklar....

    Hükümet Geri adım atacak evet. Zaten amaç %40ı açıklayıp sonra %20 ve ya %30 a çekmek . Cumhurbaşkanı bunu iptal edecek ve halktan güven oyu kazanacak, olay bence tamamıyla siyasi.. Burda önemli olan şu, halk düşünüp kendisine sorması lazım, yav bu maliye bakanı %40 ı neye göre hesaplad da,bütçe açığını kapatacak başka yöntemler vardı da şimdi ne değişti de makul bir fiyata çekilceğini yazmaya başladılar. Biraz sorgulayın be kardeşim .. Gerçekten şu vergiler uçmuş vaziyette inanasım gelmiyor. Arabam yok, olmadıgı halde bile içimi acıtıyor..




  • Avrupa da böyle mi yawww!!?? avrupaya mı getsek ola ???? daha ne kadar ... ortasında i var herkes anladı zaten?? herkes bunları düşündü dimi söyleyin söyleyin ayıbı yok ?? yani devletimiz sizleri düşünüyor tabiii bu toplum cahil anlamıyorsunuz işte devletimiz vergileri yükseltirken siiiz cebinizdeki paralaaaar agırlık yapması diye cebinizden alıyor ????tabi canım aynen de böyle düşünüyor agırlık yapmasın milletim rahat gezsin hamballık yapmasın diyor yaw sizde anlamıyorsunuz kardeşim işte??



    O degil aglanılacak halimize gülüyoruz şu duruma bak?? yapacak bişey yok



    Tecevüz kaçınılmazsa zevk alacaksın ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solayak27 -- 3 Ekim 2017; 22:46:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.