Şimdi Ara

40 60 ytl arası kulakiçi kulaklık??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili donanımhaber müdavimleri şu garip kardeşinize bir yardım ediniz..Ben ortalama 50 liraya Nokia 5530 telefonuma 3.5 mm jacklı kulakiçi kulaklık arıyorum..Aşağı yukarı 3 4 gün araştırdım ve aklımın yolu bu 2 kulaklığa yöneltti beni..Bu alacağım kulaklık benim 2. kulakiçi kulaklığım olacak (birincisi telefonun orjinal kulaklığı WH205ti)..Özellikle türkü aşığı olan,arada pop ve yabancı müzik de dinleyip her telden çalan bendenize(Metal,rock,klasik müzik vs türlerini asla dinlemem) hangi kulaklığı önerirsiniz??Ben bu 2 kulaklığı kendime uygun gibi gördüm ama bu fiyat civarında sizlerden gelen her türlü tavsiyeye de açığım..Benim için kulak rahatlığının önemi hat safhadadır ve kablo kalitesi de önemli tabi..Nerdeyse hergün trenle yolculuk ediyorum ve yaklaşık yarım saatim de sokakta yürürken geçiyor bu yüzden izolasyonu da eh işteden hallice olsa iyi olur..Sese gelecek olursak,bass konusunda yumuşak ve insanı rahatsız etmeyen,derinden gelen bassları çok beğeniyorum(creative ses sistemi olanlar veya dinleyenler varsa iyi bilir)..Tizlerine gelince o da bass a uygun berrak,dengeli bişey olsun işte..Müzik dinlerken bağlamanın yürek titreten sesini,diğer enstrumanların ayrıntısını ve söyleyen kişinin içtenliğini bana hissettirebilecek bişey istiyorum..Bilmiyorum belki çok şey istiyorum ama bu istediklerim profosyonel şekilde değil tabiki o kadar param yok,zaten pek tecrübem de yok kulaklıklar konusunda(şimdiye kadar dinlediğim en kaliteli kulaklık WH205)..Ben diyeceğimi dedim artık müsadenizle sözü size bırakıyorum..KİM GİTSİN?

    Bu arada creative ep630 ve v moda faze yi de düşünebilirim fiyat olarak güzeller..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PASA~GONLUM -- 19 Ocak 2011; 18:20:23 >







  • garantili cx200'e o para verilmez.vibe ii de nokia'larda sorun çıkarır.
    meelec m9'a ya da soundmagic pl30'a bakabilirsin , sanırım forumda da satılıyodu
  • Vibe ın yolunu buldum..Mikrofon tuşuna basılı tutunca veya jackı tam oturmayınca da düzeliyormuş ses yani sıkıntı yok..Ama hangi sistem ses olarak benim isteklerimi karşılar sizce? Ses ayrıntısı sahne vs..
  • dediklerinle uğraşılmaz bence.
    pl30 ses olarak daha kaliteli bana göre.m9 daha bi eğlencelik
  • hocam onun da kulağa takılışı çok kötü bea üstten geçir filan EP630 veya Faze nasıl acaba isteklerime uyarmı siz denediniz mi hiç? 30-40 ytl arası onlar da..Siz hangisini tercih ederdiniz.?
  • ben ep630 tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.