Şimdi Ara

4 Sene önce alt yapı çekildi ama hala hizmet yok. Ankara.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim, çektiler, masraf yaptılar, öylesine çekmişlerdir eyvallah, sağol.


    Bu arada, tekrar arandım ve 2017 sene içinde, planlamalarında o bölgeninde aktif edileceğini söylediler.

    Ben yinede kendilerini samimi bulmadığımı, her sene bu şekilde geçiştirildiğini söyledim. Bölgedeki bayileri de, aynı şekilde eli kulağında, mayıs ayı içinde olacak dedi. Bekliyoruz bakalım..
  • aynı durum bizde de var, Çiğdem Mahallesi'nde ikamet ediyorum. bütün mahallede 2009'dan bu yana hizmet var ancak taşeron firmaların (kazıyı yapan focus inşaat, kabloları çeken ntm) halt yemesinden ötürü bir türlü aktif edilemiyor ikamet ettiğim sokakta. size özel mesajdan ntm firmasından bu işler ile ilgilenen kişinin cep telefonu numarasını yolladım, hafta içi ona sorabilirsiniz. gerçi benim sorunumu çözemediler ancak kazının yanlış yapıldığını öğrendim en azından siz de sebebini öğrenmiş olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGR9

    aynı durum bizde de var, Çiğdem Mahallesi'nde ikamet ediyorum. bütün mahallede 2009'dan bu yana hizmet var ancak taşeron firmaların (kazıyı yapan focus inşaat, kabloları çeken ntm) halt yemesinden ötürü bir türlü aktif edilemiyor ikamet ettiğim sokakta. size özel mesajdan ntm firmasından bu işler ile ilgilenen kişinin cep telefonu numarasını yolladım, hafta içi ona sorabilirsiniz. gerçi benim sorunumu çözemediler ancak kazının yanlış yapıldığını öğrendim en azından siz de sebebini öğrenmiş olursunuz.

    Hocam muhtemelen taşeron firmalar, ne kadar alt yapı, kablo çekerse ona göre para alacağı için, (metre bazında) bunu kafalarına göre yapmışlar demek ki. Ve Süperonline'de bunu takip etmemiş.

    Ama ilginçtir, firmanında bu bölgede alt yapı hazır olmasına rağmen neden aktif etmediği. Hadi taşeron firma, kafasına göre çekmiş, parasını almış eyvallah. Şirkette demiyor ki, "Arkadaşlar burada alt yapımız var, biz bunu aktif edelim, ettiğimiz masrafları çıkaralım" gibi bir düşüncede yok. 3 ay, 5 ay, 7 ay geçer eyvallah. Ama 4 seneyi geçmiş. Teşekkür ederim ilginiz için.




  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi oldu şaka gibi



    İlgileniyoruz, araştırıyoruz, hala bakıyoruz gibi maillerden sonra, bölgede olacak ama ne zaman belli değil maili :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.