Şimdi Ara

4.sene hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınava 4.kez girilir mi sizce... Bunca yıldır yaptığım yanlışları saptadım ve son bir kez daha denemek istiyorum ne olursa olsun. Ama korkuyorum çevremdeki insanların bakışlarından. İstemediğim bir yerde okumak istemiyorum. Acaba üniversiteye yerleşip iki yıl sonraya mı hazırlansam bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 3 senede sıralamaların ne? Ona göre bir şeyler diyebiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crank.com kullanıcısına yanıt
    ilk senemde eşit ağırlıktan 80k yaptım ama pek sallamadan girdim nasıl olsa seneye düzeltirim diye.

    İkinci senem istediğim gibi gelmedi çok çok daha iyisini bekliyordum sonuç 52k

    Üçüncü senem için ne diyebilirim bilmiyorum... Zannedersem geçtiğimiz iki yıldan daha kötü gelecek. Çok kolay soruları sınav anında yapamadım, en güvendiğim ders olan edebiyattan hiç beklemediğim bir şekilde çok fazla yanlış çıkarttım. Ya üniversitede çalışıp birkaç yıl sonra girmek var aklımda ya da bu sene dershaneye yazılıp sistematik bir şekilde çalışmak. Hiç bilmiyorum...
  • ben de gireceğim hocam, daha tecrübeliyim ve hedefim yüksek. ondan dolayı bu sene yapabileceğime inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim en çok korktuğum şey çevremin, akrabalarımın bakış açısı. Arkadaşlarımın benimle gizliden alay etmeleri. İşe yaramaz gözüküyor olmam. Halbuki gidecek olsam 2 yıl önce de giderdim herhangi bir yere bunu anlamıyor kimse. Bir de seneye ne sorulacak yine belli değil, ne yapacaklarını bilmiyorum.
  • Serçeparmak kullanıcısına yanıt
    hocam, arkadaşlarım ve çevrem dalga geçiyor. işte öylesine bir yere gir diye. hiç takmamak en iyisi. siz bir sene daha çalışabileceğinize eminseniz konuşmaları göz ardı edin ve çalışın. ben öyle yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takmamak istiyorum ben de sonuçta kendi hayatım kararları ben veririm. Bir mezun hayatına daha dayanabilir miyim bilmiyorum önümüzdeki günler bunun muhakemesini yapacağım kendi kendime. Ya da öylesine bir yere girip 2 yıl içerisinde az az çalışıp sınava sindirerek rahat kafayla hazırlanmak var aklımda. Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • Serçeparmak kullanıcısına yanıt
    eğer etrafınızda sınava hazırlanan varsa zorlanmazsınız bence. geçen sene benim hiç arkadaşım yoktu, o yalnızlık bile bir de mezunluk çok zordu. hocam 2 yıllık bir yere girdiğinizde yine hazırlanmaktansa bu sene iyice hazırlanıp istediğiniz yere gitmek bana daha mantıklı geliyor. yine de hakkımızda hayırlısı olsun, inşallah istediğimiz yerde oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 4. girişimdi girilir neden girilmesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 seneni verdiysen bir sene daha kaybettirmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serçeparmak kullanıcısına yanıt
    4. senede askerlik kağıdı gelmiyor mu? Eğer erkek değilsen bu yorumu okuma bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışlarının farkındaysan ve kendini değiştireceğine eminsen bir sorun yok. ben 4. kez girdim bu sene istediğim bölümğ de kazanıyorum umarım ve hiçbir sorun yaşamadım bu virüs olaylarını falan çıkarırsak gayet normal geçti. insanların tepkisi belki ilk başta olabilir ama görmezden gelirsen ve dalgaya alırsan herkes duruma ayak uyduruyor bi süre sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yapma, benim de 3. senemdi ne çıkarsa gideceğim parolasıyla sınava başladım hala da sıralamamdan bağımsız ne gelirse gideceğim. 3 Senede yapamadıysam 4 te o stresle sıkıntıyla çok daha zor. Genç insanlarız gençliğimiz eriyor yazın nere gelirse 2022 de puanınız geldiğinde denersiniz daha rahat kafayla. arkanızda da bir garantiniz olur en azından.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle tavsiye etmem. Hayatındaki en büyük pişmanlıklarından biri olur. Psikolojik olarak aşırı yıpranırsın, çevrendekilerin yorumları seni çok etkiler. Sınavı bu yüzden istediğin gibi yine hazırlanamazsın. 2., 3. giriş neyse de 4. giriş gerçekten abartı. İstediğin bölümü yaz, üniversiteye takılma. Kendini üniversitede çok geliştir iyi yerlere gelirsin. Bu yaz ingilizce'ye yoğun bir şekilde çalış. Hazırlığı atla. En azından 4 senede bölümü bitirirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.