Şimdi Ara

4 günlük C5-03 ümde dokunmatik ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar öncelikle herkese iyiakşamlar. 4 gün önce almış olduğum C5-03 ümde dokunmatik ekranda sorun yaşıyorum. en sağ en üst köşeye tıklıyorum en sol aşağıdaki seçenekler açılıyor yada bi yere dokunuyorum direk simgeler kaydırılmış gibi aşağı iniyor yada buna benzer şeyler oluyor. arada sırada düzeliyor ve düzeldiği an kalibrasyon yaptım en az 10 defa kalibrasyon yaptım yinede işe yaramadı. telefonu alalı 4 gün oldu ve bu süre zarfında çok çok özenerek kullandım. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ve bu sorun neden kaynaklanır. şimdiden teşekkür ediyorum :)



  • up
  • elden cikar o telefonu yada iade et , telefon bi bozuldumu bi daha adam olmasi zor
  • Bu telefonu almanız hata zaten keşke almasadiniz ☺
  • hocam direk iade yap gerçi nokia iade yaptırmıyor kvk ya gidicek 1 ay bekliicen...
  • Edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 5 Şubat 2021; 18:16:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Popescu

    Tüketiciyi koruma yasasına göre aldığın yere götüreceksin almazlarsa servise gidip telefonun sorunu için servise vereceksin ŞURAYA DİKKAT EDİN TELEFONU TAMİR YAPIN ONAYI VERMEYİN İLK ÖNCE SORUNLARI ÖĞRENİN ve sonra haklı oldugunuz ortaya çıktıgında olan haklarınız 1)para iade hakkı 2)değişim hakkı 3)ayıba göre maliyet düşürme.Servis de ilgilenmez ise kaymakamlıga gidip tüketici bilir kişi'Ye durumu anlatacaksınız hukuki yollara kadar gidebilir ama eğer haklıysanız hakkınız verilecektir.Bugün konferans vardı bende ilk defa bu kadar ayrıntılı gördüm.

    haklısın hocamda. arkadaşın başına geldi 5800 bozuk. aldığında bozukdu. geri almadı lar. değişmediler. nokia dediki kvk ya vericeksiniz biz onarıcaz. adamlar aldı 1 ay bekledi 1 ay sonra telefonunuz oldu gelin alın dediler çocuk gitti aldı eve geldi sorun aynı. verdi yine. 1 ay sonra oldu dediler. busefer kvk da baktı. sorun aynı. nokiaya şikayet etti tükedara. tükedar nokiaya kağıt yolluyo 1 hafta sonra nokia kağıt yolluyo yok işte bizim prosedürümüz böyle 4 kere bu sorun olursa yenisini vericez,cihazların üretimi burada yapılmıyor bizim suçumuz yok gibilerinden. tükedardada baya bi zaman gidicekti 2 hafta gitti tükedarıda bıraktı harbi 4. sünde yeni verdiler. ki oda nasıl yeni. 2 ay beklettiler. 5800 ın sadece içini değiştirdiler. kapağı aynı. yani inanlımaz bi durum anlamadım gitti:S sırf bu yüzden nokia alınmaması gerek aslında. tükedar hak veriyo değişmesi gerekiyo diyo. o ona kağıt 1 hafta sonra o ona kağıt.... ohoooo.... hadi mahkemeye git mahkemede nezaman açılırmış ? bilirsiniz zaten uzun zamanı var onun.... hocam yorum yok yani...çock 4 ay sonra aldı telefonu....




  • benım telefonda aynı hatayı verdı sız nasıl yaptınız???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bireciklii

    benım telefonda aynı hatayı verdı sız nasıl yaptınız???

    bu sorunu nasıl çözdünüz aynı sorun bende de var
  • Keşke almasaydın. Aynı fiyata cillop gibi telefonlar var .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LoversInJapan

    Keşke almasaydın. Aynı fiyata cillop gibi telefonlar var .

    Nokia'da Garmin kullanıyorum. Programda bir sürü yer kaydım var. Bu yüzden ne Garmin'den ne Symbian'dan vazgeçemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.