Şimdi Ara

4 günde Samsungcu, Applecı, BTKcı ve Türk Telekomcu oldum. Yok mu arttıran? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
8
Favori
19.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKK yazın olmasa hiç problem yoktu mesut bey...

  • genellikle eleştiri yapanlar 18 yaş altı. siz editörsünüz ve size burdaki üyeler işini öğretecek değil. boşverin takmayın onları, okullar açılınca bir çoğu gider.
  • İnsanlar sahip oldukları cihazları aldıkları zaman o markanın hisselerini falanda aldıklarını düşünüyorlar ki çok acımasız eleştiriler yapıyorlar. Onlar için kullandıkları cihazlardan gerisi "çöp". O yüzden çok takılmamak lazım. Objektif yorumlar olduğu kadar yanlı yorumlarda olacaktır.

  • arttıran biz degiliz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut hadi bi sağ bi sol yapıyosun alıştıkda senin şu adminlerin rezilliğini hep söylüyorum ne zaman dinleyeceksin yada el atacaksın yüz karası insanlığın bunlar ağır küfür edene 7 gün ceza lan dedim diye 5 gün ceza bu mu adalet beddua etmediğim gün yok bunlara bu kadar mı adaletsiz insanlar kusura bakmada ne sen nede o adminlerinden bi halt olmaz kusura bakma hakaret etmediğimiz halde hakaretten ceza vermeler çok kirlenmiş burası tez zamanda inşallah kapatılır burasıda onca bu vebali siler biraz çok günahlarsınız çok he belki dinlersen olan biteni özelden konuşabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biktimmk

    Mesut bey, insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben size samsungcusunuz diyen kimseyi görmedim ( belki biri sçdemiştir sizde aha bakın bana samsungcuda diyorlar diye demagoji yapıyorsunuz). Ayrıca insanlar fikirlerini söylüyor diye "PSİKOLOJİSİ BOZUK OLANLAR" diye yaftalayamazsınız. Psikolojiden yaptığınız incelemeler gibi anlıyorsanız lafım yok. Çok bilmiş olmamak gerek. Altı üstü ürün incelemeleri yapıyorsunuz youtubede onlarca çoluk çocukta bunu yapıyor. Sizin tek farkınız büyük bir sitede olmanız yaptığınız incelemelerde de sürekli taraf tutuyorsunuz. Şimdi fikirlerimi söyledim diye "psikolojisi bozuk troll" olmuşumdur.

    Merhaba,

    Lütfen darılmayın ama yazıyı nasıl okuyorsunuz? Ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz.

    Psikolojik bozukluğu olanlar kısmında; karşı tarafı yaftalama, küçümseme ve hakarete varan söylemlerle sindirme arayışında olanlardan söz ediyorum.

    Siz bunu üzerinize alınıp yazının genel amacı dışında bana saldırıyorsunuz :)

    Bu mudur yani? Yapmayın şunu.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • Hayat boyu ezilmişlik ve sessiz kalmışlık burada haklı haksız isyana, diğer insanlar üzerinde ego tatminine dönüşüyor. ( alıntı )



    Bunu yazmak ne kadar doğru ve ahlaki. Tespit, ne kadar doğru da olsa, böyle bir üslüp, insanları daha da öfkelendirir. Sizleri anlıyorum, çok fazla üzerinize geliniyor ama bunları daha yumuşak ve ılımlı şekilde anlatmanız gerekir.



    Naçizane...



    Teşekkür ederim.

  • Hacı sen reklamcısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam. Mesut bey şöyle düşünün. Talihsiz bir hafta geçirdiniz. Yanlış bir takım yazılar yazdınız. Olur. Herkes hata yapar. Bundan sonra dikkatli ve daha çok düşünerek yazın bizde daha dozunda eleştirelim öpüşüp barışalım bu iş bitsin

    Not: AKK'YE katlanmak zorundayız demeseydin iyiydi çok bahtsız bir cümle olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biktimmk

    Daha kaç kişinin eleştrisel yorumlarını sileceksiniz? Adam demagoji yapma diyor diye yorumunu silmişsiniz.

    Hakaret ve iftira içermediği sürece yorum silmeyiz. Kendi gibi düşünmeyenler için IQ seviyesi düşük diyen şahsın sadece mesajı silinmedi haberlere yorum yapması da 3 ay yasaklandı.
  • Nickim : aytacesmebasi
    Adım Soyadım : Aytaç Çeşmebaşı

    Trol olmadığımı kanıtlamak için adımı soyadımı verdim. İsterseniz ev ile iş hakkında adres ve telefon bilgilerimi de verebilirim. Önce yiğidin hakkını vereyim Apple konusunda ve yazısında haklısınız, güzel yazılardı. Ancak adı geçen diğer firmalardan illa para almak önemli değil, "Ben onlardan maaş almıyorum" demek de savunma değil. İş dünyasını az çok bilen insan bütün çarkların parayla dönmediğini bilir. Dh yazarları "sanırım" apple hariç bütün tanıtımlara fuarlara davet ediliyor ancak bazı teknoloji siteleri davet edilmiyor mesela bu örnek para yerine geçen bir karşılık olabilir. Sonrasında "Türkiye'de ilk", "Dünya'da ilk" gibi başlayan haberlerle ilgili kaynakların sağlanması da bir karşılık olabilir, bu karşılıklara daha çok örnek verilebilir. Yazılı veya sözlü olarak "Mesut sen bizi öv biz de sana bir davetiye gönderelim" denmez ancak Dh över onlar da bir davetiye gönderir, bu olay böyledir.

    2000 TL'ye alınacak telefon listesinde 2 tane Lg 2 tane Samsung var hatta hiç adı anılmaması gereken lg flex gibi bir telefonun adı geçiyor, ülkemizde 2000liraya kadar alınacak gerçekten güzel telefonlar varken flex nerden çıktı gerçekten. E buda fuarlarda, tanıtımlarda size "özel" tavırlar sergilettirebilir bir davranış değil mi gerçekten?

    Çeşitli rakamlar vererek "Mantıklı veya değil fakat kotaya giden yol işte böyle ve biz kullanıcılar katlanmak zorundayız." dersen bu işte bir şeyler aranır illaki. Yine alıntı yaparak şunu sorayım;

    quote:

    "2009’dan 2016’ya fiber kablo uzunluğu 30 kat artarken, internet kullanıcı sayısında 7 Milyon 444 bin'den 55 Milyona yani 9 katlık bir artış yaşanıyor. Kişi başına düşen günlük ortalama tüketilen veri miktarında ise 6 kat bir artış yaşanıyor. Yine kaba bir hesapla fiber kablo kapesitesindeki 30 katlık artış karşısında tüketilen veri miktarı 49 kat artış gösteriyor. Bu veriler ışığında 2009’dan 2016’ya alt yapı yatırımının çağın gereklerini karşılamaktan uzak kaldığı sonucuna ulaşabiliriz (Bu hesaplamada internet kullanıcıları günlük internet kullamım süreleri ortalama 1 saat alınmıştır)Çıkan sonuç gösteriyor ki eldeki alt yapıyla internet kullanımın yoğun olduğu zamanlarda her kullanıcıya yüksek hızlarda kaliteli bir hizmet sunmak imkansız."


    Alt yapı yatırımı neden çağın gereklilikleri altında? O kadar kullanıcı varken bu şirket enayi mi para kazanamıyor? Para kazanıyorsa bu para nereye gidiyor? 16 ülkede 30 bin kilometre fiber optik ağa sahip Pantel şirketini alacak parayı Türk Telekom nereden buldu, madem buldu Türkiye'ye Türk milletine neden harcamadı? Bunu bu şekilde yazmak bu şekilde sormak varken karman çorman rakamlarla insanın kafasını karıştıran bir yazı yazmak neden? Ben söyleyeyim ; ne şiş yansın ne de kebap. "AKK'ye katlanmak zorundayız" diyerek TT'nin kalbini kazanırsın itirazlar gelince savunma yaparak da kullanıcıların kalbini kazanırsın olur biter.

    Bunlar iş dünyasının gereklilikleri olduğunu gerçekten kabul edip itiraf edersen eyvallah ama "yok siz trolsünüz ben doğruyum" dersen bu işin sonu "bir psikoloğa git bence" teklifine döner çünkü insanlarla aranda bir sınır olmalı insanlara karşı bir had olmalı ve evet bu had ve sınır tek taraflı olmalı çünkü sana küfür de etseler senin işin bu ekmek yemek istiyorsan işini yapmak zorundasın. Ben kimseye sınır ve had bildirecek biri değilim ancak kim olursa olsun eğer gazetecilik ve benzeri bir iş yapıyorsan kimseye karşı böyle bir tavır takınma hakkın olamaz. Bırak gazeteciliği ekmek yiyeceğin her meslekte sana gelen iyi veya kötü tepkiler ve bu tepkilerin büyüklüğü ile küçüklüğü ne olursa olsun sen yine gülümseyip işini yapmak zorundasın. MESAJ UZUN AMA ANA SAYFADA BAŞINI KESİYOR NEDENSE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 17 Eylül 2016; 18:06:40 >




  • Apple lansmana sizi davet etmedi diye iPhone 6s (yada 6 idi?) arkasından atıp tutmadığın kalmamıştı, unuttuk mu? Hayır. AKK konusu ile mesut çevik fanboylarından bile tepki aldın. Birde zeytin yağı gibi suyun üzerine çıkmaya çalışmışsın bu hazırladığın yazı ile. Site müdavimlerini trollükle suçlamak? Yok artık.

  • Bizim milletimizde genel olarak bi cekememezlik sorunu var. Bu olduğu surecede sizi sokmadikları kılıf kalmaz

  • Burası Türkiye hitap ettiğiniz insanlar Türk milleti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100'den fazla iPhone-Apple haberi yapıldı ve bizlere de gına geldi. LG V20 tanıtımını bekledik ve sadece 1 haber yapıldı tanıtıldığına dair. Yorum da yazamıyorduk

    Mesajı gönderirken 502 Bad Gateway hatası verdi. Ve bunun haricinde çok yavaşladı. Bir de Citizen'i haber yapsanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız. Amaç bilgi edinmek yada fikir paylaşmak iken böyle asılsız iftiralara maruz kalmak gerçekten kötü bir durum. :'(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akasha_Ether

    Burası Türkiye hitap ettiğiniz insanlar Türk milleti.

    Senin ırkın ne birader küçümsüyorsun türk milletini söyle meşrepini bilelim de ona göre yazalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu adamı bile ne hale soktunuz yazık size doğruları söylemek taraf mı oluyor. Sizin benim kumda oynadığımız zaman teknoloji ile ilgilenen adamı uğraştırdınız işlere bakın. Gayet haklı ve doğru yazı yazmış benden tam destek akk yerden yere vurmasına rağmen şu yazılanlara bak.

  • Bence kota ile ilgili yazı gayet derli topluydu. Mesut Çevik burada biz kotaya mahkumuz algısı oluşturmaya çalışmadı. 4K netflix ve YouTube kullanıp 200GB kota yetmeyen bir kullanıcı olarak yorum yapıyorum.

    Bence yorumlar biraz kartopunun yuvarlanmasina benziyor. Tabii Donanımhaber'i benim de elestirecegim noktalar var ama ifade özgürlüğünün Ohal kapsamında vidaları sıkılmışken burada bu kadar özgür yorum yazabiliyor olmak bence ayrıcalık.

    Son olarak ben de arttırıyorum ve Mesut Çevik ve Donanımhaber'i anti IFA ci olmakla sucluyorum :)

  • Yaklaşık 1 yıl önce trolller konusunda bir yöneticinin bana verdiği cevaptan bir kısım
    "Bahsettiğiniz troll meselesini bu gece çözebiliriz; hem de tüm forumda(bu cumleyle ilgili acıklama bir sonraki mesajımda yapılmıstır). Ama Pazartesi günü geldiğinde forumun sahibi işine dolmuşla gider. Salı günü Mesut Çevik işsiz kalır. Çarşamba günü DH diye bir yer kalmaz. İşte o kadar fazla insan var birbirine gram saygı duymayan. Ve emin olun, karşıt görüşleri barındıran her platform bizimle aynı durumda."
    Belki de yöneticileriniz düzgün iş yapmaya başlarsa troll sorunu çözülebilir. Ama 7-8 tane fake hesap açıp, konuları bilerek trolllediğini itiraf eden üyeyi bile zar zor banlattık. Sonradan bir daha yapmayacağına söz verdiği için süresiz banı kaldırılmış. Hal böyleyken forumun trolllerle dolu olması pek de sürpriz sayılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.