Şimdi Ara

4 Aylık Nokia C6-00 SİYAH FATURALI ÇİZİKSİZ (HEMEN AL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Admin arkadaşlardan ricam 2nci el sayfasına taşımaları.Zira 2 haftadır o bölüme giriş yapamıyorum hala teknik destek aşamasında yazışmalar devam ediyor ordaki arkadaşlardan cevap bekliyorum.Telefon numaram kayıtlı olmasına rağmen giriş yapmama izin vermiyor sistem.

    Arkadaşlar makina klavyeli olup facebook,twitter gibi sosyal uygulamaları kullanmak için en uygun orta sınıf akıllı telefondur.Makinayı 3g modem olarak kullanabilir laptopunuzu internete bağlayabilirsiniz.5 MP flaşlı kamerası dijital fotoğraf makinesi işlevi görmektedir.Ön kamerası sayesinde görüntülü konuşma yapabilirsiniz.GPS Navigasyonu ücretsiz kullanabilirsiniz (çok çok başarılı ) Ovi Mağaza dan aücretsiz programları indirip kurabilirsiniz.Wi-Fi si mevcut.Ekranınıza mail kutunuzu koyabilirsiniz mail geldiği zaman mesaj gelmiş gibi sizi uyarır..Kısaca bu fiyata bulabileceğiniz en iyi makina.

    Ekim ayında evleneceğim için lüks olan herşeyden feragat ediyorum bu yüzden biricik telefonumu satmak zorundayım.

    Tertemiz ekranında veya kasasında hiç bir çizik yok.Ekran jelatini üzerinde.Yanında EKSTRA olarak deri kılıfı ve kutu içeriğiyle faturasıyla aynen yolluyorum eksiksiz.

    Pazarlık ve takas söz konusu değildir 1 tl inmem aşağı...O yüzden lütfen bana pazarlık içerikli mesajlar atmayınız.Kesinlikle cevap yazılmayacaktır.

    ALACAK KİŞİYE İÇİN 373 MB BOYUTUNDAKİ PROGRAM VE OYUN ARŞİVİNİ GÖNDERİCEM.


    Faturada görüldüğü üzre makinayı 700 tl ye aldım.Tertemiz şekilde satıyorum.Bu fiyata kaçırmayın.

    Alana hayırlı olsun.

    Detaylı bilgiye aşağıdak linkten ulaşabilirsiniz.

    Sahibinden Hemen al linki :
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-3-aylik-nokia-c6-00-siyah-garantili-52921281/detay/







  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.