Şimdi Ara

4.5G VınnWifi hattını ve Adsl hattını birlikte yönetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Adsl altyapısının çok kötü olması sebebiyle evime 4.5G VınnWifi cihazı üzerinden mobil internet aldım. Fakat AKK 50 GB olduğundan dolayı AKK dolduğunda hızı 128Kbps ye inecek yani internet kesilecek gibi birşey. ADSL aboneliğim ve Airties 5443 cihazım hala duruyor ve aktif. Benim istediğim şu;

    Normalde VınnWifi internetini kullanmak fakat AKK dolduğunda ise ADSL internetimden yola devam etmek istiyorum. Ya da izin verilecek ölçülerde, yazacağım bazı kurallarla örneğin bazı sitelere ADSL hattından bazı yerlere VınnWifi cihazımın mobil internetinden gitmesini istiyorum. Sanırım bana bu isteklerimi karşılayabilecek bir router gerekiyor. Evde kablolu ve kablosuz internet kullanan bilgisayar ve diğer cihazlarım var. Bu arada Tplink powerline ürünleri ile mevcut adsl internetimi farklı odalara elektrik hattı üzerinden gönderiyor, o odalardaki powerline ürünleri ile kablolu ve/veya kablosuz erişim noktaları olarak karşılıyorum.

    Bana öyle bir marka model cihaz önerin ki, bu istediklerimi karşılasın. Önereceğiniz cihazın Adsl destekli bir modem özelliği olması durumunda eski Airties 5443 cihazımı da aradan çıkarmış olurum. Önerilerinizde unutulmaması gereken nokta, önereceğniz cihaz VınnWifi Cihazımın internetini sadece Wifi ile alabiliyor olacak, Adsl internetini ise ya mevcut Airties modem/router üzerinden ethernet kablosuyla alacak veya kendi modem özelliği varsa onu kullanacak. 1 Kablosuz WiFi internet erişimi ile 1 Kablolu internet erişimini yönetebilecek bir cihaz. Tercihen TP-Link olabilir.

    Umarım anlatabilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.